Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: swibek
Gość: blood
I może ktoś się orientuje co to za koszulka z zajączkiem?
Gość: puchatka
Niektórzy na pewno pamiętają akcję z tamtego roku (jeszcze raz wielkie dzięki dla was
zbliża się Dzień Dziecka i tak jak w tamtym roku przy okazji tego konkursu zwracam się z prośbą
Jeżeli jest jakiś miły konkursomaniak, który mógłby wygrać dla dzieciaków batony byłabym ogromnie wdzięczna
Gdyby ktoś miał wątpliwości - wystarczy do mnie napisać. Ja osobiście nie jem tych batonów, bo niestety nie lubię
Moja mama prowadzi świetlicę dla dzieciaków i co roku pomagam jej jakoś zrobić im frajdę na Dzień Dziecka ... dlatego jeżeli ktoś z Was chciałby pomóc - byłybyśmy obie wdzięczne
Mogę nawet wysłać zdjęcia gdyby ktoś się zdecydował z rozdania tych słodyczy
Całuski i życzę samych meili z informacjami o wygranych
masza
Postów 7696
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba zaznaczyc ze kupujesz szampon przeciwłupieZowy
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: marielu
wystarczają dane które podałeś, maila nie dostaniesz , koszulka z zajączkiem to ... koszulka z zajączkiem
Gość: luskaaa
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomogę wypełnić ankietę o kawie,jeśli można więcej niż 1 raz
Codzienny klik
Gość: edziagrabarka
Wesołych!!
Gość: gocha26
o nie
ja dostałam kiedyś koszulkę zwykłą (dobrej jakości) ułożoną na kształt zajączka z naklejonymi oczkami - jakoś tak
bardzo fajnie to wyglądało i szkoda było rozwalać
a dane to chyba trzeba w każdym emailu wysyłać do nich - ja tak robię
Gość: blood
blanca
Postów 2600
Data rejestracji 18.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
http://www.malapr.../zajec%20Sony%20.jpg
W przeciwieństwie do ludzi koty odzywają się tylko z ważnych powodów.
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
juz mam:) dzieki
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomogę wypełnić ankietę o kawie,jeśli można więcej niż 1 raz
Gość: gocha26
właśnie taka
Gość: AgaAga
Ani paint ani zwykła zmiana mi nie pomaga... Pomocy.
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prosze o wyjasnienie o co chodzi z tymi koszuklmi??
Gość: felipe
raz był konkurs, co podawało sie dane dopiero po tym jak ogłosili zwyciezkie przepisy....wrr
Gość: tekla
tak było to wyraźnie napisane .Zmienili bo wcześniej mało kto podawał te dane
Gość: tekla
może napisz do nich i oni to zrobią