Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: marcepan1983
ale wiesz czy przypuszczasz?
Gość: aloevera
Witam,
gratuluję wyróżnienia w naszym Konkursie (wyniki w najnowszym numerze
Waszych Podróży, od dwóch dni w sprzedaży).
Proszę o przesłanie danych adresowych i kontaktu telefonicznego
Pozdrawiam
Aneta Gajewska
Nie wiem co jest nagrodą na stronie nie ma wyników a gazety nie ma nigdzie, oblatałam kilka kiosków i saloników prasowych
Na stronie jest tylko podane,że wśród nagród są bilety lotnicze, wygrał ktoś jeszcze w tym konku? Może ktoś ma tą gazetę?
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w zwykłym kiosku raczej nie znajdziesz tej gazetki. musiałabyś poszukać w jakiś dużych kioskach z gazetami w hipermarketach albo w Empiku.
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kasia9791
baxter
Postów 2783
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
gdyby znalazł sie ktos taki ja również bardzo proszę
Gość: potworkaa
Gość: arta
(nie chodzi o żadne problemy, a wiedzę teoretyczną na temat pewnego zagadnienia. Nie mogę potwierdzić informacji w googlach, więc ktoś po studiach, lub w trakcie studiów pewnie nie będzie miał problemów z odpowiedzią na pytanko, albo chociaż podpowie w jakiej książce szukać)
Bardzo proszę o pw
Gość: bellcia
pomoże ktoś? bo zbankrutuje wkrótce
Gość: sasanka24
też bardzo bym prosiła o podpowiedż
Gość: ewelcia
o to ja też się przyłączę
Gość: bellcia
Gość: kasia9791
niestety nie ma chętnych do pomocy
bankrutujemy razem
Gość: basiasiwek28
Pocieszę Cię -ja już zbankrutowałam.....,a pomocy i tak się nie doprosiłam
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi by tez sie taka duszyczka przydała;)
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
pereka
Postów 275
Data rejestracji 06.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt nie chce pomóc potrzebującym... to i moje prośby chyba na nic
Nie bądźcie siamoluby
pereka
Postów 275
Data rejestracji 06.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt nie chce pomóc potrzebującym... to i moje prośby chyba na nic
Nie bądźcie siamoluby
Gość: arta
ludziska, ja nie wygrałam, bo jakoś prawie zawsze zapominam tego smsa wysłać o 20, albo piję w tym czasie piwko w knajpie, jednak kogo bym nie zapytała, to każdy mówi, że zwrotki są zmienne i nie ma tak, że jeden raport wygrywa.
Jeśli to komuś pomoże, to jedna z osób wygrała z raportem przed 00, czyli 58 lub 59.
A jeśli nie mam racji i jest jakaś metoda, a wam uda się ją odkryć, chętnie ją przygarnę oraz przetestuję.
xena
Postów 684
Data rejestracji 03.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej -na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
Gość: jola17