Pomocy!!!!

mariwanna

#1782310 Napisano: 02.09.2008 07:58:10
asiam napisał(a):

marielu napisał(a):

sukam pomocy, moze ktos by mje cos podarowal, jakis paragon albo najlipiej odraza nagrodem jakoms, f sumje po co mam grac jak moze mi co calkiem za friko fpadnje co nje ? emotka

Ten to przynajmniej w bawełnę nie owija!!! emotka

Marielciu Koffana, jaki paragon kcesz? narysuje moze emotka ))))
0 0

Gość: zeida

#1782316 Napisano: 02.09.2008 08:01:57
czemu w formularzu H&S nie przyjmuje mi imię i adres przy rejestracji ?
0 0

Gość: marielu

#1782320 Napisano: 02.09.2008 08:04:22
asiam napisał(a):

mariwanna napisał(a):

hi hi nie fiem kurza tfarz ale może jaki na telefisor albo so ? jak żebrać to z klasom co nje , po co o gófna emotka

0 0

mariwanna

#1782333 Napisano: 02.09.2008 08:07:26
marielu napisał(a):

asiam napisał(a):

mariwanna napisał(a):

hi hi nie fiem kurza tfarz ale może jaki na telefisor albo so ? jak żebrać to z klasom co nje , po co o gófna emotka

no dokladnie;) to jusz siem biorem do ropoty;) tym bardziej ze kredki ostatnio wygralam emotka
0 0

#1782341 Napisano: 02.09.2008 08:09:11
bławo mariwannko narysuj mje jakie zajefajne nagrody emotka i dużo i ładne no i drogje zeby były . Bo ja psia kupa mam te yyy aspiracje :F o !!
0 0

wesoyromek

#1782378 Napisano: 02.09.2008 08:15:34
marielu napisał(a):

bławo mariwannko narysuj mje jakie zajefajne nagrody emotka i dużo i ładne no i drogje zeby były . Bo ja psia kupa mam te yyy aspiracje :F o !!

telewizorek za 2800 może byc czy za tani emotka emotka emotka
0 0

#1782392 Napisano: 02.09.2008 08:17:43
hmmm no dobła może być za 2800 Romanek emotka ale jak mje już wygrasz to żeby ten yyy podatek to organizator płacił so nje ? A so ja bede do interesa dopłacac. I weś mje jesce GepeeSa jakiegos doprego wygraj i ze dwa telefony no i jakiego laptoka emotka

Jak szalec to szaleć emotka
0 0

wesoyromek

#1782408 Napisano: 02.09.2008 08:19:53
marielu napisał(a):

hmmm no dobła może być za 2800 Romanek emotka ale jak mje już wygrasz to żeby ten yyy podatek to organizator płacił so nje ? A so ja bede do interesa dopłacac. I weś mje jesce GepeeSa jakiegos doprego wygraj i ze dwa telefony no i jakiego laptoka emotka

Jak szalec to szaleć emotka

a to mały pikuś. Masz to załatwione jak w banku. W zamian poproszę tylko o znalezienie kradzieja mojego avatarka emotka emotka emotka
0 0

Gość: patusiak

#1782479 Napisano: 02.09.2008 08:33:33
Czy ktoś wygrał tez w konkursie Kelly Rowland czy Wyclef Jean?
Bo mnie się udało, no ale nie otrzymałam od onetu żadnego maila. Pamięta ktoś? Może dam się dane wpisywało?
0 0

radosna

#1782525 Napisano: 02.09.2008 08:37:09
Kupię paragon za zakup produktu Procter & Gamble do konkursu Podaruj sobie chwilę zapomnienia w Carrefour ul. Targowa w Warszawie (chodzi o ten konkurs, w którym trzeba było napisać trzy dowolne skojarzenia ze SPA). Konkurs trwał w terminie: 23 lipca - 20 sierpnia.
0 0

malenka89

#1782555 Napisano: 02.09.2008 08:44:15
radosna napisał(a):

Kupię paragon za zakup produktu Procter & Gamble do konkursu Podaruj sobie chwilę zapomnienia w Carrefour ul. Targowa w Warszawie (chodzi o ten konkurs, w którym trzeba było napisać trzy dowolne skojarzenia ze SPA). Konkurs trwał w terminie: 23 lipca - 20 sierpnia.

I właśnie, dlatego wkurza mnie jak ktoś śle sms-y na konkurs nie mając paragonu emotka I pozbawia wygranej uczciwych graczy...
0 0

Gość: magma6

#1782612 Napisano: 02.09.2008 08:53:44
mariolakal napisał(a):

Potrzebuję pomocy miłej osóbki, która mi podpowie, w którym watka byla dyskusja na temat konka biały jeleń... Po ciężkich poszukiwaniach znalazłam mydło w sklepie /chociaż mieszkam nie tak dalego od producenta/... Wygrała kubek i mam odesłać fragment jelenia z opakowania... Niewiem, czy to ten ze strony glownej, czy ten z bocznej z pakiem kreskowym... I czy w ogóle warto odsyłać na kubek bo może wpaść coś lepszego i wtedy znów będą żądać opakowania ??? A propos, w moim grajdole, mogę drugi raz nie trafić, a szare mydlo nie jest mi do niczego potrzebne żeby kupować na zapas... A hellmann'sy to się chyba u nas ojawią jak promocja się skończy... A tak chciałabym chociaż raz zagrać...

ze strony głownej wyslij
http://www.bialyjelen.pl/zasady.html
0 0

Gość: magma6

#1782637 Napisano: 02.09.2008 09:00:34
magma6 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Potrzebuję pomocy miłej osóbki, która mi podpowie, w którym watka byla dyskusja na temat konka biały jeleń... Po ciężkich poszukiwaniach znalazłam mydło w sklepie /chociaż mieszkam nie tak dalego od producenta/... Wygrała kubek i mam odesłać fragment jelenia z opakowania... Niewiem, czy to ten ze strony glownej, czy ten z bocznej z pakiem kreskowym... I czy w ogóle warto odsyłać na kubek bo może wpaść coś lepszego i wtedy znów będą żądać opakowania ??? A propos, w moim grajdole, mogę drugi raz nie trafić, a szare mydlo nie jest mi do niczego potrzebne żeby kupować na zapas... A hellmann'sy to się chyba u nas ojawią jak promocja się skończy... A tak chciałabym chociaż raz zagrać...

ze strony głownej wyslij

W przypadku wygrania nagrody IV stopnia wystarczy wysłać jednego wyciętego „Białego Jelenia” niezależnie o ilości wysłanych SMS-ów.
Warunkiem otrzymania nagrody I stopnia jest dostarczenie tylu wyciętych „Białych Jeleni” ile dana osoba wysłała SMS-ów przez cały okres trwania loterii, przy czym jeżeli osoba ta była również zwycięzcą nagrody II lub III stopnia to musi wysłać tylko tyle „Białych Jeleni” ile wysłała SMS-ów w okresie przypadającym po wygraniu nagrody II lub III stopnia
0 0

radosna

#1782653 Napisano: 02.09.2008 09:04:18
malenka89 napisał(a):

radosna napisał(a):

I właśnie, dlatego wkurza mnie jak ktoś śle sms-y na konkurs nie mając paragonu emotka I pozbawia wygranej uczciwych graczy...

Może mi nie uwierzysz, ale ja kupiłam szampon Head & Shoulders i miałam paragon, ale w tym czasie, kiedy leżałam w szpitalu po porodzie, w domu zrobiono generalne porządki na powitanie mnie i mojego syneczka.
0 0

Gość: eje

#1783628 Napisano: 03.09.2008 09:36:46
magma6 napisał(a):

magma6 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ze strony głownej wyslij

W przypadku wygrania nagrody IV stopnia wystarczy wysłać jednego wyciętego „Białego Jelenia” niezależnie o ilości wysłanych SMS-ów.
Warunkiem otrzymania nagrody I stopnia jest dostarczenie tylu wyciętych „Białych Jeleni” ile dana osoba wysłała SMS-ów przez cały okres trwania loterii, przy czym jeżeli osoba ta była również zwycięzcą nagrody II lub III stopnia to musi wysłać tylko tyle „Białych Jeleni” ile wysłała SMS-ów w okresie przypadającym po wygraniu nagrody II lub III stopnia

ale kubek to nagroda IV stopnia....
Już się pogubiłam jak to rozumieć, czyli jak teraz wyślę jelenia i potem ewentualnie jeszcze coś wygram to już nie bedę musiała wysyłac czy będę?
0 0

Gość: mjane

#1783795 Napisano: 03.09.2008 11:02:51
pomocy!!

dostałam właśnie sms-a Jesteś w finale. Odpowiedz i wygraj 10 000 zł. Czy Ateny to miasto we Francji... bla bla i nie mam pojęcia z jakiego to konkursu!

Ktoś wie??? help! emotka
0 0

Gość: nineczka17

#1783797 Napisano: 03.09.2008 11:04:02
mjane napisał(a):

pomocy!!

dostałam właśnie sms-a Jesteś w finale. Odpowiedz i wygraj 10 000 zł. Czy Ateny to miasto we Francji... bla bla i nie mam pojęcia z jakiego to konkursu!

Ktoś wie??? help! emotka

codziennie ma po 2 sms na kazdy telefon emotka dla mnie to sciema emotka
0 0

nariam

#1783801 Napisano: 03.09.2008 11:05:22
eje napisał(a):

magma6 napisał(a):

magma6 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ze strony głownej wyslij

ale kubek to nagroda IV stopnia....
Już się pogubiłam jak to rozumieć, czyli jak teraz wyślę jelenia i potem ewentualnie jeszcze coś wygram to już nie bedę musiała wysyłac czy będę?

będziesz
0 0

Gość: mjane

#1783804 Napisano: 03.09.2008 11:08:44
nineczka17 napisał(a):

mjane napisał(a):

pomocy!!

Ktoś wie??? help! emotka

no własnie wysłałam odpowiedź i dostałam kolejnego smsa z pytaniem... emotka
0 0

Gość: nineczka17

#1783807 Napisano: 03.09.2008 11:11:04
mjane napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

mjane napisał(a):

pomocy!!

Ktoś wie??? help! emotka

no własnie wysłałam odpowiedź i dostałam kolejnego smsa z pytaniem... emotka

dlatego ja sie w to nie bawie to naciaganie emotka
0 0