Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mariwanna
Postów 1559
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
u mnie też działa. dokończenie hasła i dane znikają, jest czysty formularz, a na dole się pojawia napis - dziękujemy...
https://www.obiadgotowy.pl/
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak samo. A poza tym jestem bardzo szlachetna i z zasady nie biorę udziału w konkursach dla maluchów, zostawiając nagrody tym, którym naprawdę na nich zależy. Jak będę miała wnuki to wtedy zacznę wam robić konkurencję.
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
Gość: meeyka
ja biore udzial w tych, w ktorych interesuja mnie nagrody, ewentualnie wiem, ze nagroda przydalaby sie komus z najblizszej rodziny. z reguly wole konkursy wiedzowe ( gdzie prawidlowa odpowiedz trzeba zaznaczyc w formularzu albo przeslac w mailu), a opisowki robie rzadko, musze miec natchnienie
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
Codzienny klik
Gość: hittmanka
NO i się WKURZYŁAM........nie wygrałam tego ch*******o oleju
Gość: meeyka
ja tam nie gralam, wiec raczej nie przeze mnie
Gość: mariolakal
a ja gralam w każdym etapie i g...no wygrałam...
Gość: mloda13210
Gość: miriam
Kto pomoże znaleźć paragon z wedlowego konka w Carrefurze Chał-Chałwa,proszę!!!!
System wysłał dwa sms-y pod rząd i jak ja mam teraz walczyć o swoje???
liidzik
Postów 223
Data rejestracji 09.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szukam odpowiedzi na ten konkurs
Gość: tato999
BŁAGAM WAS O POMOC
11-LETNI CHŁOPIEC CIERPI W AKADEMII MEDYCZNEJ Z GDAÑSKU A BEZ TEJ KRWI. . .
PAMIÊTAM JAK NOSIŁAM GO NA RÊKACH I KARMIŁAM A TERAZ. . .
POMÓŻCIE PROSZÊ
PISZCIE NA PW PROSZÊ TAM PRZEKAŻÊ WAM WIÊCEJ SZCZEGÓŁÓW
Gość: radka
Bardzo prosze, esli mozecie, oddajcie glos. Kazda pomoc sie liczy. Dobro wraca do ludzi. Mam nadzieje, ze bede mogla sie zrewanzowac
Gość: mariolakal
Gość: awi
http://www.mojageneracja.pl/8899
Pamiętajcie, że jeśli chcecie wziąć udział w Dyktandzie 2009 przez komunikator, musicie się zarejestrować, wysyłając hasło: piszę dyktando na numer GG:8899.
Przypominamy, że udział w Dyktandzie 2009 przez GG mogą wziąć jedynie osoby zarejestrowane i mające GG10, gdzie będzie WYŁ¡CZONY SŁOWNIK.
Gość: awi
http://internetowe.dyktando.info.pl/
Dlaczego nie mogę edytować swojego posta???
jasnoska
Postów 1013
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To już jest koniec-nie ma już nic
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W jakiej sprawie?Może ja pomogę?
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakiś czas temu wygrałam aparat Nikon o wartości 400 zł. Dziś otrzymałam paczkę,a w niej aparat Fujifilm o wartości 299 zł
Wiem,że powinnam się cieszyć,że w ogóle cokolwiek wygrałam,ale troszkę się rozczarowałam,bo ten aparat Fujifilm w ogóle mi się nie podoba..
I co w takiej sytuacji? Mam napisać jakąś reklamację,czy dać sobie spokój?
Proszę o pomoc!