Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: romek76
Otóż chodzi o to,że chciałbym stworzyć niewielką stronę na bazie pomysłu Ostatniwygrywa polegającego na tym,że ostatnia osoba,która napisze cokolwiek będzie miała możliwość otrzymania niewielkiej nagrody-typu doładowanie komórki.
Jeden warunek-osoba,która jako ostatnia się wypowie musi mieć zaliczone 24 godziny tego,że przed nią nikt inny się nie wypowie lub nie dołączy jakiejś wypowiedzi.
Na takiej stronie mógłby być program polecający-w przypadku zwycięstwa poleconej osoby-osoba,z której linku się zapisała ta osoba wygrywałaby 50% wartości nagrody.
Myślicie,że warto tworzyć taką stronkę?W sumie już zakupiłem odpowiednią domenę.
Co myślicie o moim pomyśle?Ma szanse na większe zainteresowanie?
Oczywiście gdyby pojawili się reklamodawcy,chcący np.zapłacić za wyświetlanie banera-wtedy nagroda dla osoby,która ostatnia coś napisze byłaby większa.
Zaletą tego pomysł jest to,że każda osoba biorąca udział w zabawie,będzie miała możliwość umieszczenia swojego linku lub małego banerka pod swoimi wypowiedziami.
Co sądzicie o moim pomyśle ?
Gość: czarnygreg
włączylam nero, wybrałam nutkę z podpisem pliki mp3, zaznaczyłam na liście audiobook, wcisnęłam add, potem next, potem burn, teraz czekam już 19 min i postępów w przegrywaniu nie widać, co robię źle?
płyta-cd-r 80, 700mb
delfinka101
Postów 5755
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: krynia
sprawdź przez ceneo, czy gdzieś nie mają
zakup na allegro zapewne nie wchodzi w grę - chyba żeby to był sklep internetowy
Gość: snupy3
Już o tym zapomniałam bo miesiącami nie było wyników a parę dni temu przyszedł mi od nich taki @:
Witaj!
Gratulujemy zwycięstwa w konkursie Samsung Solid B2100!
Niestety z przyczyn od nas niezależnych, nie wysłano informacji we wcześniejszym terminie, za co serdecznie przepraszamy.
Prosimy o podanie pełnych danych teleadresowych, niezbędnych do realizacji wysyłki nagrody, zaproszenia do kina dla dwóch osób.
W tym problem,że jak odsyłam dane na ten mail to przychodzi mi zwrotny,że nie udało się wysłać
Jak ktoś ma taki sam problem i/lub wie jak to rozwiązać to proszę o jakieś info na Pw.
Gość: finessa
Nie jestem pewna, ale karolkas w MDW pisała chyba o tym konkursie, ale ręki sobie uciąć nie dam
Gość: snupy3
DZięki,faktycznie.
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to pisze, że też mi sie nie udało do nich wysłać danych
-------------------
-------------------
Gość: krynia
a regulaminu z konkretnymi namiarami (nazwa, adres) nie macie ?
telefon i mail wówczas googlach można znaleźć
Gość: kama1985
Help
Apropo fejsbuka, wie ktoś jak odblokować prywatne wiadomości? Bo podobno nie można takowych do mnie wysyłać.
Gość: ksantypa
konto-ustawienia prywatnosci-Podstawowe informacje profilowe -kliknac na zobacz ustawenia -Wysyłanie do mnie wiadomości ustaw na wszyscy
Dzięki
Gość: ada1166
mmagd
Postów 390
Data rejestracji 25.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kto pomoże i podpowie jednocześnie jak słać rozwiązania z gazety Skarb z Rossmana???
W tym wydaniu jest wiele krzyżówek i nie bardzo wiem jak przesłać im rozwiązania i z których krzyżówek i zagadek...
Pierwszy raz chciałam spróbować, a nie wiem jak.
Proszę o pomoc!!!
Gość: nataliih
Gość: sonyyy
http://www.fotosz.../upload/6cfd3802.jpg
Dzieki
Gość: tech44
- mogę podwoić swoje głosy ,klikać perę dni, oddać 5 głosów na facebooku za przesłanie mi na
e mail swojego sprawdzonego przepisu(przepisów) wraz ze zdjęciem chętnych zapraszam na pw.
Gość: nataliih
Gość: damianwro