Pomocy!!!!

sambolera

#3370197 Napisano: 11.05.2010 08:09:08
bardzo Wam dziewczyny dziękuję w imieniu dzieci emotka

0 0

Gość: nineczka17

#3370217 Napisano: 11.05.2010 08:20:25
masza napisał(a):

sambolera napisał(a):

http://hospicja.p...nosci/news/9950.html
zbliża sie Dzień Dziecka - można pomóc

super sambolera, ja tez jua wysłałam@ i czekam na kontakt z tą Pania

ja też już piszę emotka emotka
0 0

Gość: barcza

#3370266 Napisano: 11.05.2010 08:42:11
nariam napisał(a):

awe napisał(a):

czy plus dziala normalnie nie moge odeslac sms na 7043, jestem na full doladowana a caly czas mi pisze sprobuj pozniej emotka emotka

nie działa

Plus to już kilka dni nie działa
0 0

Gość: beciala

#3370268 Napisano: 11.05.2010 08:43:45
barcza napisał(a):

nariam napisał(a):

awe napisał(a):

czy plus dziala normalnie nie moge odeslac sms na 7043, jestem na full doladowana a caly czas mi pisze sprobuj pozniej emotka emotka

nie działa

Plus to już kilka dni nie działa

ja też miałam problemy, ale wczoraj już udało się normalnie wysłać
emotka
0 0

mamamichasia

#3370281 Napisano: 11.05.2010 08:51:03
nineczka17 napisał(a):

masza napisał(a):

sambolera napisał(a):

http://hospicja.p...nosci/news/9950.html
zbliża sie Dzień Dziecka - można pomóc

super sambolera, ja tez jua wysłałam@ i czekam na kontakt z tą Pania

ja też już piszę emotka emotka

też wysyłam, świetny pomysł!
0 0

Gość: prodiament

#3370485 Napisano: 11.05.2010 10:00:43
jak wysłać prywatną wiadomość na FB komuś, kto nie jest naszym znajomym, ale należy do grupy Lubię to? emotka
0 0

Gość: marcepan1983

#3370520 Napisano: 11.05.2010 10:11:00
Wie ktoś jak lakill ma na imię emotka emotka emotka
0 0

Gość: maciejka1

#3370552 Napisano: 11.05.2010 10:21:34
pomoze mi ktos zdobyć myszkę trzeba zostać fanem lenovo i znaleźć 5 osob moze.
kliknij zaloguj się zostań fanem i szukaj 5 osob http://www.facebo...1183&ref=profile
0 0

Gość: patita06

#3371022 Napisano: 11.05.2010 12:22:23
wysyłam kod z tymbarku i juz drugi raz mi przychodzi zwrotka nieprawidłowy kod
format TYMBARK kod
co jest nie tak, jeśli cyfry sprawdziłam x razy
0 0

Gość: kosmos

#3371051 Napisano: 11.05.2010 12:31:53
szukam tel do agencji z dove?zna ktos?:)
0 0

Gość: nineczka17

#3371055 Napisano: 11.05.2010 12:33:27
patita06 napisał(a):

wysyłam kod z tymbarku i juz drugi raz mi przychodzi zwrotka nieprawidłowy kod
format TYMBARK kod
co jest nie tak, jeśli cyfry sprawdziłam x razy

Piszesz TYMBARK spacja kod emotka
0 0

kalisto1986

#3371213 Napisano: 11.05.2010 01:34:37
Już raz prosiłam o pomoc w tej sprawie, pisze jeszcze raz ponieważ stan osoby która potrzebuje bardzo się pogorszył
POTRZEBNA KREW GRUPY AB rh-
BARDZO PROSZÊ O POMOC W STACJI KRWIODAWSTWA MOŻNA ODDAÆ KREW Z DOPISKIEM BARBARA TUTAK- ODDZIAŁ HEMATOLOGII SZPITAL PRZY UL. UNI LUBELSKIEJ
inf. pod tel 662-14-89-89

Musi byc tylko i wyłącznie grupa krwi AB rh- nie może już być podana żadna inna a stacje nie zgadzają się juz na wymiane, jeśli ktoś ma taka grupe bardzo prosze o pomoc
0 0

Gość: mariolakal

#3372449 Napisano: 12.05.2010 05:02:59
Potrzebuję psychiatry !!! Cała noc ryczę i nie mogę zasnąć... Syn pokłócił się z teściową i śpi u mnie... Nie chce tam mieszkać... A u mnie nie ma warunków... Żal mi jego żony, która go bardzo kocha, a on na noc nie wrócił, a szczególnie tego malutkiego aniołka, który się im niedawno urodził.. Jest cudowny, a tatusia tak rąbie... Wychowałam potwora !!! Chociaż nie powinnam sobie nic zarzucić bo charakterek ma po tatusiu... Ale nie daję sobie rady... I jeszcze do tego brak pracy i kasy... Chyba się potnę...
0 0

beataa81

#3372464 Napisano: 12.05.2010 05:19:14
mariolakal napisał(a):

Potrzebuję psychiatry !!! Cała noc ryczę i nie mogę zasnąć... Syn pokłócił się z teściową i śpi u mnie... Nie chce tam mieszkać... A u mnie nie ma warunków... Żal mi jego żony, która go bardzo kocha, a on na noc nie wrócił, a szczególnie tego malutkiego aniołka, który się im niedawno urodził.. Jest cudowny, a tatusia tak rąbie... Wychowałam potwora !!! Chociaż nie powinnam sobie nic zarzucić bo charakterek ma po tatusiu... Ale nie daję sobie rady... I jeszcze do tego brak pracy i kasy... Chyba się potnę...

spokojnie, emotka wiem,że to trudne ale powinnaś pohamować troszkę emocje...wiem ,że to trudne-sama mam trochę podobne problemy ale sama wiesz...problemy rodzinne Twojego syna nie powinny Ci spędzać snu z powiek -w końcu jest już dorosły i zalożył rodzinę za którą jest odpowiedzialny.Co do problemów z teściową-niestety to będzie się ciągneło pewnie przez lata dopóki się nie wyprowadzą od niej a i potem nie gwarantuję,że się zakończą.Szanowna teściowa ma ich na oku i pilnuje córki jak oka w głowie bo żaden facet nie jest godzien jej córeczki (skąd ja to znam) ....niestety to powszechne zachowanie.Rozmowy rozmowy i jeszcze raz rozmowy...powinny pomóc ale i tak nie na długo.Jeśli Twój syn i jego teściowa mają wybuchowe,zaczepno-obronne charakterki to nastaw się na więcej takich rewelacji.Aaaa i syn powinien spać w domu ze swoją ślubną a nie w problemie chować się pod spódnicę mamusi...niestety-uroki dorosłego życia.Wiem,że Cię nie pocieszyłam i mam nadzieję,że ich stosunki się szybko ułożą,być może się docierają po prostu ale niestety zbyt dużo się napatrzałam na podobne rewelacje by być zbyt dużą optymistką.Po prostu głowa do góry i niech to syn po nocach nie śpi a nie Ty bo to niestety jego problemy...
0 0

#3372471 Napisano: 12.05.2010 05:25:26
beataa81 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

spokojnie, emotka wiem,że to trudne ale powinnaś pohamować troszkę emocje...wiem ,że to trudne-sama mam trochę podobne problemy ale sama wiesz...problemy rodzinne Twojego syna nie powinny Ci spędzać snu z powiek -w końcu jest już dorosły i zalożył rodzinę za którą jest odpowiedzialny.Co do problemów z teściową-niestety to będzie się ciągneło pewnie przez lata dopóki się nie wyprowadzą od niej a i potem nie gwarantuję,że się zakończą.Szanowna teściowa ma ich na oku i pilnuje córki jak oka w głowie bo żaden facet nie jest godzien jej córeczki (skąd ja to znam) ....niestety to powszechne zachowanie.Rozmowy rozmowy i jeszcze raz rozmowy...powinny pomóc ale i tak nie na długo.Jeśli Twój syn i jego teściowa mają wybuchowe,zaczepno-obronne charakterki to nastaw się na więcej takich rewelacji.Aaaa i syn powinien spać w domu ze swoją ślubną a nie w problemie chować się pod spódnicę mamusi...niestety-uroki dorosłego życia.Wiem,że Cię nie pocieszyłam i mam nadzieję,że ich stosunki się szybko ułożą,być może się docierają po prostu ale niestety zbyt dużo się napatrzałam na podobne rewelacje by być zbyt dużą optymistką.Po prostu głowa do góry i niech to syn po nocach nie śpi a nie Ty bo to niestety jego problemy...

Dzięki Ci, że zainteresowałaś się moimi problemami... A co do podobnych sytuacji to sama takie przeżywałam i dlatego wiem, co to znaczy dla żony i dziecka... Rozwiodłam się aż 3 lata po ślubie i to było o całe 3 lata za dużo... A zostawił mi w spadku dwóch synów, z którymi nie mogę sobie poradzić, szczególnie z tym starszym żonatym... Wykapany tatuś...
0 0

beataa81

#3372481 Napisano: 12.05.2010 05:33:51
mariolakal miejmy nadzieję,że to tylko chwilowe docieranie się...może wkrótce się dogadają,wiesz-przy małym dziecku nietrudno o napięcia wywołane stresem,brakiem snu-pewnie oboje chcą dobrze tylko każde na swój sposób...najgorsze właśnie to niezrozumienie...Trzymam kciuki żeby się sytuacja szybko wyjaśniła... emotka
0 0

#3372494 Napisano: 12.05.2010 05:41:43
beataa81 napisał(a):

mariolakal miejmy nadzieję,że to tylko chwilowe docieranie się...może wkrótce się dogadają,wiesz-przy małym dziecku nietrudno o napięcia wywołane stresem,brakiem snu-pewnie oboje chcą dobrze tylko każde na swój sposób...najgorsze właśnie to niezrozumienie...Trzymam kciuki żeby się sytuacja szybko wyjaśniła... emotka

Dzięki !!! też mam taką nadzieję... /ale nadzieja.../ emotka
0 0

Gość: spin

#3372866 Napisano: 12.05.2010 08:03:12
Czy ktos pamięta co to był za konkurs, w którym jakaś piosenkarka oddawała swojego laptopa, należało odpowiedzieć na kilka pytań z tego co pamiętam.
0 0

Gość: cb656Old

#3372876 Napisano: 12.05.2010 08:05:40
spin napisał(a):

Czy ktos pamięta co to był za konkurs, w którym jakaś piosenkarka oddawała swojego laptopa, należało odpowiedzieć na kilka pytań z tego co pamiętam.

https://www.e-kon...rticles-2-61386.html
0 0

Gość: cb656Old

#3372887 Napisano: 12.05.2010 08:09:05
marcepan1983 napisał(a):

Wie ktoś jak lakill ma na imię emotka emotka emotka

może Wojtuś z Łodzi?
emotka
0 0