Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: sophie
ja mam to samo ,jak temu zaradzić help?
Gość: kochaniutka
kochaniutka nie załamuj się....wchodzisz,logujesz się wpisujesz dwie daty w formacie np. 01-01-2010 i akceptujesz regulamin i warunki konkursu...no i musisz mieć trochę szczęścia...licznik jest orientacyjny także nim się za bardzo nie sugeruj ...powodzonka
Ale to jak mam jednoz arejestrowane konto i nie wyrgalam to juz nie wyrgam?:( czy mamz arejestrowac drugie na siebie?? wiem ze to glupie pytanie ale ja sie nie znam
Gość: twix4
Gość: evja
Może ktoś ma jakiś sposób?
Ja już czwartą przeglądarke pobrałam i nic.
Gość: kochaniutka
Gość: tedance
Gość: wolvi
Mail żaden nie przychodzi, pojawia się pytanie i po poprawnej odpowiedzi jest informacja o wygranej na stronie.
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie jest to samo i nie moge sobie poradzić
NIE GŁOSUJĘ
dzasmina
Postów 2370
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: krzyszu
Adobe Flash Player nie jest obsługiwana dla odtwarzania w 64-bitowej przeglądarki. Można jednak uruchomić program Flash Player w 32-bitowej przeglądarki działa w 64-bitowym systemie operacyjnym.
Będe wdzięczny za każdą podpowiedź
Gość: wolvi
Gość: niuniu
http://konkurs.ci...pl/konkurs.html#form
Gość: karla0689
delfinka101
Postów 5756
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: eveline22
ja kupiłam 2 imotion i wysłałam 2 sms-y,wydaje mi się że wszystkie się łapią na konkurs ale imotoon jak kupujesz i ślesz smsa to masz dodatkowe 3 szanse
delfinka101
Postów 5756
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wiem ale niewiem czy w tresci wlasnie Imition napisac czy tylko airwick..Tu mam problem.Czytajac regulamin ze imition kupujesz i wysyłasz imition ale niewiem czy jak imition mini tez sie do tego zalicza czy sam imition ten duzy
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zgubiłam takie kółeczko i przez co uchwyt mi się nie trzyma.
Chętnie odkupię.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maleńka89 idź do pierwszej lepszej ciuchlandii i tam sobie dobierz...wyjdzie Ci tanio...ja kiedyś kupiłam piękną firmową torebkę (nieużywaną oczywiście) za 10 zł
masza
Postów 7686
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: lizzi
wpłacajcie nawet małe kwoty bo nam się wydaje że mało a zawsze się coś uzbiera tam zostało wiele sierot