Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dag
Gość: aneti
Nie potrafię odtworzyć na PC plików wideo z kamery JVC (.mod .moi)
na jutro dzieciaki muszą zanieść film do szkoły a tu d*
Gość: swibek
jeśli masz Windowsa XP to spróbuj to otworzyć w Media Player Classic, to malutki programik, który powinnas mieć w Windowsie i on otwiera różne dziwne formaty dźwiękowe i filmowe, tylko nie zawsze te usługi są włączone.. poszukaj go i spróbuj uruchomić.. jak nie dasz rady to będziemy próbowac skonwertować do innego formatu.. daj znaka jakby coś..
jeszcze masz jedną mozliwość, otworzyć te pliki w programie Windows Movie Maker (też masz w programach Windowsa) i tam stworzyć film i zapisać (wysłać jako film) na komputer. Zapisze się wtedy w formacie *avi.
Gość: moniau
szukam osoby z POZNANIA!!! która ma krew B Rh+
pilnie potrzebna dla 3latka, który jest w stanie krytycznym!!!
Gość: moniau
widaomsoc z pierwszej ręki, to nie jest jakias podpucha, umiera synek kogos kogo znamy, walsnie dzwonili, ale mamy inna krew ;(
moze ktos ma taka krew???
Gość: nice
Bardzo współczuję, tez mam dwójkę dzieciaczków. Niestey nie mam takiej krwi.
Gość: mariolakal
Gość: annaroza
Gość: annaroza
już w porządku.
Gość: melisa
Gość: Winner
mam to samo nie przychodzi mi link aktywacyjny
Gość: nostradamus
Gość: eywa
Gość: aneti
zainstalowałam Winapa i teraz gdy wpisuję w FF w nie całą nazwę strony tylko hasło (np. filmweb) to wyskakuje mi winap search z listą linków
Wywaliłam wszystkie winapy, usunęłam winapa search z narzędzi -> dodatkii d*
Odinstalowałam FF i zainstalowałam od nowa i nic to nie daje.
Niech mi ktoś doradzi co mam jeszcze zrobić
Gość: bartol011
mam pendriva, podłączam go do usb na przodzie komputera. Za pierwszym podłączeniem wszystko jest ok. ale jak drugi raz go podłącze to komputer się resetuje... ktoś wie czym moze być to spowodowane?
bmacieja
Postów 1417
Data rejestracji 04.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
Gość: spin
tylko w tym jednym przypadku czy z innymi pendrivami tez sie tak dzieje?
@bmacieja
avast jest bardzo dobrym programem, a jezeli masz jakiegos wirusa i avast nie dał sobie z nim rady to tylko programy specjalistyczne moga go usunac - wszystko zalerzy od tego co masz i oco Ci chodzi
kamil17
Postów 778
Data rejestracji 17.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1) czy u nich decyduje data stempla pocztowego czy data dotarcia przesyłki tzn. jak chce wysłac list to moge wyslac 1 maja czy lepiej wczesniej
'
2) czy są duze sznase wygrania ?? czy jest mnóstwo zgłoszen
prosze o odp. na Pw jesli mozna dziekuje