Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: marielu
Gość: aneciaa
już nie aktualne, bardzo dziękuje miłej osóbce z forum
najpewniej darmowa sukienka lub gatki do ubrania dla twojej postaci, albo coś z wyposażenia - jedno jest pewne nic namacalnego
Gość: snupy3
Gość: ksantypa
z tego co czytam to konkurs konczy sie 26.03
Gość: tancerkaaa
na projekt mazurka
były wysyłane juz maile????
bo ja jak sie loguje na konto , na którym wygralam
mam jakis nie mój adres mail, adres który nawet nie istnieje wiec chyba do mnie nie dotrze taki mail z gratulacjami....
:(
pewnie dawniej jak sie zakladało konto na mojeciasto.pl nie trzeba była przy rejestracji aktywować konta poprzez klikniecie w link aktywacyjny poprzez mail, i wpisalam jakiegos durnego fikcyjnego maila z literek i cyferek.....a konto i tak sie utworzyło
:(
i nie idzie tego maila juz zmienic , bo dawniej sie tam odsyłało taki formularz z danymi(jak sie zalogowało ) jak sie cos wygrało
a teraz cos porobili , jak pozmieniali tą strone, i nagle mail zaczoł być potrzebny, a ja mam jakis mail fikcyjny tam wpisany,bo niebył puki co do niczego potrzebny...
moze napisac do nich i wyjasnic im to ???
PAmieta ktos moze , jak wygladała rejestracja dawniej na mojeciasto.pl , jak nie zmienlili strony? czy wysyłali link aktywacyjny na maila czy nie??
bo teraz sprawdziłąm i wysyłają !
ale pewnie dawniej nie wysyłali bo i jak bym mogła zarejestrować konto z fikcyjnym mailem
Gość: regusia
Gość: tancerkaaa
jak wyjdzie dobre, czytelne i wiarygodne zdjecie , to nie powinno być problemu, najwyzej ci napiszą ze tego nie kupują heheh
i zalezy jakiego kalibru nagroda, jak cos wartosciowego , to lepiej rób tak jak oni chcą, i szukaj zyczliwych znajomych
Gość: awi
Jak wpisuję swój nick to wyskakuje liczba 1190 konkursów -nie dodanych przeze mnie
zawsze wysyłam wydrukowane zdjęcia robione telefonem i nie było żadnych problemów:)
Gość: tedance
Bo wyskakują wszystkie hasła, zawierające słowa awi
Monika11
Postów 7714
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
no właśnie i jak tu sprawdzić ile konkursów się dodało?
pioge7
Postów 8430
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
zleezy mi strasnzie a nie mogę znaleźć?!
Gość: marcepan1983
i tak nie sprawdzisz wszystkich konkursów jakie dodałaś. jedynie te, które są jeszcze w bazie. te, które się zakończyły i są usunięte przepadają i nie są w żadnych statystykach
ja z moim nickiem w ogóle nie mam możliwości sprawdzenia
no mogę ale to aneciaa chciała się dowiedzieć a ja tylko testuję podane sposoby