Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#7332668 Napisano: 29.01.2026 14:24:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po 3 latach wysyłania na Kinder w końcu moja pierwsza Piniata 🥳 Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7332403 Napisano: 28.01.2026 11:34:48 w dziś mam urodzinki
boss75 napisał(a):

28 stycznia  to dzień moich urodzin

28 stycznia urodzili się sami fajni ludzie 😅 🍻 wiem, bo też mam dziś urodziny 🥳🥳🥳 Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7331463 Napisano: 23.01.2026 17:11:32 w Avanti
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Pragnąc chociaż minimalnie ostudzić niektóre spekulacje kierowane w kierunku AVANTI zdradzę, że KIA Stonic w konkursie ITM została przyznana zgłoszeniu w 100% "wygenerowanemu" przez ludzki umysł (bez jakiegokolwiek udziału AI). emotka

Gratulacje dla osoby laureackiej! emotka

Osoba laureacka spieszy z podziękowaniami! <3

Gratulacje Edzia!!! 🍾 Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7330815 Napisano: 22.01.2026 08:54:03 w Zapowiedzi konkursów
Jak jechałam autem to mignął mi billboard z konkursem Vifona od lutego, może ktoś ma więcej info? Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7330657 Napisano: 21.01.2026 14:37:20 w Avanti
MDL napisał(a):

isiulka napisał(a):

MDL napisał(a):

Ja mam wrażenie, że nie istnieję dla Avanti w tych świątecznych konkursach, zdaję sobie sprawę, że grało bardzo wiele osób, ale tak źle to nie było nawet na początku  mojej konkursowej drogi. Zachęcona wspaniałym rokiem 2025 z Avanti, wysłałam sporo jak na mnie zgłoszeń. Wynik: Kaufland 0/8, C4 1/8, ITM 0/1, Biedronka....czekam, ale na mailu nic, a zgłoszeń poszło 6, w dniach 29-31.12.

Mnie też Pepsi w tym roku pokonało 🙈 Z głównych spaść do zera to chyba mogę sobie sama przyznać nagrodę wielkiego losera 😅

To chyba zmienili gust,  bo w zeszłym roku trafiłam kilka głownych i nagrody wyzszego stopnia. o noł...😄

Może chcieli dać szansę innym, w każdym razie gratuluję wygranym. Za rok sobie odbijemy 🤣 Wyświetl w wątku >>
3 MDL, aspartaqs, mia 0

isiulka

#7330653 Napisano: 21.01.2026 14:29:36 w Avanti
MDL napisał(a):

Ja mam wrażenie, że nie istnieję dla Avanti w tych świątecznych konkursach, zdaję sobie sprawę, że grało bardzo wiele osób, ale tak źle to nie było nawet na początku  mojej konkursowej drogi. Zachęcona wspaniałym rokiem 2025 z Avanti, wysłałam sporo jak na mnie zgłoszeń. Wynik: Kaufland 0/8, C4 1/8, ITM 0/1, Biedronka....czekam, ale na mailu nic, a zgłoszeń poszło 6, w dniach 29-31.12.

Mnie też Pepsi w tym roku pokonało 🙈  spaść do zera to chyba mogę sobie sama przyznać nagrodę wielkiego losera 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7329180 Napisano: 16.01.2026 11:54:33 w Avanti
O cenzura , czuję Wasz stres.
No to trzymam kciuki, Pioge7 na moje oko, możesz już drukować dokumenty emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

isiulka

#7328984 Napisano: 15.01.2026 19:43:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
Fryteczka super nagroda! Gratulacje!!! Wyświetl w wątku >>
1 fryteczka 0

isiulka

#7328910 Napisano: 15.01.2026 17:10:24 w Avanti
A dc poszło cale? jest tylko 350 laureatów, może powiadomili tylko połowę? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7328905 Napisano: 15.01.2026 16:59:08 w Avanti
tosiaczek777 napisał(a):

marzanna napisał(a):

Kaufland poszedł do końca? emotka

Raczej nie, moim zdaniem 29,30,31 nie są poinformowane

Dziękuję za sprostowanie, bo czytając te forum można dostać nerwicy, na ostatnie 3 dni miałam największe natchnienie i skromnie liczę na choć jedna skromną 2-setke emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

isiulka

#7328904 Napisano: 15.01.2026 16:57:39 w Avanti
atlantydek napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Rezerw nie ma nawet do głównej... Jakis czas temu w ramach wyjątku (po interwencji osoby, której ta nagroda przepadła), wybrano inną osobę i nagroda nie przeszła na rzecz fundatora/organizatora

No słabe to. Trzeba jednak przyznać, że uparcie informują wiele razy, jaki nie doślesz danych. Więc to troszkę inny przypadek niż Kropka Beee.

Jest rezerwa głównej, pisze jak byk w regulaminie, że rezerwowy i główny muszą wysłać dokumenty emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7328640 Napisano: 14.01.2026 22:27:33 w Avanti
montezuma napisał(a):

8igora9 napisał(a):

A tak poza tym to jestem szalenie ciekawa, ile oni mają dziennie zgłoszeń w tych chipsowych konkursach, bo może gdybyśmy się dowiedzieli, ile tego jest, to wszystkim przegranym zrobiłoby się lżej na sercu. 🧐🫣

Chyba jednak nie chodzi o to, by robiło się lżej na sercu ☺️
Znacznie fajniejsza dla konkursowicza jest świadomość, z jak wielkiej lawiny wyłowiono to jego, niepowtarzalne zgłoszenie, które zasłużyło na nagrodę drugiego, pierwszego stopnia - albo i główną. 
Te dane zazwyczaj nigdy nie są oficjalnie podawane - ale czasem ktoś z agencji, ściskając rękę przy przekazaniu nagrody, szepnie coś do ucha - i wtedy można się solidnie zdziwić, jak OGROMNA jest konkurencja przy wszelkich kreatywnych konkursach, gdzie liczy się dobre operowanie słowem.
I czasem ta świadomość jest równie ważna, jak sama nagroda - i pozwala z dystansem spojrzeć na porażki w innych konkursach.
To nie są setki zgłoszeń, lecz tysiące... 😏

W tym wypadku to będzie raczej kilka tys zgłoszeń na dzień/ konkurs. Albedo udostępnia bardzo fajny raport na ten temat ile zgłoszeń jest w zależności od czasu trwania, polecenia i wartości nagrody itd. Ale trzeba  go pobrać, na stronie jest natomiast dostępny kalkulator ilości zgłoszeń ale ten działa już trochę gorzej bo można wprowadzić tylko 2 parametry. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7328563 Napisano: 14.01.2026 18:04:40 w Avanti
sergrazyna napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czyli nadal mam 1:140 szans, ze wpadnie samochodzik. Chociaż uważam , ze największym przegranym konkursu jest laureat rezerwowy nagrody głównej ( mam nadzieję, że mają sumienie i go nie informują rownolegle z głównym )

nawet więcej emotka

no nie, bo to chyba oznacza, że 2 osoby maja 1:70 emotka  ale jestem w stanie przełknąć to ryzyko Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7328560 Napisano: 14.01.2026 17:53:54 w Avanti
Czyli nadal mam 1:140 szans, ze wpadnie samochodzik. Chociaż uważam , ze największym przegranym konkursu jest laureat rezerwowy nagrody głównej ( mam nadzieję, że mają sumienie i go nie informują rownolegle z głównym ) Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

isiulka

#7328538 Napisano: 14.01.2026 17:01:05 w Avanti
atlantydek napisał(a):

joan napisał(a):

A widział kto wpis o tym, że osoba śląca do Avanti zgłoszenia wyplute przez AI, wygrała którąś z głównych lub najbardziej wartościowych nagród? Bo zdaje się to burza w szklance Pepsi 🙃 Pomijając fakt, że kto AI używa, sam siebie deprecjonuje i ogłupia, więc może jednak nie ma czego zazdrościć? 🤡

Nie drażnij AI!  Co, ja nie mogę wygrać głównej w Avanti?  Potrzymaj mi człowieku paragon, już miksuję poezję na konkursowego Nobla  emotka

Eee każdy wie, że jak chcesz wywołać kupoburze na forum, to wystarczy rzucić hasłem AI, granie bez paragonu, granie na kilka kont... i można iść po popcorn emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7328532 Napisano: 14.01.2026 16:45:40 w Avanti
fan-mandaryny napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

Avanti Pepsi ITM poszło całe?

Widnieje 138 nazwisk i żadne się nie powtarza (jeśli powtarza się imię i pierwsza litera nazwiska, to ma inny e-mail). Może być tak, ze nie informowali 3000 za pierwszy tydzień i o dziennych za ostatni dzień kompletnie.

Jeśli ktoś wygrywa 2 raz, to oni nie wklejają go kolejny raz. Z wczorajszych wpisów wynika, że poszło do końca. Główne nie wiadomo, nikt się nie chwalił

To w takim razie nie informowali o tygodniowych w ogóle.

Wydaje mi się, że niestety informowali, bo tygodniowe były wybierane z dziennych, a główna z tygodniowych więc na liście tego nie zobaczymy. Za 1 tydzień musieli poinformować o tygodniowych bo czas minął, za drugi mają jeszcze 2 dni więc zostaje jeszcze nadzieja  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7328413 Napisano: 14.01.2026 12:22:17 w Avanti
zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Nakupiłam tego dziadostwa na ponad 30 paragonów i głośno zadeklarowałam, że jak na tym nie zarobię, to daję sobie spokój. Już żałuję tych nieprzemyślanych słów. Mniej więcej połowa etapów, w których brałam udział, rozwiązana, a u mnie 1 (słownie: jedna) nagroda. W dodatku zapisywałam wszystkie zgłoszenia, żeby potem wiedzieć, co wygrało, ale akurat tego zwycięskiego nie mam zapisanego. 🤣 No brawo ja! 🤓
Avanti, musicie zrozumieć, że potrzebuję tego jednego tysiaka z Biedronki, żeby móc dalej wydawać pieniądze na Wasze konkursy, w których nie wygrywam. 🤪 Ze swojej strony obiecuję więcej nie składać takich niedorzecznych deklaracji. 😅

Hehe miałam podobne myśli ale wczoraj odkryłam przyczynę, że to nie wina Avanti tylko przedstawicieli Organizatora, którzy ewidentnie mają gorszy gust (bo inny niż mój)  emotka

Niekoniecznie... my nie wiemy z jakimi tekstami konkurujemy. Widziałam tekst na 10 tys z Lidla  - sama bym go nagrodziła prędzej niż swoje, widziałam teksty z którymi przegrywałam - dostrzegam sprawiedliwość. Każdy starał się czymś zachwycić, zaskoczyć. Wiele razy miałam wrażenie, że napisałam ciekawą odpowiedź  - i to wcale nie musi być nieprawdą, po prostu inni mieli jeszcze ciekawsze. No cóż, będę te grudniowe akcje wspominać z poczuciem niespełnienia, choć cieszę się, że wśród znajomych wpadło sporo nagród  emotka

Zgadzam się, po moich wygranych też analizuje co mi wygrało, a co nie i uważam, że nie wybierają byle czego. Zreszta wciąż się łudzę, że najlepsze jeszcze na mnie czeka emotka
Natomiast w każdym konkursie Pepsi , decyzje o wyborze zapadają inaczej, raz w komisji są 2 osoby Avanti i 2 osoby organizatora i ostateczna decyzja po stronie organizatora, a raz  2 osoby z Avanti i 1 od Organizatora, decyzja większością głosów. A wiadomo, że o gustach się nie rozmawia emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7328390 Napisano: 14.01.2026 11:47:10 w Avanti
8igora9 napisał(a):

Nakupiłam tego dziadostwa na ponad 30 paragonów i głośno zadeklarowałam, że jak na tym nie zarobię, to daję sobie spokój. Już żałuję tych nieprzemyślanych słów. Mniej więcej połowa etapów, w których brałam udział, rozwiązana, a u mnie 1 (słownie: jedna) nagroda. W dodatku zapisywałam wszystkie zgłoszenia, żeby potem wiedzieć, co wygrało, ale akurat tego zwycięskiego nie mam zapisanego. 🤣 No brawo ja! 🤓
Avanti, musicie zrozumieć, że potrzebuję tego jednego tysiaka z Biedronki, żeby móc dalej wydawać pieniądze na Wasze konkursy, w których nie wygrywam. 🤪 Ze swojej strony obiecuję więcej nie składać takich niedorzecznych deklaracji. 😅

Hehe miałam podobne myśli ale wczoraj odkryłam przyczynę, że to nie wina Avanti tylko przedstawicieli Organizatora, którzy ewidentnie mają gorszy gust (bo inny niż mój)  emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7328365 Napisano: 14.01.2026 11:28:13 w Avanti
mizazu71 napisał(a):

Czy 26 i 27 też już poszedł za Kaufland?

Podpinam się pod pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7328332 Napisano: 14.01.2026 10:47:03 w Fortis
darq1991 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Czy w Pawełku też mieliście gratulacje Twoja nagroda to spróbuj ponownie ? 🫣
Coś mi mignęło w którymś poście, że okazywało się to wygrana…

Niee, to nie wygrana. Tak właśnie miałam: Gratulujemy, Twoja nagroda to spróbuj ponownie emotka  Darowali by sobie taki tekst emotka

Fortis poszedł po bandzie z tym tekstem i z regulaminem… jedna osoba może wygrać jedną nagrodę 🤦‍♂️

W tamtym roku było tak samo emotka  
Co do słuszności to nie dyskutuję bo wiem, że na forum są zarówno zwolennicy takiego podejścia, jak i przeciwnicy, którzy i tak rozkminią jak to obejść.

W tamtym roku była grupa gdzie się ludzie dzielili info o której godzinie padła nagroda aby się nie dublować, więc raczej nie robili tego by wygrać 100 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0