Pomocy!!!!

malenka89

#2170900 Napisano: 13.02.2009 12:22:25
Szukam kogoś kto zagłosuje mi w JEDNYM konkursie bez rejestracji - trwa tylko dziś do 16.30 i bardzo potrzebuję Waszej pomocy.
Odwdzięcze się emotka Nie będe Was obrzucać wiadomościami bo sama tego nie lubię, dlatego chętnych proszę żeby sami napisali.
Sami wiecie, że rzadko proszę o pomoc w klikaniu!

PW emotka
0 0

Gość: mariolakal

#2170937 Napisano: 13.02.2009 12:46:38
malenka89 napisał(a):

Szukam kogoś kto zagłosuje mi w JEDNYM konkursie bez rejestracji - trwa tylko dziś do 16.30 i bardzo potrzebuję Waszej pomocy.
Odwdzięcze się emotka Nie będe Was obrzucać wiadomościami bo sama tego nie lubię, dlatego chętnych proszę żeby sami napisali.

PW emotka

Dawaj, ale szybko bo w domu będę dopiero o 17-tej... emotka
0 0

malenka89

#2170942 Napisano: 13.02.2009 12:50:16
mariolakal napisał(a):

malenka89 napisał(a):

PW emotka

Dawaj, ale szybko bo w domu będę dopiero o 17-tej... emotka

Poszło PW,dziękuję emotka
0 0

samantha22

#2170976 Napisano: 13.02.2009 01:09:28
może mnie ktoś oświecić czemu na żadnej przeglądarce nie chce mi się otwierać strona zetki?
0 0

malenka89

#2170994 Napisano: 13.02.2009 01:22:41
malenka89 napisał(a):

PW emotka

Dziękuję wszystkim za pomoc, ja też nigdy Wam jej nie odmówie emotka Głosowanie trwa do 16.30, jak ktoś jeszcze może to proszę o PW emotka
Coraz mniej mi brkauje - dzięki Wam!
0 0

abodak

#2171027 Napisano: 13.02.2009 01:49:31
tunezja napisał(a):

dambedeusz napisał(a):

tunezja napisał(a):

Pomocy bo oszaleję! Pogodziłam się, że gdy proszę kogoś o klik, czasem zostaję obrzucana błotem, ale dziś... Nie wiem co mam o tym myśleć, pewna osoba tak mi odpisała:
zgłoszone do administratorów konkursu - spam.
Chyba osiwieję przez ten konkurs, nie wiem czy ten człowiek rzeczywiście napisze do administratora konkursu i mnie wykluczą... Płakać mi się chce z nerwów...

Ne wien czy prosisz - piszesz postaw mi 5 na onecie emotka

Ja tylko pytam, czy ktoś ma konto na onecie i może mi postawić najwyższą ocenę.
To forum też służy do pomagania sobie...
Do mnie również zwracają się osoby na privie z podobnymi prośbami.
Jesteśmy tu po by dowiadywać się o nowych konkursach, rozmawiać o nich, a także pomagać sobie w klikaniu...
Ja zawsze jestem grzeczna i proszę, nie wymuszam, każdy robi z taką prośbą, co uważa, większość reaguje życzliwie, choć zdarzają się różne jednostki.
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w życiu i w konkursach!

ja zaangazowalam sie w ten kubek i pisze na pw tylko do tych osob ktore maja w stopce linki najpierw im klikam a potem prosze o glos na tym jednym konkursie i mnostwo osb nie odpowiada:((
zgadzam sie z Toba tez myslalam ze mamy sobie pomagac
daj link i chetnie zaglosuje
0 0

Gość: tato999

#2171029 Napisano: 13.02.2009 01:51:03
abodak napisał(a):

tunezja napisał(a):

dambedeusz napisał(a):

tunezja napisał(a):

Pomocy bo oszaleję! Pogodziłam się, że gdy proszę kogoś o klik, czasem zostaję obrzucana błotem, ale dziś... Nie wiem co mam o tym myśleć, pewna osoba tak mi odpisała:
zgłoszone do administratorów konkursu - spam.
Chyba osiwieję przez ten konkurs, nie wiem czy ten człowiek rzeczywiście napisze do administratora konkursu i mnie wykluczą... Płakać mi się chce z nerwów...

Ne wien czy prosisz - piszesz postaw mi 5 na onecie emotka

Ja tylko pytam, czy ktoś ma konto na onecie i może mi postawić najwyższą ocenę.
To forum też służy do pomagania sobie...
Do mnie również zwracają się osoby na privie z podobnymi prośbami.
Jesteśmy tu po by dowiadywać się o nowych konkursach, rozmawiać o nich, a także pomagać sobie w klikaniu...
Ja zawsze jestem grzeczna i proszę, nie wymuszam, każdy robi z taką prośbą, co uważa, większość reaguje życzliwie, choć zdarzają się różne jednostki.
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w życiu i w konkursach!

ja zaangazowalam sie w ten kubek i pisze na pw tylko do tych osob ktore maja w stopce linki najpierw im klikam a potem prosze o glos na tym jednym konkursie i mnostwo osb nie odpowiada:((
zgadzam sie z Toba tez myslalam ze mamy sobie pomagac
daj link i chetnie zaglosuje

proponuje założyć top o nazwie osoby zawsze chętne do klikania (w granicach zdrowego rozsądku)
0 0

abodak

#2171030 Napisano: 13.02.2009 01:52:10
tato999 napisał(a):

[]

emotka
0 0

malenka89

#2171072 Napisano: 13.02.2009 02:25:42
malenka89 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

PW emotka

Dziękuję wszystkim za pomoc, ja też nigdy Wam jej nie odmówie emotka Głosowanie trwa do 16.30, jak ktoś jeszcze może to proszę o PW emotka
Coraz mniej mi brkauje - dzięki Wam!

Jestem już trzecia, mam godzinkę żeby wejść do pierwszego miejsca - jak ktoś jeszcze może to PW emotka

0 0

Gość: michajdlys

#2171080 Napisano: 13.02.2009 02:28:36

proponuje założyć top o nazwie osoby zawsze chętne do klikania (w granicach zdrowego rozsądku)

a od czego jest wątek KLIKNIJCIE emotka
0 0

malenka89

#2171088 Napisano: 13.02.2009 02:31:03
michajdlys napisał(a):

a od czego jest wątek KLIKNIJCIE emotka

Mam nadzieję, że mi wybaczycie, że tak Was nękam,ale bardzo mi zależy i nie chce pisać do nikogo na PW bo ktoś może sobie tego nie życzyć.
To już mój ostatni post bo niedługo głosowanie się kończy emotka
0 0

Gość: dorcia1

#2171105 Napisano: 13.02.2009 02:39:15
witam mam prosbe czy przygarnie ktos mojego linka http://www.droger...ane_zdjecia/30/?p=10 w zamian zaloguje się gdzie zechcecie emotka
0 0

malenka89

#2171935 Napisano: 13.02.2009 09:17:43
Chciałabym wyciąć ze zdjęcia serduszko, ale tak żeby było samo zdjęcie, w kształcie serca, bez białego tła.
Potrafi ktoś tak? emotka
0 0

Gość: aneczka155

#2173480 Napisano: 14.02.2009 04:48:25
Szukam tytułu piosenki ,która towarzyszy bejsboliście wchodzącemu na boisko i wszyscy kibice ją śpiewają.Film nazywa się Pierwsza liga(właśnie leci na polsacie).Będę wdzięczna za PW!
0 0

bmacieja

#2173493 Napisano: 14.02.2009 05:01:12
aneczka155 napisał(a):

Szukam tytułu piosenki ,która towarzyszy bejsboliście wchodzącemu na boisko i wszyscy kibice ją śpiewają.Film nazywa się Pierwsza liga(właśnie leci na polsacie).Będę wdzięczna za PW!

czy to nie było czasem We will rock you grupy Queen ?
0 0

#2173500 Napisano: 14.02.2009 05:15:03
bmacieja napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

Wiesz co.To nie ta piosenka,ale i tak dziękuję! emotka emotka
0 0

bmacieja

#2173512 Napisano: 14.02.2009 05:20:37
aneczka155 napisał(a):

bmacieja napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

to może chodzi o zespół Troggs i piosenkę Wild Thing emotka
0 0

#2173539 Napisano: 14.02.2009 05:35:41
bmacieja napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

bmacieja napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

emotka emotka emotka Tak to ta piosenka!Dziękuję,dziękuję! emotka emotka
0 0

bmacieja

#2173548 Napisano: 14.02.2009 05:44:14
aneczka155 napisał(a):

bmacieja napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

bmacieja napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

emotka emotka emotka Tak to ta piosenka!Dziękuję,dziękuję! emotka emotka

emotka emotka
0 0

Gość: misiek

#2174484 Napisano: 15.02.2009 03:36:47
kto potrezbował paragony z BP zapraszam na priv
0 0