Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kolastynka
dawaj
Gość: bosmanka
5 do potęgi jednej 3 x 5 pierwisatków z 5 x 125 do potęgi minus 5 18 nastych KRESKA Ułamkowa i 1/25 do potęgi minus 0,5
benon69
Postów 684
Data rejestracji 06.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W jakim filmie i w jakiej roli obsadziłabyś Chupa Chucka- uzasadnij
proszę na pw jak ktoś może mi nic do głowy dziś nie wchodzi
Gość: beata82roksana82
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
będę wdzięczna za pomoc na PW
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
delfinka101
Postów 5756
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radosna
Postów 2444
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy masz na myśli tę głupią babę?
http://modneszpil.../03/Glupia-baba.html
Gość: eveliina
radosna
Postów 2444
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też kiedyś ktoś prosił o fakturę. Napisałam w odpowiedzi, że niestety nie jestem sklepem i faktur nie wystawiam (mógł wcześniej o to zapytać). I facet grzecznie mi napisał, że w takim razie to on już tej faktury nie potrzebuje. Ale na szczęście zakupionego towaru nie zwrócił. I tak go miał za pół darmo
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W jakim filmie i w jakiej roli obsadziłabyś Chupa Chucka- uzasadnij
proszę na pw jak ktoś może mi nic do głowy dziś nie wchodzi
dzięki, też tak zrobię
Gość: nutelka1
dzięki, też tak zrobię
Gość: nutelka1
dziękuje uczynnym duszyczką za pomoc
Gość: dorotawysocka
Gość: lekkoatletka
zdolnabestia
Postów 5292
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ten użytkownik nie podał maila, ani nie ma zrobionej strony o mnie. Możesz mu więc wysłać maila jedynie przez stronę - po zalogowaniu...
Jeżeli nie chcesz zakładać konta to napisz do mnie PW - mogęmu wysłać zapytanie.