Pomocy!!!!

Gość: karla0689

#3682939 Napisano: 07.09.2010 12:28:29
emotka mam pocztę na wp i odbieram ja programem outlook.Zaczęło się od wielkiej ilości wiadomości mailer daemon,a wielki problem pojawił się wczoraj bo za każdym razem jak próbuję wejśc na pocztę wyskakuje okienko do wpisania hasła mimo,że jest zapamiętane.Wpisuje je od nowa i nadal nieprawidłowe.Poczta przychodząca się odbiera jak wcisnę w owym okienku anuluj ale już z wysyłaniem maili jest kłopot bo za żadne skarby świata nie chce się wysłać,wyskakuje błąd ale w szczegółach jest biała strona.Konfigurację mam dobrze ustawioną bo 2 razy sprawdzałam.Już kota dostaje emotka pomocy
0 0

yuliya25

#3682970 Napisano: 07.09.2010 12:37:05
karla0689 napisał(a):

emotka mam pocztę na wp i odbieram ja programem outlook.Zaczęło się od wielkiej ilości wiadomości mailer daemon,a wielki problem pojawił się wczoraj bo za każdym razem jak próbuję wejśc na pocztę wyskakuje okienko do wpisania hasła mimo,że jest zapamiętane.Wpisuje je od nowa i nadal nieprawidłowe.Poczta przychodząca się odbiera jak wcisnę w owym okienku anuluj ale już z wysyłaniem maili jest kłopot bo za żadne skarby świata nie chce się wysłać,wyskakuje błąd ale w szczegółach jest biała strona.Konfigurację mam dobrze ustawioną bo 2 razy sprawdzałam.Już kota dostaje emotka pomocy

Miałam podobne problemy z Outlookiem, nawet dzwoniłam do poczty, czy to czasem nie u nich jakiś błąd, ale nie... zlikwidowałam outlooka i teraz loguję się normalnie przez stronę emotka
0 0

Gość: pola731

#3682979 Napisano: 07.09.2010 12:39:58
madzia34 napisał(a):

czy ktos moze mi pomóc i dac zelki??konk sie konczy a mi brakuje dosłownie5-6 zelek zeby załapac sie do 30
w zamian moge poklikac emotka

masz ode mnie głosik emotka
0 0

Gość: aloevera

#3684978 Napisano: 08.09.2010 09:10:49
aloevera napisał(a):

l0ginka napisał(a):

aloevera napisał(a):

Mam problem z wgraniem zdjęć do konkursu na nk. Tego co się robi fotostory. Po próbie wgrania zdjęcia i opisu wyświetla mi sie taki komunikat

został wgrany tylko fragment pliku, Opis zdjęcia: 0/500: Pole opisu powinno mieć od 1 do 500 znaków

Zdjęcie jest mniejsze niż maksymalny rozmiar a opis ma mniej znaków niż 500 więc nie rozumiem. Miał ktoś podobny problem? Zauważyłam też, że od wczoraj nie dodano żadnego nowego fotostory, może coś z ich strony nie działa? Wkurza mnie to bo się trochę namęczyłam nad opisem a tu masz babo placek emotka

Chyba musisz dać jakiś opis, bo masz zero znaków w opisie ...

tak, dałam opis, ponad 400 znaków

Nikt nie miał takiego problemu? Napisałam do nk i odpisali mi, że u nich nie ma żadnego problemu a ja próbowałam z kilku komputerów, z kilku przegladarek itp i nic emotka
Tzn dodało mi sie jednoz djęcie dzisiaj a kolejne juz nie chca się wgrać, nie wiem o co chodzi emotka
0 0

Gość: jolcia12

#3684995 Napisano: 08.09.2010 09:17:54
karla0689 napisał(a):

jakiś wirus Ci wskoczył na pocztę
0 0

Gość: tedance

#3684999 Napisano: 08.09.2010 09:18:57
jolcia12 napisał(a):

karla0689 napisał(a):

jakiś wirus Ci wskoczył na pocztę

może to plagiat, a nie wirus. Co, jolcia? emotka
0 0

agamaty

#3685425 Napisano: 08.09.2010 11:47:41
wspomoże ktoś dzisiejszą odpowiedzią na chucka?
0 0

anialistopad

#3685435 Napisano: 08.09.2010 11:50:23
agamaty napisał(a):

wspomoże ktoś dzisiejszą odpowiedzią na chucka?

tak
0 0

Gość: mrilka

#3685452 Napisano: 08.09.2010 11:58:36
może ktoś wie, czemu nie mogę wysłać prywatnej wiadomości na fb na stronkę, od której dostałam wcześniej wiadomość - nadawca jest nie widoczny emotka
0 0

radosna

#3685492 Napisano: 08.09.2010 12:13:03
Wysłałam kod na konkurs (literowo-cyfrowy) na numer 7168 i otrzymałam w odpowiedzi informację, że kod jest nieprawidłowy. Dzwonię do agencji obsługującej konkurs i mówię, że mój kod na pewno jest prawidłowy. Pani sprawdza kod, który został zarejestrowany w systemie i mówi, że zamiast pewnych liter np. zamiast i jest podkreślnik itp. Twierdzi, że sms-y ze starych telefonów (czyli z mojego) system inaczej przetwarza.
Teraz pytanie z innej beczki. Czy inne sms-y np. do konkursu Cifa i Domestosa, Ajaxu, Naturelli i innych - które według mnie były niczego sobie i uważałam, że w chociaż jednym powinnam coś wygrać - mogły też być inaczej zapisane i przez to idiotyczne w odczytaniu? Bo może to jest przyczyną mojego niewygrywania w ostatnich czasach? Mam telefon w Plusie - Sony Ericsson T310 i teraz widzę, że muszę wygrać sobie nowy. Bardzo proszę o podanie konkursów, w których można łatwo wygrać telefon, bo na razie odechciało mi się branie udziału w konkursach emotka
I jeszcze jedno pytanie. Ostatnio w sms-owych biorę udział tak jakoś zawsze ostatniego dnia. A może to też jest przyczyna tego, że żaden esek o wygranej do mnie nie dochodzi. Czy czas wysłania nie ma jednak znaczenia? Kiedyś miałam więcej czasu i pisałam na początku konkursu. Teraz ciągle zabiegana mam zwykle zryw konkursowy ostatniego dnia wieczorem.
Dziękuję za uwagę emotka
0 0

slonecznik1309

#3685769 Napisano: 08.09.2010 01:41:59
witam,
jak pisać reklamacje? czego można żądać w zamian? wygrałam Playstation 3 w konkursie Szukaj Grzeska - wygrałam w kwietniu a nagroda dziś doszła, ale......według regulaminu powinna być 250 GB, a dostałam 120 GB ? Co robić? jakie Wy macie doświadczenia a reklamacjami? pozdrawiam
0 0

bethan

#3685783 Napisano: 08.09.2010 01:45:00
radosna napisał(a):

Wysłałam kod na konkurs (literowo-cyfrowy) na numer 7168 i otrzymałam w odpowiedzi informację, że kod jest nieprawidłowy. Dzwonię do agencji obsługującej konkurs i mówię, że mój kod na pewno jest prawidłowy. Pani sprawdza kod, który został zarejestrowany w systemie i mówi, że zamiast pewnych liter np. zamiast i jest podkreślnik itp. Twierdzi, że sms-y ze starych telefonów (czyli z mojego) system inaczej przetwarza.
Teraz pytanie z innej beczki. Czy inne sms-y np. do konkursu Cifa i Domestosa, Ajaxu, Naturelli i innych - które według mnie były niczego sobie i uważałam, że w chociaż jednym powinnam coś wygrać - mogły też być inaczej zapisane i przez to idiotyczne w odczytaniu? Bo może to jest przyczyną mojego niewygrywania w ostatnich czasach? Mam telefon w Plusie - Sony Ericsson T310 i teraz widzę, że muszę wygrać sobie nowy. Bardzo proszę o podanie konkursów, w których można łatwo wygrać telefon, bo na razie odechciało mi się branie udziału w konkursach emotka
I jeszcze jedno pytanie. Ostatnio w sms-owych biorę udział tak jakoś zawsze ostatniego dnia. A może to też jest przyczyna tego, że żaden esek o wygranej do mnie nie dochodzi. Czy czas wysłania nie ma jednak znaczenia? Kiedyś miałam więcej czasu i pisałam na początku konkursu. Teraz ciągle zabiegana mam zwykle zryw konkursowy ostatniego dnia wieczorem.
Dziękuję za uwagę emotka

Ja przeważnie wysyłam na sam koniec, z sukcesem emotka , więc tu chyba nie leży problem.
0 0

Gość: emilka1705

#3686661 Napisano: 08.09.2010 06:39:01
Mam olbrzymia prosbe. Moglby mi ktos zalozyc konto na aktywnemamy.pl
Bardzo mi zalezy!
Mialam jedno konto, ale pisze ze jest zablokowane a ja nie wiem dlaczego! Linki do nowych kont nie dochodza na poczte. Bardzo mi zalezy na tym balsamie dla dzidzi.
Odklikam za to. Prosze.
0 0

pioge7

#3688519 Napisano: 09.09.2010 02:57:10
pomocy emotka

siostrzenica ponaciskała coś na klawiaturze i zmniejszyła mi rozmair tylko strony ekonkursy emotka
co zrobić żeby to powiększyć do wczesniejszego rozmairu emotka ?
0 0

Gość: olcia24

#3688520 Napisano: 09.09.2010 02:57:21
13.08 moja mama trafiła jakiś cudem bon z Tesco z konku Nescafe.
Trafiła za 4 razem i tyle paragonów wysłała do organizatora.
A dziś dzwoni pan z Agencji i twierdzi,że w kopercie były tylko 3 paragony.

Do jutra trzeba dosłać brakujący paragon.

Podpowiedzcie co możemy zrobić aby uratować tę wygraną ?

Potrzebujemy paragon z Tesco Nescafe z 13.08 do godz. 15:44

0 0

pioge7

#3688817 Napisano: 09.09.2010 05:01:22
pioge7 napisał(a):

pomocy emotka

siostrzenica ponaciskała coś na klawiaturze i zmniejszyła mi rozmair tylko strony ekonkursy emotka
co zrobić żeby to powiększyć do wczesniejszego rozmairu emotka ?

dziękuję wszytskim za pomoc na PW emotka
jesteście kochani emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3689186 Napisano: 09.09.2010 07:28:00
Hej, nie mogę sobie dać rady z allegro.... Chcę ponownie wystawić przedmiot do sprzedaży, a zniknęło mi zdjęcie... Po próbie ponownego załadowania pokazuje mi się jakiś znaczek zamiast zdjęcia... O co chodzi ? emotka
0 0

Gość: evja

#3690523 Napisano: 10.09.2010 11:55:39
Może ktoś się tu na tym zna.
Czy laski dostosowane do lewej ręki są dla leworęcznych czy wlaśnie dla prawo - żeby prawą wszystko mogli robić?
Muszę kupić dla babci, ale nie znam się na tym kompletnie.
0 0

pioge7

#3692423 Napisano: 11.09.2010 07:14:46
szukam osóbki która wygra fartuszek kasi dla mnie i sióstr emotka
prosze o pomoc emotka
0 0

Gość: ivisia

#3692431 Napisano: 11.09.2010 07:20:29
pioge7 napisał(a):

szukam osóbki która wygra fartuszek kasi dla mnie i sióstr emotka
prosze o pomoc emotka

daj dane na PW , szybciutko emotka