Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11550
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: polec
Gość: becia1973
1000 zł
a) jak kupiłam szpinak mrożony ze śmietaną to paragon się nada ??
b) czy muszą być oryginały, bo na barszczyk paragon mam, natomiast na szpiank odesłałam do lewiatana z promocji
zawaliłam chyba
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
to chyba mialy byc 2 produkty na 1 paragonie...
alaalex40 i luk1990
nie nie, mogę być dowody zakupu, (sprawdziłąm wcześniej i teraz w regulaminie) dlatego tak kupowałam na raty, po kolei, co potrzebowałam
Gość: gucio35
miały byc 2 produkty na jednym paragonie - w tym jeden musial to byc barszczyk + jakas mrozonka - innej opcji nie bylo
to dlaczego w regulaminie jest napisane dowod (dowody) zakupu. Odsyłam do regulaminu
sss199
Postów 84
Data rejestracji 02.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I moje pytanie do Was czy ktoś kojarzy co to był za konkurs i co było do wygrania
A i proszą o moje dane oraz nazwę firmy/ szkoły/ instytucji
Proszę o pomoc
Gość: AgaAga
Bo można było mieć pewnie kilka paragonów, ale na każdym dwa produkty.
Gość: AgaAga
http://www.greent...lamin%20konkursu.pdf
sss199
Postów 84
Data rejestracji 02.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok , dzięki.
Tylko nic tu o żadnej nazwie firmy/ szkoły/ instytucji nie ma
Gość: mariolakal
Gość: mala4
Czy dzwonią już o paragony ?
Gość: mariolakal
Nieeeeeee... Ale pytam na wszelki wypadek bo nie zdążyłam kupić...
Gość: evja
Gość: kochaniutka
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może zmień przeglądarkę?
kochaniutka nie załamuj się....wchodzisz,logujesz się wpisujesz dwie daty w formacie np. 01-01-2010 i akceptujesz regulamin i warunki konkursu...no i musisz mieć trochę szczęścia...licznik jest orientacyjny także nim się za bardzo nie sugeruj ...powodzonka
Gość: cudaczek
A wiecie co zrobić, żeby się ze strony instytutu WYLOGOWAÆ???
Gość: evja
już na trzech próbowałam. Załamuje mnie to. Nawet zgłoszenia nie mogę wysłać