Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: czarnygreg
Gość: marcepan1983
Gość: karla0689
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to się nie dzieje tylko na Green-up?
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
Gość: karla0689
Zgadza się tylko na green up
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja też to mam. Wygląda na to, że strona wywala wtyczkę. Włączam po prostu jeszcze raz. Poza green bez znaczenia.
Gość: ksantypa
sa w lewiatanach
Gość: majabobas
Tego rodzaju strony mogą próbować instalować oprogramowanie wykradające poufne dane, używające komputera do pośredniczenia w atakach lub uszkadzające system.
Niektóre szkodliwe strony celowo rozpowszechniają niebezpieczne oprogramowanie, ale większość z nich działa na serwerach, na które nastąpiło włamanie. co robić jak wyskoczy taka informacja pomocy
szalonakisia1
Postów 234
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie mi też taki komunikat się pokazał, ale odblokowałam, zeby zagłosować koleżance, czy powinnam z powrotem zablokowac w opcjach, jak było wczesniej??
ja nie mogę sie zalogować w ogóle
Gość: nataliih
Gość: swibek
dziękuję
Gość: swibek
proszę..
dlatego najlepiej nie zmieniać żadnych ustawień, nic nie odblokowywać.. skoro komp tak zakomunikował to znaczy, że niebezpieczeństwo jest.. odczekać, naprawią to dalej ebobas będzie działał..
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: malpka
Gość: becia1973
Gość: aguniap
czy ktoś może mi pomóc? na KLIKNIJCIE mi już wszyscy głosowali a ja nadal w tyle, błagam odklikam wszystko co podacie, pliss zależy mi, piszcie pw
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciągle pisze mi, że mojego numeru nie można doładować