Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pola731
wysyłałam zwykłym listem - wszystko dotarło
Gość: pola731
wysyłałam zwykłym listem - wszystko dotarło
kacieryna82
Postów 269
Data rejestracji 04.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez jeszcze nie dostałam jednego kodu z 05.08.2010
Gość: zuzamm
Gość: kickong
Ja 2 kody dostałam z późniejszych dat, a tego jednego nie. Wszystko zwykłym listem wysyłałam. Zawsze mogą powiedzieć, że do nich nie dotarło jeśli nie ma się potwierdzenia nadania listem poleconym. Tyle że u mnie na poczcie mówili, że na skrytkę pocztową poleconych się nie wysyła...
masza
Postów 7681
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: mariolakal
Gość: arta
mi wyczyscilo jakis czas temu niektore wiadomosci (w tym b. wazne dla mnie), a gdy im to zglosilam, stwierdzili, ze uzywam programu pocztowego, w stylu outlok i pewnie sama sobie sciagnelam wiadomosci na kompa...
Gość: ati88
Nigdy nie miałam problemów z wpłatami od allegro, chodzi mi o Płacę z Allegro- zawsze jak chciałam wypłacić pieniążki na konto one w ten sam dzień lub na drugi juz były, dzis sprawdzam konto a tam nie ma pieniazkow choc an moim koncie pisze ze wpłata zakonczona i powinny one juz tam dawno być. Pierwszy raz sie z czymś takim spotykam, dodam że nigdy nie zmeniałam nr rachunku
pomoże ktoś gdzie mam pisac lub dzonić ?
Gość: ivisia
ja tak mialam i z WP i z onetem - ale wyczyściło tylko najstarsze maile (które specjalnie zostawiłam!
Gość: becia1973
zobacz w ustawieniach - jak często masz wypłaty- może masz tylko 1 raz w miesiącu
ja mam tak zwane wpłaty na żądanie i na allegro pisze ze wpłata zakonczona, czyli powinna byc juz, a na rachunku jej nie ma ..
Gość: nineczka17
może być z opóźnieniem dziś jeszcze lub jutro też nie wchodzą one tak szybko wszystkie u mnie
Gość: agasiam
Poczekaj do 16 może Twój bank jeszcze nie zaksięgował wpłaty a w allegro już kasę przesłali, jak tak mam z PEKAO SA zawsze jeden dzień poślizgu:)
targicola
Postów 1091
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatnio czekałem na przelew od nich 2 dni(na inteligo)
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
Gość: nineczka17
u mnie tez ING nie spieszy sie za przelanie i też czekam i zerkam na konto
ok dziekuje bardzo wszytkim za odpowiedzi
Pozdrawiam
Gość: sawik83
Gość: roamer
Gość: Winner