Pomocy!!!!

Gość: azych2

#2914833 Napisano: 05.12.2009 07:40:27
awi napisał(a):

marmoladella napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Sposobu na polskie radio nie ma, trzeba spróbować wszystkich kombinacji, najlepiej sobie wszystkie wypisać i zaznaczać sprawdzone. Zwykle zestaw wygrywający jest tak ułożony, żeby całość nie była zbyt cenna, więc znaczną część kombinacji można sobie odpuścić i pójdzie szybciej emotka

Wcale nie trzeba długo kombinować, wystarczy przeczytać regulamin emotka

Podzielisz się wiedzą tajemną? emotka

paragraf 3 punkt 2
0 0

Gość: arta

#2914843 Napisano: 05.12.2009 07:44:27
zapraszam na pw - zagadka z radia rozwiaze sie sama emotka
0 0

#2915183 Napisano: 05.12.2009 10:22:06
Bardzo proszę o pomoc:
Czy Alior Bank robi przelewy w weekendy?
0 0

Gość: xagadee

#2915208 Napisano: 05.12.2009 10:37:23
żaden bank nie księguje na kontach przelewów zewnętrznych w weekendy, wynika to z faktu iż w weekendy nie pracuje KIR emotka

W weekendy z konta na konto przechodzą tylko przelewy w obrębie tego samego banku. emotka

przelew zrobić możesz (nie spotkałam się z bankiem, w którym w weekend nie mogłabyś zlecić przelewu; w niektórych nie można zlecać przelewu w nocy), z konta Ci środki znikną, ale do odbiorcy dotrą w poniedziałek ok. południa emotka
0 0

#2915212 Napisano: 05.12.2009 10:38:28
xagadee napisał(a):

żaden bank nie księguje na kontach przelewów zewnętrznych w weekendy, wynika to z faktu iż w weekendy nie pracuje KIR emotka

W weekendy z konta na konto przechodzą tylko przelewy w obrębie tego samego banku. emotka

przelew zrobić możesz (nie spotkałam się z bankiem, w którym w weekend nie mogłabyś zlecić przelewu; w niektórych nie można zlecać przelewu w nocy), z konta Ci środki znikną, ale do odbiorcy dotrą w poniedziałek ok. południa emotka

cholera emotka

dziękuję za wyczerpującą odpowiedź emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: gusik

#2915223 Napisano: 05.12.2009 10:59:11
gusik napisał(a):

Do kiedy można wymieniać na nagrody punkty z Knorra?

0 0

Gość: cb656Old

#2915315 Napisano: 06.12.2009 12:05:06
beataa81 napisał(a):

Zaplamiłam klejem Super Glue nową wełnianą sukienkę (nie pytajcie jak emotka ),zastygło to cholerstwo w kilka sekund i nie mam pojęcia co z tym zrobić!Proszę-zna ktoś jakiś sposób -poza kupieniem nowej sukienki...

Super Glue może być usuwany acetonem, jednak to silny rozpuszczalnik i może powodować odbarwienia, dlatego bezpieczniej poszukać rozpuszczalników i zmywaczy na bazie nitrometanu, które są dostępne w sklepach specjalistycznych - zacznij od Castoramy....
0 0

ela

#2915553 Napisano: 06.12.2009 09:26:21
czy ktoś znalazł kombinację na polskie radio bo ja szukam i nic mi nie wychodzi emotka pw proszę
0 0

Gość: civi

#2915572 Napisano: 06.12.2009 09:40:36
czy ktoś też ma problem z konkiem knorra i mu nie dodaje przepisów??
0 0

ela

#2915581 Napisano: 06.12.2009 09:45:39
ela napisał(a):

czy ktoś znalazł kombinację na polskie radio bo ja szukam i nic mi nie wychodzi emotka pw proszę

już mam
dzięki
0 0

kalisto1986

#2915993 Napisano: 06.12.2009 01:51:28
civi napisał(a):

czy ktoś też ma problem z konkiem knorra i mu nie dodaje przepisów??

chyba beda dodawac w poniedzialek , tak mi sie zdaje tez czekam
0 0

Gość: aka

#2916113 Napisano: 06.12.2009 03:08:14
ela napisał(a):

ela napisał(a):

już mam
dzięki

ja też nie mogę trafić emotka
0 0

awe

#2916129 Napisano: 06.12.2009 03:25:09
czy ktos z was probowal wysylac sms na winiary? nr 7036, odpisuja mi ze bledna tresc sms emotka
0 0

damsel

#2916152 Napisano: 06.12.2009 03:44:05
aka napisał(a):

ela napisał(a):

ela napisał(a):

już mam
dzięki

Ja też, już nie wiem co mam robić tam emotka
0 0

Gość: marmoladella

#2916227 Napisano: 06.12.2009 04:18:30
damsel napisał(a):

aka napisał(a):

ela napisał(a):

ela napisał(a):

już mam
dzięki

To bardzo proste! Już mocniej podpowiedzieć nie wypada. Oto paragraf 3 regulaminu, punkt 2: Organizator zastrzega, iż nie wszystkie produkty prezentowane w Serwisie i materiałach reklamowych wchodzą w skład „zestawu dnia”, a służą jedynie podniesieniu atrakcyjności wizualnej Serwisu.

emotka

Możliwość kombinacji od razu się zmniejsza.
0 0

damsel

#2916229 Napisano: 06.12.2009 04:19:43
marmoladella napisał(a):

damsel napisał(a):

aka napisał(a):

ela napisał(a):

ela napisał(a):

już mam
dzięki

To bardzo proste! Już mocniej podpowiedzieć nie wypada. Oto paragraf 3 regulaminu, punkt 2: Organizator zastrzega, iż nie wszystkie produkty prezentowane w Serwisie i materiałach reklamowych wchodzą w skład „zestawu dnia”, a służą jedynie podniesieniu atrakcyjności wizualnej Serwisu.

emotka

Już znalazłam ten zestaw emotka Czyli to co jest w zestawie można wygrać?
0 0

Gość: swibek

#2916249 Napisano: 06.12.2009 04:27:00
damsel napisał(a):

marmoladella napisał(a):

damsel napisał(a):

aka napisał(a):

ela napisał(a):

ela napisał(a):

już mam
dzięki

emotka

emotka nie.. przeczytaj ze zrozumieniem powyższy cytat..
0 0

Gość: rafi323raf

#2916572 Napisano: 06.12.2009 06:26:38
swibek napisał(a):

damsel napisał(a):

marmoladella napisał(a):

damsel napisał(a):

aka napisał(a):

ela napisał(a):

ela napisał(a):

już mam
dzięki

emotka

właśnie czytając ze zrozumieniem będzie, ze to co wchodzi w zestaw dnia, można wygrać. Po porstu niektóre produkty są by uatrakcyjnić serwis, i nie da sie ich wygrać.
0 0

Gość: marmoladella

#2916579 Napisano: 06.12.2009 06:29:10
swibek napisał(a):

damsel napisał(a):

marmoladella napisał(a):

damsel napisał(a):

aka napisał(a):

ela napisał(a):

ela napisał(a):

już mam
dzięki

emotka

Hmm... chyba jednak tak! Rozumiem ten konkurs w ten sposób: jest sobie tabelka z nagrodami, z niej wdzięczą się do nas książki, przyprawy, samochód, zegarki. Ale samochód, czy laptop są tam tylko po to, by zwrócić uwagę głodnych oczu konkursomaniaków, a w rzeczywistości nigdy nie znajdą się w kombinacji żadnego z zestawów dnia. Takie makiety.
0 0

#2916592 Napisano: 06.12.2009 06:31:10
marmoladella napisał(a):

swibek napisał(a):

damsel napisał(a):

marmoladella napisał(a):

damsel napisał(a):

aka napisał(a):

ela napisał(a):

ela napisał(a):

już mam
dzięki

emotka

Hmm... chyba jednak tak! Rozumiem ten konkurs w ten sposób: jest sobie tabelka z nagrodami, z niej wdzięczą się do nas książki, przyprawy, samochód, zegarki. Ale samochód, czy laptop są tam tylko po to, by zwrócić uwagę głodnych oczu konkursomaniaków, a w rzeczywistości nigdy nie znajdą się w kombinacji żadnego z zestawów dnia. Takie makiety.

a nie do konca, bo samochod juz byl raz - z jednym malym ALE. emotka to nie jest samochod a tylko JAZDA TESTOWA emotka
0 0