Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika radosna

radosna

#7124017 Napisano: 15.09.2023 20:27:09 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam do Was wielką prośbę w imieniu koleżanki, ktora w przyszłym tygodniu zleca zrobienie kuchni w nowym mieszkaniu. Nie ma zupelnie czasu, bo to praca i dzieci.
Jaki sprzęt kuchenny polecacie? Jaką markę? Jesli jesteście z czegoś zadowoleni np. z lodówki, to napiszcie z jakiej (model). Sprawa pilna, koleżanka nie ma czasu na szukanie, na czytanie opinii w necie itp. 
Liczę na Was emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#7122599 Napisano: 10.09.2023 12:16:58 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam podobnie jak i nanajka81. Kiedyś to były doskonałe czasy dla konkursowiczów (od razu zaznaczam, że biorę udział tylko w konkursach twórczych). Było więcej konkursów z ciekawymi nagrodami (czyt.: cennymi), mniej konkursowiczów. Nie było listy konkursów w internecie, trzeba było samemu ich poszukać. Złote Lata już minęły, zostały jakieś resztki. Oczywiście, że czasem zdarzają się konkursy z cennymi nagrodami, ale to rzadkość. Zwykle jest tak: jedna - góra trzy dobre nagrody, reszta to szajs. Ale to my sami jesteśmy sobie winni. Nie powinniśmy byle czego przyjmować. Powoli odzwyczajam się od konkursów. Choć lubię pisać i jednak mnie przyciąga na naszą stronę. Wszystkim Wam życzę wymarzonych nagród! Wyświetl w wątku >>

radosna

#7113224 Napisano: 01.08.2023 11:47:57 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie dziś WSZYSTKO!!! emotka emotka emotka Lepiej nie podchodźcie, dla własnego bezpieczeństwa, wwwrrrr... emotka

To wprost nie do uwierzenia, że coś może być przyczyną Twojego wkurzenia! TY - uosobienie dobroci, spokoju, ciepła - nagle się wkurzasz? Oby nie z powodu kobiety, oby... Wyświetl w wątku >>

radosna

#7110512 Napisano: 21.07.2023 10:00:01 w Sport
Brąz naszych siatkarek bardzo mnie ucieszył.
Ale wczorajszy mecz siatkarzy Polska - Brazylia to była potężna dawka adrenaliny, którą czasem dają mi konkursy.
Jutrzejszy mecz o 17.00 z Japonią będzie jeszcze bardziej ekscytujący. Trzymajmy kciuki!
PS. W takich przypadkach cieszę się ogromnie, że mam niskie ciśnienie. emotka Wyświetl w wątku >>

radosna

#7109540 Napisano: 17.07.2023 20:26:12 w Dziś cieszę się z.....
emi napisał(a):

cb656 napisał(a):

BAAAARDZO, ale to BAAAARDZO cieszy mnie konkretność oferty.
LUBIĘ, gdy ludkowie konkursowi określają swoje potrzeby w tak jednoznacznej formie, emotka

kumulacja napisał(a):

Kupię w bardzo okazyjnej cenie kod do sklepu ADIDAS, ale trochę mniej niż za 200 zł  emotka

Niezmiennie cieszę się, że cb656 ma takie poczucie humoru i potrafi cieszyć się

Zdradzę Wam wielką tajemnicę. cb656 to bardzo miły i życzliwy mężczyzna z ogromnym poczuciem humoru. Wyświetl w wątku >>

radosna

#7103840 Napisano: 27.06.2023 11:01:17 w SZUKAM....
kerocna napisał(a):

Szukam pomocy, czy ktoś  mógłby polecić jakiś sprawdzony lek/probiotyk, który sprawdzi się na wzmocnienie przed podróżą? Chodzi mi głównie o przeboje żołądkowe, które czepiają się zbyt często przed i w trakcie wyjazdów. emotka P

Przez wiele lat braliśmy CITROSEPT (wyciąg z pestek grapefruita) już tydzień przed podróżą i oczywiście podczas podróży. Krople są gorzkie, ale wypite razem z sokiem pomarańczowym lub grapefruitowym przejdą przez gardło. Nigdy nie mieliśmy sensacji żołądkowych. Prawdą jest, że jedliśmy przede wszystkim ciepłe potrawy, nie jedliśmy sałatek wyglądających na połączenie resztek jedzenia z poprzedniego dnia. A przede wszystkim nie piliśmy napojów z kostkami lodu. Wyświetl w wątku >>
1 kerocna 0

radosna

#7096135 Napisano: 27.05.2023 21:02:50 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

cb656 napisał(a):

Ja zgubiłem nie tylko TRZY paragony z Rossmanna, ale nie mogę znaleźć w domu nawet towarów Dove z tych paragonów. Normalnie dramat... emotka emotka emotka emotka

P.S. Co wygrałem w tej licytacji? emotka emotka

A mnie się wydaje, że zgubiłeś ostatnio serce. Bo rzadko jesteś na forum i nie dodajesz konkursów.

(by nie dostać karniaka za najstraszniejszą zbrodnię w tym obszarze internetu, czyli "pisanie nie na temat") informuję, że WKURZA MNIE, iż są tacy/takie, co wszystko widzą, wszystko wiedzą i nie potrafią zatrzymać tej wiedzy dla siebie!!! emotka

A mnie wkurza to, że spotkałeś kobietę swojego życia i nic nam o tym nie powiedziałeś. Dzielimy się tutaj i złymi, i dobrymi wiadomościami. Jesteśmy jak Rodzina. Bądź szczęśliwy!

A ja nawet znam... JEJ imię! emotka

W temacie: wkurza mnie to, że mnie ostatnio nic nie wkurza. Cieszę się wiosną jak nie wiem co! Wyświetl w wątku >>

radosna

#7086483 Napisano: 31.03.2023 12:45:55 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

agunia666 napisał(a):

Wkurza mnie Smolar! Ile razy bym nie grała to nic, nic i nic (...)  rok grania i nic?

u mnie to samo. Ja na siebie nie jestem w stanie nic u nich wygrać ale gdy nie daj boże zagram na męża albo siostrę to bywa że coś trafię. Trochę dziwne no nie?

Tak, to bardzo dziwne emotka A nawet wkurzające!
Wkurza mnie w tym najbardziej fakt, że Smolar nagradza za NIEREGULAMINOWE i nieuczciwe zachowanie! Ba! Za poświadczenie nieprawdy, podawanie się za kogoś innego. Na to są paragrafy, jak by powiedziała Giulietta emotka
W każdym konkursie jest bowiem zastrzeżenie, że można wziąć udział wyłącznie we własnym imieniu, a tu proszę, jakie kwiatki... emotka
emotka emotka

cb656 Mam niewątpliwą ochotę przyłożyć Ci... zmartwień. Od dzisiaj biorę udział w konkursach na Ciebie! emotka Wyświetl w wątku >>

radosna

#7084327 Napisano: 15.03.2023 21:26:40 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
cb656 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Dodawałam wpis "a propos ps", czyli informacji o tym, że od 15 lutego nie dodajesz konkursów:) zawsze się zastanawiałam skąd masz czas, energię i motywacje, żeby dodawać po kilkadziesiąt konkursów miesięcznie emotka

A, o to chodzi... No właśnie STRACIŁEM całą energię w tym zakresie. Długo by wyjaśniać, a w sumie to mi się nawet nie chce o tym mówić. Szkoda energii emotka

Od 15 lutego cb656 nie dodaje konkursów? To na pewno ma coś wspólnego z Walentynkami! 
Miłość zabiera dużo czasu, więc nie starcza go na dodawanie konkursów. Innego wytłumaczenia nie ma emotka Wyświetl w wątku >>

radosna

#7080664 Napisano: 20.02.2023 17:17:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
16 lat na forum emotka  Dziękuję, że jesteście emotka Wyświetl w wątku >>

radosna

#7079353 Napisano: 11.02.2023 14:15:39 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

radosna napisał(a):

Przy małomównej zanudzisz się (...)
Niewątpliwie sam jesteś małomównyemotka

Niewątpliwie jesteś niezorientowana. emotka To pewnie przez to, że tak rzadko bywasz na forum emotka
SZUKAM osoby z forum, która podobnie jak Radosna, uważa CeBusia za małomówną osobę...
emotka

Jestem prawie codziennie na forum, tylko nie udzielam się tak jak Ty.
Mógłbyś z powodzeniem zastąpić Pionasa emotka
Ale szacun za dodawanie konkursów, w tej dziedzinie masz ode mnie Złoty Medal.
Zawieszę Ci go osobiście emotka Wyświetl w wątku >>
3 cb656, andii, kalka 0

radosna

#7079344 Napisano: 11.02.2023 13:37:26 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

radosna napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka Czy istnieje życie po internecie?

Tak. Istnieje życie przy mądrej kobiecie! 

Taak?! emotka Co też ludzie nie powiecie!
A to nie jest tak, że tylko przy małomównej? emotka
P.S. Małomówna też oczywiście może być mądra, tylko niech zbyt często nie otwiera ust, by to jawnie i chełpliwie okazywać emotka Tak myślę, że wtedy facetowi da się jakoś przeżyć... emotka Chyba... emotka O ile wcześniej nie zostanie przez Nią uśpiony zdezaktywowany.

Przy małomównej zanudzisz się. Czy chciałbyś, aby mówiła tylko: "tak kochanie" lub "nie kochanie"?
Niewątpliwie sam jesteś małomówny! emotka Wyświetl w wątku >>

radosna

#7079338 Napisano: 11.02.2023 13:11:33 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

emotka Szukam jedynie słusznej i prawdziwej odpowiedzi na nurtujące mnie szalenie ważkie pytanie:

Tak. Istnieje życie przy mądrej kobiecie!  Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

radosna

#7072976 Napisano: 06.01.2023 21:03:29 w Moje konkursowe początki...

Dzisiaj u Mamy znalazłam torebkę od prezentów Rossnetu. Kto je odbierał z Rossmanna - łapka w górę!  Wyświetl w wątku >>

radosna

#7051978 Napisano: 09.10.2022 13:01:06 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Radosna jesień, a ja o melancholii. Już wygrałam. To nie jest dobry czas na pisanie. Ale lubię Vanisha, spierze większość plam...   emotka

emotka Wkurza mnie, że nie rozumiem większości wpisów Autorki emotka emotka

Czego nie rozumiesz? Nie rozumiesz słowa radosna? Jesień jest radosna, nie musi oznaczać melancholii, jeśli mamy radosne usposobienie. Wydaje mi się, że Ty takie masz, a z nami w "Jednego z dziesięciu" grasz emotka  PS. Nie pisz tutaj, że nie rozumiesz wpisów radosnejemotka Wyświetl w wątku >>

radosna

#6877636 Napisano: 22.08.2022 14:10:44 w Czy informują/ informowali?
Dotyczy konkursu METAXA.
Dzisiaj napisałam do agencji MIŁY e-mail i od razu dostałam taką odpowiedź:
Dzień dobry,
Ilość zgłoszeń przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Komisji konkursowej zależy na rzetelnej weryfikacji prawdziwości zgłoszeń i wyborze najciekawszych odpowiedzi – lista zostanie opublikowana w dniu dzisiejszym po finalnej weryfikacji zgłoszeń. Przepraszamy za zaistniałe opóźnienie i dziękujemy za cierpliwość.
Miłego dnia! Wyświetl w wątku >>

radosna

#6867125 Napisano: 28.06.2022 14:48:29 w SZUKAM....
Szukam informacji na temat hulajnogi elektrycznej FIAT 500 - model F80K.
Sprzedaję ją, ale nie znam bliższych danych. W necie ich nie widzę. Klient mnie
pyta, czy koła są pompowane, czy też odlewane? A ja tego nie wiem. Może Wy wiecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#6867030 Napisano: 28.06.2022 10:33:37 w Wkurza mnie...
muzasa88 napisał(a):

Przez zmianę standardu nadawania mam tylko 6 kanałów i to te rządowe, których oglądam tylko mecze, no może czasem film jakiś, ale na prawdę to rzadkość.
Kuźwa, a podobno mój telewizor był na to gotowy, a teraz, że nie jest. Kuźwa co za  poje.. Oddawać mi polsat i inne komercyjne stacje!!!

Też tak mam. Telewizor niby dobry, a kanałów tylko 6. I jeszcze ktoś z forum (nie będę wytykać palcamiemotka ) poradził, żeby ustawić ręcznie kanały. A czy mężczyzna z krwi i kości nie wie, że prawdziwa kobieta może tego nie umieć? emotka Wyświetl w wątku >>
1 muzasa88 0

radosna

#6860703 Napisano: 21.05.2022 18:55:41 w Avanti
cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Mi od razu przysłali śniadanie do łóżka. 🤪

Mnie nie podają jedzenia do łóżka, bo to jest po prostu niezdrowe. W sensie: to jest chore. Okruszki w pościeli, o matuńciu! Kto to widział?!  emotka emotka

Okruszki z frytek? Chciałabym je zobaczyć w Twoim łóżku! emotka
Chętnie przyjmę kody na frytki emotka Wyświetl w wątku >>

radosna

#6853170 Napisano: 06.04.2022 17:43:25 w poszukiwany, poszukiwana!!!
cb656 napisał(a):

pikawka napisał(a):

cb656 napisał(a):

Szukam kogoś, kto sobie chce na własne konto pododawać do bazy konkursy z Facebooka... Mnie się już nie chce emotka

mogę ze 3 emotka

Wysłałem pięć emotka Kto jeszcze chętny? Komu, komu, bo jestem w domu! emotka

Rozleniwiłeś się na wiosnę. Czy masz jakieś plany radosne?  Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0