Pomocy!!!!

Gość: romek76

#3537813 Napisano: 11.07.2010 09:37:53
Być może słowo Pomoc zbytnio nie pasuje do mojego wątku-bardziej by pasowało stwierdzenie Prośba o opinię.
Otóż chodzi o to,że chciałbym stworzyć niewielką stronę na bazie pomysłu Ostatniwygrywa polegającego na tym,że ostatnia osoba,która napisze cokolwiek będzie miała możliwość otrzymania niewielkiej nagrody-typu doładowanie komórki.
Jeden warunek-osoba,która jako ostatnia się wypowie musi mieć zaliczone 24 godziny tego,że przed nią nikt inny się nie wypowie lub nie dołączy jakiejś wypowiedzi.
Na takiej stronie mógłby być program polecający-w przypadku zwycięstwa poleconej osoby-osoba,z której linku się zapisała ta osoba wygrywałaby 50% wartości nagrody.
Myślicie,że warto tworzyć taką stronkę?W sumie już zakupiłem odpowiednią domenę.
Co myślicie o moim pomyśle?Ma szanse na większe zainteresowanie?
Oczywiście gdyby pojawili się reklamodawcy,chcący np.zapłacić za wyświetlanie banera-wtedy nagroda dla osoby,która ostatnia coś napisze byłaby większa.
Zaletą tego pomysł jest to,że każda osoba biorąca udział w zabawie,będzie miała możliwość umieszczenia swojego linku lub małego banerka pod swoimi wypowiedziami.
Co sądzicie o moim pomyśle ?
0 0

Gość: czarnygreg

#3539006 Napisano: 11.07.2010 08:34:06
proszę o pomoc, i bardzo łopatologiczne wyjaśnienie jak przegrać audiobooka-mam go na dysku zewnętrznym- na płytę w formacie mp3,
włączylam nero, wybrałam nutkę z podpisem pliki mp3, zaznaczyłam na liście audiobook, wcisnęłam add, potem next, potem burn, teraz czekam już 19 min i postępów w przegrywaniu nie widać, co robię źle?
płyta-cd-r 80, 700mb
0 0

delfinka101

#3540655 Napisano: 12.07.2010 01:45:43
Jak przypuszczam w srodę znowu Pan bardzo miły(ale co z tego) zadzwoni i powie,że mimo zwodzenia nas 2 miesiace wygranej hulajnogi nie dostaniemy,bo niemogą jej nigdzie kupić.Cena jaka jest w jednym ze sklepów 1190 jest zbyt duza aby mogli ją pokryć.Zaproponowali aparat cyfrowy Sony W320 ale aparatu to ja akurat nie chcę.Moze podpowiecie co bym mogła sobie zażyczyć w granicy do 700 zł lub 650 aby dzieciak się cieszył.Psp ma,aparaty mamy 2 rower ma...chciał hulajnogę elektryczną ale nie są w stanie nam jej dać.Chyba ,że jednak w środę uda im się ją zdobyć.Co by tu im zaproponowac??
0 0

Gość: krynia

#3540803 Napisano: 12.07.2010 02:54:56
delfinka101 napisał(a):

Jak przypuszczam w srodę znowu Pan bardzo miły(ale co z tego) zadzwoni i powie,że mimo zwodzenia nas 2 miesiace wygranej hulajnogi nie dostaniemy,bo niemogą jej nigdzie kupić.Cena jaka jest w jednym ze sklepów 1190 jest zbyt duza aby mogli ją pokryć.Zaproponowali aparat cyfrowy Sony W320 ale aparatu to ja akurat nie chcę.Moze podpowiecie co bym mogła sobie zażyczyć w granicy do 700 zł lub 650 aby dzieciak się cieszył.Psp ma,aparaty mamy 2 rower ma...chciał hulajnogę elektryczną ale nie są w stanie nam jej dać.Chyba ,że jednak w środę uda im się ją zdobyć.Co by tu im zaproponowac??

sprawdź przez ceneo, czy gdzieś nie mają

zakup na allegro zapewne nie wchodzi w grę - chyba żeby to był sklep internetowy
0 0

Gość: snupy3

#3541133 Napisano: 12.07.2010 05:12:23
Czy pamiętacie może jeszcze konkurs z zeszłego roku Samsunga gdzie były do wygrania zaproszenia do CinemaCity za zdjęcia telefonu Samsung w ekstremalnych sytuacjach?
Już o tym zapomniałam bo miesiącami nie było wyników a parę dni temu przyszedł mi od nich taki @:

Witaj!

Gratulujemy zwycięstwa w konkursie Samsung Solid B2100!
Niestety z przyczyn od nas niezależnych, nie wysłano informacji we wcześniejszym terminie, za co serdecznie przepraszamy.
Prosimy o podanie pełnych danych teleadresowych, niezbędnych do realizacji wysyłki nagrody, zaproszenia do kina dla dwóch osób.

W tym problem,że jak odsyłam dane na ten mail to przychodzi mi zwrotny,że nie udało się wysłać emotka

Jak ktoś ma taki sam problem i/lub wie jak to rozwiązać to proszę o jakieś info na Pw.
0 0

Gość: finessa

#3541141 Napisano: 12.07.2010 05:14:41
snupy3 napisał(a):

Czy pamiętacie może jeszcze konkurs z zeszłego roku Samsunga gdzie były do wygrania zaproszenia do CinemaCity za zdjęcia telefonu Samsung w ekstremalnych sytuacjach?
Już o tym zapomniałam bo miesiącami nie było wyników a parę dni temu przyszedł mi od nich taki @:

Witaj!

Niestety z przyczyn od nas niezależnych, nie wysłano informacji we wcześniejszym terminie, za co serdecznie przepraszamy.
Prosimy o podanie pełnych danych teleadresowych, niezbędnych do realizacji wysyłki nagrody, zaproszenia do kina dla dwóch osób.

W tym problem,że jak odsyłam dane na ten mail to przychodzi mi zwrotny,że nie udało się wysłać emotka

Jak ktoś ma taki sam problem i/lub wie jak to rozwiązać to proszę o jakieś info na Pw.

Nie jestem pewna, ale karolkas w MDW pisała chyba o tym konkursie, ale ręki sobie uciąć nie dam emotka
0 0

Gość: snupy3

#3541165 Napisano: 12.07.2010 05:25:11
finessa napisał(a):

snupy3 napisał(a):

Witaj!

Nie jestem pewna, ale karolkas w MDW pisała chyba o tym konkursie, ale ręki sobie uciąć nie dam emotka

DZięki,faktycznie. emotka
0 0

karolkas

#3541190 Napisano: 12.07.2010 05:33:16
snupy3 napisał(a):

finessa napisał(a):

snupy3 napisał(a):

Witaj!

no to pisze, że też mi sie nie udało do nich wysłać danych emotka i nie wiem jak mam to zrobić, przepadnie nagroda chyba
0 0

Gość: krynia

#3541198 Napisano: 12.07.2010 05:35:20
karolkas napisał(a):

snupy3 napisał(a):

finessa napisał(a):

snupy3 napisał(a):

Witaj!

no to pisze, że też mi sie nie udało do nich wysłać danych emotka i nie wiem jak mam to zrobić, przepadnie nagroda chyba

a regulaminu z konkretnymi namiarami (nazwa, adres) nie macie ?

telefon i mail wówczas googlach można znaleźć
0 0

Gość: kama1985

#3543711 Napisano: 13.07.2010 04:08:04
Czy ktoś wie jak na facebooku przywrócić Najpopularniejsze - Najnowsze przy Aktualnościach? Zniknęły mi te napisy i zamiast tego mam teraz na górze trzy zdjęcia, a na dole newsy dziwnie poukładane.

Help emotka
0 0

#3543725 Napisano: 13.07.2010 04:13:11
kama1985 napisał(a):

Czy ktoś wie jak na facebooku przywrócić Najpopularniejsze - Najnowsze przy Aktualnościach? Zniknęły mi te napisy i zamiast tego mam teraz na górze trzy zdjęcia, a na dole newsy dziwnie poukładane.

Help emotka

Apropo fejsbuka, wie ktoś jak odblokować prywatne wiadomości? Bo podobno nie można takowych do mnie wysyłać. emotka
0 0

Gość: ksantypa

#3543770 Napisano: 13.07.2010 04:34:57
finessa napisał(a):

kama1985 napisał(a):

Help emotka

Apropo fejsbuka, wie ktoś jak odblokować prywatne wiadomości? Bo podobno nie można takowych do mnie wysyłać. emotka

konto-ustawienia prywatnosci-Podstawowe informacje profilowe -kliknac na zobacz ustawenia -Wysyłanie do mnie wiadomości ustaw na wszyscy
0 0

#3543790 Napisano: 13.07.2010 04:45:38
ksantypa napisał(a):

finessa napisał(a):

kama1985 napisał(a):

Help emotka

konto-ustawienia prywatnosci-Podstawowe informacje profilowe -kliknac na zobacz ustawenia -Wysyłanie do mnie wiadomości ustaw na wszyscy

Dzięki emotka udało się emotka
0 0

Gość: ada1166

#3545101 Napisano: 14.07.2010 07:56:39

mmagd

#3546090 Napisano: 14.07.2010 02:17:20
POMOCY!!!!!

Kto pomoże i podpowie jednocześnie jak słać rozwiązania z gazety Skarb z Rossmana???

W tym wydaniu jest wiele krzyżówek i nie bardzo wiem jak przesłać im rozwiązania i z których krzyżówek i zagadek... emotka

Pierwszy raz chciałam spróbować, a nie wiem jak. emotka

Proszę o pomoc!!!
0 0

Gość: nataliih

#3546098 Napisano: 14.07.2010 02:21:27
Ja też proszę o pomoc w tym samym emotka
0 0

Gość: sonyyy

#3547545 Napisano: 15.07.2010 08:25:00
Szukam osobki ktora pomoze mi wymyslec fajny komiks to tego zdjecia:

http://www.fotosz.../upload/6cfd3802.jpg

Dzieki emotka )
0 0

Gość: tech44

#3547560 Napisano: 15.07.2010 08:27:52
Mam do was nietypową prośbę
- mogę podwoić swoje głosy ,klikać perę dni, oddać 5 głosów na facebooku za przesłanie mi na
e mail swojego sprawdzonego przepisu(przepisów) wraz ze zdjęciem chętnych zapraszam na pw.
0 0

Gość: nataliih

#3549007 Napisano: 15.07.2010 02:13:18
Szukam kogoś kto ma nowy numer Twojego Stylu:) mam małe pytanko:) Bardzo proszę o pw.
0 0

Gość: damianwro

#3549032 Napisano: 15.07.2010 02:25:09
Czy kojarzy ktoś może konkurs o nazwie Skoncentruj się i wygraj (lub podobnej)? Nagrody ufundowała prawdopodobnie firma Aflofarm.
0 0