Pomocy!!!!

Gość: achemiczka

#3002648 Napisano: 07.01.2010 07:12:41
fantazja23 napisał(a):

AgaAga napisał(a):

achemiczka napisał(a):

to ja jeszcze zapytam o te winiary, jak rozumiecie ten paragraf:

14.Każdy Uczestnik moze przesłac dowolna ilosc zgłoszen pod warunkiem dokonania odpowiedniej
wielokrotnosci zakupu promocyjnego okreslonego w pkt. 11 a niniejszego regulaminu. Ten sam
kod kreskowy zakupionego produktu objetego Loteria może byc użyty w Loterii wyłacznie jeden
raz.

czyli co, na paragonie muszą być 3 różne produkty? i na kolejnym zgłoszeniu jeszcze inne 3?

Nie, wg. mnie mogą być np. trzy galaretki truskawkowe, ale każda ma inny kod kreskowy w sensie fizycznym, są jednakowe, ale trzy sztuki. I każdy może być użyty tylko raz, czyli jak trzy galaretki to 1 sms, jak 6 to 2 smsy. A fizycznie w razie wysyłania kodów, musi ich być 6, wszytsko jedno jakich.

Moje 3 galaretki truskawkowe Winiary mają z tyłu identyczny kod i co wtedy?

no właśnie, bo galaretki czy kisiele nawet o różnym smaku mogą mieć ten sam kod, zastanawiam się czy inny będą mieć te z cukrem czy bez - oczywiście kisiele czy budynie, np.
0 0

youth4

#3002655 Napisano: 07.01.2010 07:14:37
fantazja23 napisał(a):

AgaAga napisał(a):

achemiczka napisał(a):

14.Każdy Uczestnik moze przesłac dowolna ilosc zgłoszen pod warunkiem dokonania odpowiedniej
wielokrotnosci zakupu promocyjnego okreslonego w pkt. 11 a niniejszego regulaminu. Ten sam
kod kreskowy zakupionego produktu objetego Loteria może byc użyty w Loterii wyłacznie jeden
raz.

czyli co, na paragonie muszą być 3 różne produkty? i na kolejnym zgłoszeniu jeszcze inne 3?

Nie, wg. mnie mogą być np. trzy galaretki truskawkowe, ale każda ma inny kod kreskowy w sensie fizycznym, są jednakowe, ale trzy sztuki. I każdy może być użyty tylko raz, czyli jak trzy galaretki to 1 sms, jak 6 to 2 smsy. A fizycznie w razie wysyłania kodów, musi ich być 6, wszytsko jedno jakich.

może chodzi o to, że nie biorą udziału w promocji np. trzy artykuły zapakowane w jednej zgrzewce z jednym kodem kreskowym
0 0

Gość: AgaAga

#3002658 Napisano: 07.01.2010 07:15:10
achemiczka napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

AgaAga napisał(a):

achemiczka napisał(a):

raz.

no właśnie, bo galaretki czy kisiele nawet o różnym smaku mogą mieć ten sam kod, zastanawiam się czy inny będą mieć te z cukrem czy bez - oczywiście kisiele czy budynie, np.

Maja taki sam, ale nie ten sam emotka
0 0

beataa81

#3002684 Napisano: 07.01.2010 07:21:03
youth4 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

AgaAga napisał(a):

achemiczka napisał(a):

raz.

może chodzi o to, że nie biorą udziału w promocji np. trzy artykuły zapakowane w jednej zgrzewce z jednym kodem kreskowym

ojej już nie szukajcie problemów na siłę...to takie uściślenie regulaminu po prostu...tak jak piszą,że na paragonie mają być trzy różne produkty tak w zgłoszeniu pocztowym trzy różne kody...a każdy produkt ma inny kod i tyle...po prostu kupujesz trzy produkty-nie ważne czy to będą trzy takie same budynie...kody i tak są różne emotka
0 0

#3002685 Napisano: 07.01.2010 07:21:10
youth4 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

AgaAga napisał(a):

achemiczka napisał(a):

raz.

Zauważ, że opakowania - trzypaki, mają tylko przezroczystą folię i na niej nic nie ma żadnego kodu... kod jest na opakowaniu jednostkowym, poza tym całkiem mi to nie pasuje do tego stwierdzenia z regulaminu.
I zastanawiam się czy Winiary maja takie zgrzewki, bo widziałam to w produktach wykonanych dla Tesco lub Biedronki, ale Winiary jako takie to nie, no ale mogę się mylić....
0 0

#3002715 Napisano: 07.01.2010 07:29:19
AgaAga bardzo dziękuję za poprawkę...

teraz doczytałam co napisałaś - kod fizycznie - znaczy się 3 sztuki kodów, nie istotne jakich produktów, ale jeszcze jedno, skoro kody się wysyła to oczywiste jest, że nie można ich użyć po raz drugi emotka

już zgłupiałam i nie wnikam bardziej emotka
0 0

endzi1984

#3002831 Napisano: 07.01.2010 08:19:46
achemiczka napisał(a):

AgaAga bardzo dziękuję za poprawkę...

teraz doczytałam co napisałaś - kod fizycznie - znaczy się 3 sztuki kodów, nie istotne jakich produktów, ale jeszcze jedno, skoro kody się wysyła to oczywiste jest, że nie można ich użyć po raz drugi emotka

już zgłupiałam i nie wnikam bardziej emotka

dlatego ja bede wysylac smsy a nie bawic sie w chodzenie na poczte
0 0

masza

#3003229 Napisano: 07.01.2010 11:09:38
szukam informacji , ktory to jest nr paragonu?

ten na gorze na przeciw daty , czy na dole po kwocie do zapłaty?
0 0

Gość: asiasia

#3003263 Napisano: 07.01.2010 11:41:28
Za pomoc w wygraniu aparatu w konkursie cin&cin odwdzięcze się baaardzo mocno. Paragon oczywiście posiadam.proszę o propozycje na PW. emotka emotka emotka
0 0

masza

#3003267 Napisano: 07.01.2010 11:46:58
masza napisał(a):

szukam informacji , ktory to jest nr paragonu?

ten na gorze na przeciw daty , czy na dole po kwocie do zapłaty?

juz mam
0 0

avatea

#3003416 Napisano: 08.01.2010 07:21:30
avatea napisał(a):

SZUKAM POMOCNEJ DOBREJ DUSZYCZKI….
W Carrefourze mają ponoć być dostępne stoliki za punkty rodzynka – 990pkt. Takie jak stołeczki.
W moim Carrefourze oczywiście ich nie ma bo jest za mały. Zdążyłam już Niuni skompletować stołeczki i strasznie się ucieszyłam, jak dostałam ulotkę z Rodzynki i tam ten stolik. A tu zonk… nie ma…
Czy znalazł by się ktoś z odpowiednia ilością punktów Rodzynki by mi wybrać taki stolik i przesłać?
Za swoje punkty wybrałabym cos innego dla tej osoby… oczywiście przesyłki ja pokrywam! Ewentualnie jeśli komuś nie zależy na prezencie z Rodzynki to może doładowanie na telefon albo….
Na pewno się dogadamy.

STRASZNIE zależy mi na tym stoliku dla Niuni…. Niech się znajdzie dobra duszyczka… Proszę….

NIEAKTUALNE emotka
0 0

kinga1

#3003721 Napisano: 08.01.2010 09:11:40
jak wziąć udział w tym konkursie?
http://www.knorr....z-milosci-do-nowosci
0 0

Gość: marmoladella

#3004079 Napisano: 08.01.2010 10:24:40
kinga1 napisał(a):

jak wziąć udział w tym konkursie?
http://www.knorr....z-milosci-do-nowosci

http://www.knorr....owosci/krok-po-kroku
0 0

ignam

#3006130 Napisano: 08.01.2010 10:37:40
Gdzie do diabła są te numery paragonów w Żabce i Lewiatanie. W Lewiatanie mam jakiś z # a w Żabce napisane Numer systemowy. To te?
Pomocy!
0 0

ignam

#3006178 Napisano: 08.01.2010 11:22:43
ignam napisał(a):

Gdzie do diabła są te numery paragonów w Żabce i Lewiatanie. W Lewiatanie mam jakiś z # a w Żabce napisane Numer systemowy. To te?
Pomocy!

Wygooglałam.
0 0

Gość: jola17

#3006188 Napisano: 08.01.2010 11:32:19

masza

#3006569 Napisano: 09.01.2010 11:19:53
kto mi moze pomoc w tym konkursie/ wciaz mnie spychaja w doł/ 1, 5 m-ca zbieralam głosy i na nic............

http://www.akadem...pl/konkurs/pokoj/173 emotka
0 0

avatea

#3006572 Napisano: 09.01.2010 11:21:04
masza napisał(a):

kto mi moze pomoc w tym konkursie/ wciaz mnie spychaja w doł/ 1, 5 m-ca zbieralam głosy i na nic............

emotka zrobione:)
0 0

Gość: awi

#3006574 Napisano: 09.01.2010 11:24:18
avatea napisał(a):

masza napisał(a):

emotka zrobione:)

głosik dodany emotka
0 0

beataa81

#3006584 Napisano: 09.01.2010 11:26:53
masza napisał(a):

Twój głos został dodany!
0 0