Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: szunia
http://bezpieczen...enstwie,248,0,0.html
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pociesze cię , ja po czymś takim nauczyłam się importować kontakty na serwer i do pliku
zaczytana-pola
Postów 11548
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A skąd to w ogóle się wzięło? Wyłączałam komputer- było OK, włączyłam i nic nie ma
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam pojęcia ale czasam tez tak miałam i staram się regularnie importować, jak zapomnę to stracę pojedyncze kontakty a nie wszystkie
Gość: awi
Gość: tedance
włącz blokadę pop-up
a jak to zrobić, wytłumacz proszę laikowi...
Gość: tedance
Na Mozilli narzędzia->opcje->treść->zablokuj wyskakujące okna
Dzięki
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możliwe, że gg się zaktualizowało do niekompatybilnej wersji. Z powrotem zainstaluj starszą wersję gg, kontakty powinny wrócić, wtedy je eksportuj na serwer lub do pliku.
Starsze i nowsze wersje gg trzymają ustawienia w innych katalogach, stąd te znikające kontakty.
lolo
Postów 450
Data rejestracji 09.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kriss535
zaczytana-pola
Postów 11548
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, tak też spróbuję
Gość: krynia
Do wczoraj trwał konk, gdzie trzeba było kupić 2 produkty P&G i można było wygrać wycieczkę do DISNEYLANDU.
Niestety, oprócz plakacików w wybranych sklepach (a wszystkie miały brać udział!!!), jakimś cudem nigdzie nie było regulaminu
dzisiaj dzwoniłam do karlsbadu, na adres którego miały być wysyłane kartki, a oni ODESŁALI MNIE DO SWIIFTA
i stąd dopiero mailem dostałam regulamin - okazało się jednak, że już za późno, bo zakup produktów był możliwy do 27.06, ale wysyłka zgłoszeń pocztowych również upływała w tym dniu, co w przypadku niedzieli w większości miejsc jest absolutnie niemożliwe
kpiny sobie robią czy co ?!
odsyłają człowieka od Annasza do Kajfasza, czy specjalnie tak robią, bo już na Disneyland chętni są...
SZUKAM WIÊC NAMIARÓW NA KOGOŚ Z PROCTER GAMBLE, kto może pomóc w tej sprawie
Gość: spin
@ ilonar2301 wszystkie kontakty powinny byc zapisane w pliku smseab.dat gdzie GG trzyma wszystkie kontakty W XP jest ukryty w Documents and Settings gdzieś w katalogu USERa
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-dawniej:
%userprofile%\gadu-gadu
-teraz:
%appdata%\Gadu-Gadu 10
%appdata% = %userprofile%\Dane aplikacji
%userprofile% = :\Documents and Settings\
Gość: konqrs