Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tunezja
zgłoszone do administratorów konkursu - spam.
Chyba osiwieję przez ten konkurs, nie wiem czy ten człowiek rzeczywiście napisze do administratora konkursu i mnie wykluczą... Płakać mi się chce z nerwów...
Gość: zawodowiec25
Znam to uczcucie kiedy przestaje sie traktowac konkurs jako zabawe:) ale NIE SCHIZUJ sie tak
Gość: iziosek
Mam taki problem :
Chciałem zagrać w konkursie http://topgear.burdamedia.pl/mazda.php
Regulamin
http://burdamedia.pl/regulamin.php?k=532
Wykupiłem opłaciłem prenumerate topgear 10 lutego a odpowiedz chcialełem
wysłać 11 lutego jednak gdy chcialem wysłać zgłoszenie o godzinie 19:00
juz konkurs został zakończony i nie mam możliwości wpisania swojego
zgłoszenia a zgodnie z reuglaminem konkurs konkurs trwa do 11 lutego cytuje:
Konkurs rozpoczyna się wraz z ukazaniem się styczniowych wydań
magazynów In Style oraz Top Gear. Dla Top Gear 10 grudnia 2008 r. dla In Style17
grudnia 2008 r. i trwa do 11 lutego 2009 r.
Jeśli konkurs trwa do 11 lutego i nie ma podanej godziny
to jego zakończenie wiąże się z końcem podanego dnia czyli 11.02.2009
godzina 23:59
Powiedzcie czy mam racje? bo już zgłosiłem reklamacje do organizatora
Gość: dambedeusz
Ne wien czy prosisz - piszesz postaw mi 5 na onecie
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam kiedyś taki sam problem w innym konkursie... podane, że do któregoś dnia, np 10 września.. a okazuje się, do 10 wrzesnia ale w sensie, 9/10. Czyli o pólnocy w pierwszej sekundzie 10 września się kończy. Ale najczęściej jest to ujęte w regulaminie. Jak masz jakieś wątpliwości to napisz do organizatorów, niech Ci wyjaśnią, co to znaczy dla nich
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: slawop
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iziosek
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak ja wkurzyłam się wtedy na czas zakończenia i napisałam, czemu zakończył się dzień wcześniej, niż to jest w regulaminie, to zaczęli mi podawać czasy z kosmosu
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponawiam,bardzo mi zależy,proszę o odpowiedź
Ja tylko pytam, czy ktoś ma konto na onecie i może mi postawić najwyższą ocenę.
To forum też służy do pomagania sobie...
Do mnie również zwracają się osoby na privie z podobnymi prośbami.
Jesteśmy tu po by dowiadywać się o nowych konkursach, rozmawiać o nich, a także pomagać sobie w klikaniu...
Ja zawsze jestem grzeczna i proszę, nie wymuszam, każdy robi z taką prośbą, co uważa, większość reaguje życzliwie, choć zdarzają się różne jednostki.
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w życiu i w konkursach!
Gość: damianwro
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już nieaktualne-dzięki za odzew
Gość: dudek81
http://tnij.com/
Gość: slawop
Niech ktoś mi pożyczy paragon na Kubusie, sprzed 10 lutego. Proszę!!!!
Oddam nawet 2 lub 3 kpl !!
Gość: ola2493
lub www.tiny.pl