Pomocy!!!!

Gość: meeyka

#2869328 Napisano: 20.11.2009 06:18:53
fantazja23 napisał(a):

hej, mam pewien problem i nie wiem co zrobić..
Jakiś czas temu wygrałam aparat Nikon o wartości 400 zł. Dziś otrzymałam paczkę,a w niej aparat Fujifilm o wartości 299 zł emotka
Wiem,że powinnam się cieszyć,że w ogóle cokolwiek wygrałam,ale troszkę się rozczarowałam,bo ten aparat Fujifilm w ogóle mi się nie podoba..
I co w takiej sytuacji? Mam napisać jakąś reklamację,czy dać sobie spokój?
Proszę o pomoc!

no ja bym raczej nie odpuscila emotka
0 0

bethan

#2869346 Napisano: 20.11.2009 06:23:28
tedance napisał(a):

ivisia napisał(a):

powiedzcie mi słonka czy Wy bierzecie udział w każdym konkursie, jak leci? emotka czy macie jakieś systemy opracowane ? emotka

bo jestem baaardzo ciekawa emotka

Ja biorę udział tylko w tych, w których nagrody mnie interesują albo gdzie mam pomysł na opisówkę.

Ja tak samo, nie inaczej emotka Dzisiaj z tego pisania 3 fajne nagrody wpadły emotka
0 0

Gość: rademenes1

#2869406 Napisano: 20.11.2009 06:39:32
Hej, mam pytanie.
Dziś w Telelexpresie w dziale muzyka pokazywali takiego faceta grającego na pianinie - śpiewał przyjemną dla ucha piosenkę. Może ktoś z Was wie, jak się nazywał? Bardzo chciałabym znaleźć piosenkę, ale nie zanotowałam tekstu piosenki i teraz łamię sobie nad tym głowę ...
Z góry dzięki emotka
0 0

Gość: aneti

#2869620 Napisano: 20.11.2009 07:43:07
Znalazłam dziś na skrzynce maila że wygrałam olej w ostatniej edycji aaaale mam problemik - oni pytają o nick a mi żaden z listy wygranych nie pasuje emotka Miał ktoś podobna sytuację? emotka
0 0

Gość: czarna2318

#2870711 Napisano: 21.11.2009 10:03:26
czarna2318 napisał(a):

Czy ktoś mi pomoże w konkursie rimmel.Chodzi o wydrukowanie tego formularza.Jak ktoś chętny to pw emotka

Ponawiam prośbę.Czy ktoś może mi wydrukować i wysłać ten formularz.Bo ja nie mam możliwości jak i gdzie tego wydrukować. emotka Będę wdzięczna za pomoc
0 0

Gość: marielu

#2870782 Napisano: 21.11.2009 10:35:07
czarna2318 napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

Czy ktoś mi pomoże w konkursie rimmel.Chodzi o wydrukowanie tego formularza.Jak ktoś chętny to pw emotka

Ponawiam prośbę.Czy ktoś może mi wydrukować i wysłać ten formularz.Bo ja nie mam możliwości jak i gdzie tego wydrukować. emotka Będę wdzięczna za pomoc

jeśli nie masz drukarki, wrzuć na pulpit, potem na pendrajwa emotka następnie idziesz na pocztę, do sklepu papierniczego , punktu ksero, koleżanki z drukarką, etc.. ładnie prosisz (ew, płacisz 30gr) i masz w łapce to co ci potrzebne emotka

Jeśli ktoś ci wyśle , poniesie większe koszty niż ty wykazując inwencję i kreatywność emotka

i wcale tego nie piszę złośliwie , sama nie mam drukarki ale jakoś sobie radzę emotka
0 0

abodak

#2871745 Napisano: 21.11.2009 05:23:15
wystawilam przedmiot na allegro-brak info o tym fakcie na meila

tak sobie wlazlam zobaczyc co tam sie dzieje- a tam ze ktos kupil a ja nie mam meila z informacja

Czy cos sie zmienilo w allegro?Czy ja mam cos z ustawieniami?Pomóżcie bardzo prosze
0 0

Gość: grancias

#2871746 Napisano: 21.11.2009 05:23:21
Mam pytanie. Ktory nr jest nr paragonu ? Tu wklejam przykladowy paragon:

http://i42.tinypic.com/24fa8lu.jpg

Z gory dziekuje za pomoc emotka
0 0

ciasssteczko

#2871748 Napisano: 21.11.2009 05:24:15
grancias napisał(a):

Mam pytanie. Ktory nr jest nr paragonu ? Tu wklejam przykladowy paragon:

http://i42.tinypic.com/24fa8lu.jpg

Z gory dziekuje za pomoc emotka

18731 emotka
0 0

Gość: grancias

#2871750 Napisano: 21.11.2009 05:24:57
Dziekuje tak myslalem emotka
0 0

Gość: anetka2a

#2871778 Napisano: 21.11.2009 05:37:22
abodak napisał(a):

tak sobie wlazlam zobaczyc co tam sie dzieje- a tam ze ktos kupil a ja nie mam meila z informacja

Czy cos sie zmienilo w allegro?Czy ja mam cos z ustawieniami?Pomóżcie bardzo prosze

Ja miałam ostatnio taką sytuacje - sprzedałam przedmiot a potwierdzenie ani mi, ani kupującemu nie przychodziło... Dopiero następnego dnia poprzychodzily mi maile. Może i u Ciebie będzie tak samo i przyjdą ale z opóźnieniem emotka
0 0

abodak

#2871793 Napisano: 21.11.2009 05:43:56
anetka2a napisał(a):

abodak napisał(a):

Ja miałam ostatnio taką sytuacje - sprzedałam przedmiot a potwierdzenie ani mi, ani kupującemu nie przychodziło... Dopiero następnego dnia poprzychodzily mi maile. Może i u Ciebie będzie tak samo i przyjdą ale z opóźnieniem emotka

kurcze tylko ja wystawilam przedmiot 4 dni temu i dalej nic emotka
nawet nie mam danych tego co kupil
0 0

androm

#2871797 Napisano: 21.11.2009 05:45:57
aneti napisał(a):

Znalazłam dziś na skrzynce maila że wygrałam olej w ostatniej edycji aaaale mam problemik - oni pytają o nick a mi żaden z listy wygranych nie pasuje emotka Miał ktoś podobna sytuację? emotka

ja wysłałam bez tego nicka, nawet nie zauważyłam że chcą, też zresztą żaden mi nie pasuje, ale chyba grunt, że z tego maila, na tej podstawie niech sobie dopasują jaki to nick,co?
0 0

#2871801 Napisano: 21.11.2009 05:47:54
abodak napisał(a):

anetka2a napisał(a):

abodak napisał(a):

Hmm to nie mam pojęcia o co chodzi, bo 4 dni to faktycznie trochę dużo... Ja też żadnych danych nie miałam i facet co kupił przedmiot do mnie dzwonił i się dogadaliśmy co i jak... Ale tak czy siak w zakończonej aukcji powinnaś mieć kto kupił Twój przedmiot jest tam opcja napisz e-mail do kupującego i może przez to się dogadacie. emotka
0 0

abodak

#2871809 Napisano: 21.11.2009 05:49:51
anetka2a napisał(a):

abodak napisał(a):

anetka2a napisał(a):

abodak napisał(a):

Hmm to nie mam pojęcia o co chodzi, bo 4 dni to faktycznie trochę dużo... Ja też żadnych danych nie miałam i facet co kupił przedmiot do mnie dzwonił i się dogadaliśmy co i jak... Ale tak czy siak w zakończonej aukcji powinnaś mieć kto kupił Twój przedmiot jest tam opcja napisz e-mail do kupującego i może przez to się dogadacie. emotka

dziekuje bede pisac do tego ktosia
0 0

#2871827 Napisano: 21.11.2009 05:54:32
abodak napisał(a):

anetka2a napisał(a):

abodak napisał(a):

anetka2a napisał(a):

abodak napisał(a):

dziekuje bede pisac do tego ktosia

Nie ma za co emotka powodzenia emotka
0 0

Gość: tosiaa

#2872289 Napisano: 21.11.2009 08:50:10
ząb mnie boli emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: radka

#2872292 Napisano: 21.11.2009 08:52:01
Czesc Kochani. Potrzebuje Waszej pomocy. Zaniedlugo startuje na Studia Fotograficzne. Sa one moim ogromnym marzeniem. Niestety nie stac mnie na dobry sprzet fotograficzny, dlatego biore udzial w konkursach. Jednym z nich jest http://www.opzs.p...urs/galeria,463.html
0 0

Gość: ciapciuch

#2872293 Napisano: 21.11.2009 08:52:31
tosiaa napisał(a):

Antidol 15
0 0

Gość: tosiaa

#2872295 Napisano: 21.11.2009 08:53:07
ciapciuch napisał(a):

tosiaa napisał(a):