Pomocy!!!!

mariwanna

#2864286 Napisano: 19.11.2009 02:27:06
polec napisał(a):

Kochani działa Wam strona http://ecofit.wp.pl/ mam hasło, dane wpisane i nie mogę go wysłać. Nie wiem o co chodzi emotka . pomoże ktoś?. Będę wdzieczna z pomoc. pozdrawiam

u mnie też działa. dokończenie hasła i dane znikają, jest czysty formularz, a na dole się pojawia napis - dziękujemy...
0 0

ignam

#2864318 Napisano: 19.11.2009 02:34:07
tedance napisał(a):

ivisia napisał(a):

powiedzcie mi słonka czy Wy bierzecie udział w każdym konkursie, jak leci? emotka czy macie jakieś systemy opracowane ? emotka

bo jestem baaardzo ciekawa emotka

Ja biorę udział tylko w tych, w których nagrody mnie interesują albo gdzie mam pomysł na opisówkę.

Tak samo. A poza tym jestem bardzo szlachetna i z zasady nie biorę udziału w konkursach dla maluchów, zostawiając nagrody tym, którym naprawdę na nich zależy. Jak będę miała wnuki to wtedy zacznę wam robić konkurencję. emotka
0 0

Gość: meeyka

#2864353 Napisano: 19.11.2009 02:42:54
ignam napisał(a):

tedance napisał(a):

ivisia napisał(a):

powiedzcie mi słonka czy Wy bierzecie udział w każdym konkursie, jak leci? emotka czy macie jakieś systemy opracowane ? emotka

Ja biorę udział tylko w tych, w których nagrody mnie interesują albo gdzie mam pomysł na opisówkę.

Tak samo. A poza tym jestem bardzo szlachetna i z zasady nie biorę udziału w konkursach dla maluchów, zostawiając nagrody tym, którym naprawdę na nich zależy. Jak będę miała wnuki to wtedy zacznę wam robić konkurencję. emotka

ja biore udzial w tych, w ktorych interesuja mnie nagrody, ewentualnie wiem, ze nagroda przydalaby sie komus z najblizszej rodziny. z reguly wole konkursy wiedzowe ( gdzie prawidlowa odpowiedz trzeba zaznaczyc w formularzu albo przeslac w mailu), a opisowki robie rzadko, musze miec natchnienie emotka
0 0

annb

#2864414 Napisano: 19.11.2009 02:57:02
święte słowa meeyka emotka
0 0

Gość: hittmanka

#2864431 Napisano: 19.11.2009 02:58:36
meeyka napisał(a):

ignam napisał(a):

tedance napisał(a):

ivisia napisał(a):

ja biore udzial w tych, w ktorych interesuja mnie nagrody, ewentualnie wiem, ze nagroda przydalaby sie komus z najblizszej rodziny. z reguly wole konkursy wiedzowe ( gdzie prawidlowa odpowiedz trzeba zaznaczyc w formularzu albo przeslac w mailu), a opisowki robie rzadko, musze miec natchnienie emotka

NO i się WKURZYŁAM........nie wygrałam tego ch*******o oleju emotka emotka emotka
0 0

Gość: meeyka

#2864606 Napisano: 19.11.2009 03:34:13
hittmanka napisał(a):

meeyka napisał(a):

ignam napisał(a):

tedance napisał(a):

ivisia napisał(a):

NO i się WKURZYŁAM........nie wygrałam tego ch*******o oleju emotka emotka emotka

emotka emotka

ja tam nie gralam, wiec raczej nie przeze mnie emotka emotka
0 0

Gość: mariolakal

#2864697 Napisano: 19.11.2009 03:55:22
meeyka napisał(a):

hittmanka napisał(a):

meeyka napisał(a):

ignam napisał(a):

tedance napisał(a):

ivisia napisał(a):

emotka emotka

ja tam nie gralam, wiec raczej nie przeze mnie emotka emotka

a ja gralam w każdym etapie i g...no wygrałam... emotka
0 0

Gość: mloda13210

#2864906 Napisano: 19.11.2009 04:41:08
Pomozcie mi wygrac w konkusie potrzebuje zaprosic 48 osob jeszcze wystarczy podaj mi swoej @ i zarejstrowac sie . postaram sie odwdzieczyc czekam na PW
0 0

Gość: miriam

#2864996 Napisano: 19.11.2009 05:00:33
Pomocy!!!!
Kto pomoże znaleźć paragon z wedlowego konka w Carrefurze Chał-Chałwa,proszę!!!!
System wysłał dwa sms-y pod rząd i jak ja mam teraz walczyć o swoje???
0 0

liidzik

#2865178 Napisano: 19.11.2009 05:47:00
https://www.e-kon...rticles-1-53192.html

szukam odpowiedzi na ten konkurs emotka proszę pw
0 0

Gość: tato999

#2865798 Napisano: 19.11.2009 08:10:37
SZUKAM OSÓB Z GRUP¡ KRIW RH+ (INNA TEŻ MOŻE BYÆ)

BŁAGAM WAS O POMOC

11-LETNI CHŁOPIEC CIERPI W AKADEMII MEDYCZNEJ Z GDAÑSKU A BEZ TEJ KRWI. . . emotka

PAMIÊTAM JAK NOSIŁAM GO NA RÊKACH I KARMIŁAM A TERAZ. . . emotka

POMÓŻCIE PROSZÊ emotka

PISZCIE NA PW PROSZÊ TAM PRZEKAŻÊ WAM WIÊCEJ SZCZEGÓŁÓW
0 0

Gość: radka

#2866722 Napisano: 19.11.2009 11:28:56
Czesc Kochani. Potrzebuje Waszej pomocy. Zaniedlugo startuje na Studia Fotograficzne. Sa one moim ogromnym marzeniem. Niestety nie stac mnie na dobry sprzet fotograficzny, dlatego biore udzial w konkursach. Jednym z nich jest http://www.opzs.p...urs/galeria,463.html

Bardzo prosze, esli mozecie, oddajcie glos. Kazda pomoc sie liczy. Dobro wraca do ludzi. Mam nadzieje, ze bede mogla sie zrewanzowac
0 0

Gość: mariolakal

#2866863 Napisano: 20.11.2009 02:10:27
Czy znajdzie się osóbka, która mi wytłumaczy jak chłop krowie na rowie w jaki sposób wziąć udział w dyktandzie na gg ??? Próbowałam już dwie poprzednie edycje, ale nie mogłam tam wejść... emotka O co kaman ???
0 0

#2866882 Napisano: 20.11.2009 06:17:04
tato999 napisał(a):

BŁAGAM WAS O POMOC

11-LETNI CHŁOPIEC CIERPI W AKADEMII MEDYCZNEJ Z GDAÑSKU A BEZ TEJ KRWI. . . emotka

POMÓŻCIE PROSZÊ emotka

0 0

Gość: awi

#2866944 Napisano: 20.11.2009 07:05:09
mariolakal napisał(a):

Czy znajdzie się osóbka, która mi wytłumaczy jak chłop krowie na rowie w jaki sposób wziąć udział w dyktandzie na gg ??? Próbowałam już dwie poprzednie edycje, ale nie mogłam tam wejść... emotka O co kaman ???

http://www.mojageneracja.pl/8899

Pamiętajcie, że jeśli chcecie wziąć udział w Dyktandzie 2009 przez komunikator, musicie się zarejestrować, wysyłając hasło: piszę dyktando na numer GG:8899.
Przypominamy, że udział w Dyktandzie 2009 przez GG mogą wziąć jedynie osoby zarejestrowane i mające GG10, gdzie będzie WYŁ¡CZONY SŁOWNIK.
0 0

Gość: awi

#2866948 Napisano: 20.11.2009 07:08:09
I tu strona dyktanda:

http://internetowe.dyktando.info.pl/

Dlaczego nie mogę edytować swojego posta???
0 0

#2867036 Napisano: 20.11.2009 07:52:32
tato999 napisał(a):

tato999 napisał(a):

BŁAGAM WAS O POMOC

POMÓŻCIE PROSZÊ emotka

0 0

jasnoska

#2868970 Napisano: 20.11.2009 04:11:42
szukam pomocy polonistyproszę pw
0 0

beataa81

#2868978 Napisano: 20.11.2009 04:14:52
jasnoska napisał(a):

szukam pomocy polonistyproszę pw

W jakiej sprawie?Może ja pomogę?
0 0

KochamKoty

#2869274 Napisano: 20.11.2009 06:02:26
hej, mam pewien problem i nie wiem co zrobić..
Jakiś czas temu wygrałam aparat Nikon o wartości 400 zł. Dziś otrzymałam paczkę,a w niej aparat Fujifilm o wartości 299 zł emotka
Wiem,że powinnam się cieszyć,że w ogóle cokolwiek wygrałam,ale troszkę się rozczarowałam,bo ten aparat Fujifilm w ogóle mi się nie podoba..
I co w takiej sytuacji? Mam napisać jakąś reklamację,czy dać sobie spokój?
Proszę o pomoc!
0 0