Pomocy!!!!

sylwika76

#1855284 Napisano: 03.10.2008 04:54:45
aneczka155 napisał(a):

Mam problem.Ktoś do mnie dzwonił i dostałam eska,że dzwonił do mnie.Więc ja oddzwoniłam na ten numer i włączyła się poczta głosowa,która mi powiedziałaPrzepraszamy,ale nie mozesz nagrać wiadomości,bo skrzynka jest zapełniona. Czy w takim razie ten ktoś będzie wiedział,że w ogóle próbowałam się do niego dodzwonić?

kiedyś tak miałam jak dzwoniłam do Vivy i niestety nikt do mnie nie odzwonił emotka
0 0

Gość: swibek

#1855397 Napisano: 03.10.2008 05:41:37
pistacja9 napisał(a):

Chcę zrobić przelew sms z konta orange do pop. Ciągle przychodzi mi zwrotny sms, że podaję niepoprawny numer. Z orange do orange przesyła normalnie tylko do popa nie chce. Wie ktoś jak to rozwiązać? emotka

rozumiem, ze robisz przelew z karty na karte.. a nie na mixa czy tam zetafona.. emotka moze też tak być, że dany numer w POPie ma zablokowana opcje przelewu.. możesz to sprawdzic na infolinii albo na stronie internetowej jesli masz tam konto.. emotka
a tu masz regulamin przelewów SMS i może tu znajdziesz odpowiedź.. http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary/1992/2040152.pdf emotka
0 0

Gość: nineczka17

#1855407 Napisano: 03.10.2008 05:45:43
kobitka89 napisał(a):

dostałam właśnie sms z cosmo Na okładce ostatniego cosmo jest(...)wyślij sms dziś najszybciej o 17.00 czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi ?? emotka

to druga czesc konkursu gdzie trzeba prawidlowa odpowiedz wyslac na ta godzine jaka jest podana w sms by moc wygrac nagrode emotka
0 0

Gość: aka

#1855534 Napisano: 03.10.2008 07:02:49

5. W księstwie Touissant błędny rycerz:
A. Sam finansował swoje wyprawy
B. Otrzymywał Żołd
C. Grabił kupców by przeżyć

emotka emotka emotka
0 0

Gość: annaroza

#1855791 Napisano: 03.10.2008 08:59:35
andzia___ napisał(a):

annaroza napisał(a):

monia24 napisał(a):

annaroza napisał(a):

Czy na jeden numer w Delmie można wygrać dwa razy deskę? Według regulaminu wydaje mi się że tak, ale może czegoś nie doczytałam. Za pierwszym razem trafiłam bez problemu deskę a teraz dwa razy pudło. Jeśli ktoś się orientuje proszę o info. emotka

Mam to samo odczucie x 2 (czyli na 2 numery za pierwszym razem i decha i toster a teraz ani tego ani tego)

Ja tostera jeszcze nie wylosowałam, więc mogę słać dalej, ale po co się męczyć z zegarem, skoro i tak nie ma szans na deskę?

z regulaminu konkursu DELMA EXTRA:
Na jedno zgłoszenie może być przyznana tylko jedna nagroda. Uczestnik może wygrać nieograniczoną ilość nagród, nie większą jednak niż ilość zgłoszeń przysłanych do loterii

:)

zgada się, ale czy komuś udało się wygrać więcej niż jedną deskę na ten sam numer?
0 0

dysia

#1856670 Napisano: 04.10.2008 11:12:59
potrzebuje głosów na desce w zamian za kod z batona, zainteresowanych prosze o PW.
0 0

Gość: barbara1910

#1856698 Napisano: 04.10.2008 11:35:20
zawodowiec25 napisał(a):

Czy ktos moze mi powiedziec dlaczego w konkursie lion nie mgoe glosowac? klikam na + mam zagłosowano ale głosu nie dodalo?:( why?

dodaje tylko nie od razu
0 0

Gość: kobitka89

#1856870 Napisano: 04.10.2008 12:31:21
czy ktoś może mi powiedzieć gdzie na paragonie znajduje się jego numer ??
0 0

#1856872 Napisano: 04.10.2008 12:32:11
nineczka17 napisał(a):

kobitka89 napisał(a):

dostałam właśnie sms z cosmo Na okładce ostatniego cosmo jest(...)wyślij sms dziś najszybciej o 17.00 czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi ?? emotka

to druga czesc konkursu gdzie trzeba prawidlowa odpowiedz wyslac na ta godzine jaka jest podana w sms by moc wygrac nagrode emotka

dzięki emotka
0 0

Gość: flavours

#1856987 Napisano: 04.10.2008 01:43:00
Proszę o pomoc w rozwijaniu strony www.flavours.pl

Staramy się robić konkursy ale bez użytkoników, ciężko jest zarobić na reklamach a co za tym idzie robić konkursy z lepszymi nagrodami...

Prosimy was o wsparcie w postaci rejestracji i klikania w reklamy google na naszym forum.

Miłoby było gdybyście uczestniczyli aktywnie na naszym forum.

Będziemy bardzo wdzięczni.

Pomóżcie nam zrobić coś wielkiego.
0 0

pioge7

#1857015 Napisano: 04.10.2008 02:02:04
dostaliście może emalia od H&S o wygranym szamponie w regulaminie pisali że będą wysyłać maile 3 października i nic mi na skrzynkę nie doszło a wam?
0 0

ismena

#1857089 Napisano: 04.10.2008 02:50:03
co robic - mam konto mailowe na onecie i nie dochodza mi maile emotka znajomi dostaja zwroty, ze mam skrzynke przepelniona, a mam pusta emotka

i przy okzaji - jesli wygralam batony na to konto, to przysla czy nie skoro dostana zwrot? (adres juz podawalam wczesniej przy wygranej)
0 0

#1857145 Napisano: 04.10.2008 03:16:56
ismena napisał(a):

co robic - mam konto mailowe na onecie i nie dochodza mi maile emotka znajomi dostaja zwroty, ze mam skrzynke przepelniona, a mam pusta emotka

i przy okzaji - jesli wygralam batony na to konto, to przysla czy nie skoro dostana zwrot? (adres juz podawalam wczesniej przy wygranej)

może masz w koszu coś? na serwerze siedzi.. najlepiej wejdź tam na www i powiększ bezpłatnie skrzynkę.. podejrzewam, że od nowości masz jak masz czyli 10Mb .. a możesz powiększyć 10-krotnie.. przy starych opcjach to wystarczyło 10 maili zapisanych i już burczało, że pełna.. wejdż w ustawienia i tam jest opcja inteligentna poczta a w niej Pojemność skrzynki i rozmiar przyjmowanych listów.. suwaczkiem powiększ do możliwego max. czyli 1GB... i będzie działać emotka
0 0

ismena

#1857150 Napisano: 04.10.2008 03:19:13
swibek napisał(a):

ismena napisał(a):

może masz w koszu coś? na serwerze siedzi.. najlepiej wejdź tam na www i powiększ bezpłatnie skrzynkę.. podejrzewam, że od nowości masz jak masz czyli 10Mb .. a możesz powiększyć 10-krotnie.. przy starych opcjach to wystarczyło 10 maili zapisanych i już burczało, że pełna.. wejdż w ustawienia i tam jest opcja inteligentna poczta a w niej Pojemność skrzynki i rozmiar przyjmowanych listów.. suwaczkiem powiększ do możliwego max. czyli 1GB... i będzie działać emotka

tak zrobilam wlasnie i nadal jest teoretycznie przepelniona emotka juz nie wiem co robic...

swibku a nie wiesz moze co w sprawie batonow?

i dziekuje za odzew emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

zdolnabestia

#1857162 Napisano: 04.10.2008 03:23:46
ismena napisał(a):

Może masz przepełniony kosz lub folder spam? Albo znajomi wysyłają zbyt duże maile? A powiększałaś pojemność konta w ustawieniach? Nie wiem co jeszcze by mogło być..
0 0

zdolnabestia

#1857163 Napisano: 04.10.2008 03:25:14
Hehe, spóźniłam się z odpowiedzią, ale moje pomysły były takie same jak Swibka emotka
0 0

ismena

#1857166 Napisano: 04.10.2008 03:26:02
zdolnabestia napisał(a):

ismena napisał(a):

Może masz przepełniony kosz lub folder spam? Albo znajomi wysyłają zbyt duże maile? A powiększałaś pojemność konta w ustawieniach? Nie wiem co jeszcze by mogło być..

kosz pusty, spam pusty, powiekszona pojemnosc do 1gb, mail typu: temat proba, tresc a emotka

zorientowalam sie, ze cos nie tak, bo nie przychodza mi maile z wyboru batonow i zaczelam robic proby i zwrotki przychodza, ze mam przepelniona skrzynke emotka
0 0

#1857180 Napisano: 04.10.2008 03:33:23
ismena napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

ismena napisał(a):

kosz pusty, spam pusty, powiekszona pojemnosc do 1gb, mail typu: temat proba, tresc a emotka

zorientowalam sie, ze cos nie tak, bo nie przychodza mi maile z wyboru batonow i zaczelam robic proby i zwrotki przychodza, ze mam przepelniona skrzynke emotka

emotka przetkamy zaraz.. emotka PW...
0 0

#1857377 Napisano: 04.10.2008 05:26:19
kobitka89 napisał(a):

czy ktoś może mi powiedzieć gdzie na paragonie znajduje się jego numer ??

emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: puchatka

#1857827 Napisano: 04.10.2008 07:29:12
Czy jest tu ktoś kto pomógłby mi wygrać jakieś batoniki emotka

obiecałam mamuśce, że jej wygram dla dzieciaków ze szkoły, ale siedzę od początku konka i gram i nic nie wpadło emotka

ja naprawdę nie chce dla siebie emotka
w tamtej edycji też grałam dla dzieciaków i znalazły się wspaniałe osóbki, które pomogły ... uśmiecham się ślicznie emotka
0 0