Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ivisia
wyslij sms o treści :
JA 200MIN
na nr 8018
:)
Gość: ivisia
ale doładowałaś już konto? Bo najpierw trzeba włączyć usługę , potem doładować konto
i wtedy przychodzi Ci sms od Orange, tam też jest wszystko opisane...
Gość: awi
Gość: anavaX
PILNE
Gość: wsciekly
a co to za konkurs
Gość: kingaa
całkiem możliwe, że ten
http://www.nutellanasniadanie.pl/konkurs
kate1980
Postów 1269
Data rejestracji 15.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szanowni Pa�stwo, aktualnie mog� wyst�pi� chwilowe trudno�ci w korzystaniu z serwisu, prosimy spr�bowa� ponownie za chwil�. wiecie może co to oznacza? proszę o odpowiedź
edith
Postów 2555
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam ale z 19 .10
dzięki ale nie przejdzie pewnie ;(
Gość: kala405
Gość: chochliczka
Tata oplacal rachunek za komorke przez neta,zablokowali mu tel i stwierdzili,ze nie zaplacil,nie wiecie gdzie mozna im przeslac skan oplaty?moze ktos byl w podobnej sytuacji
prosze o pomoc
xena
Postów 684
Data rejestracji 03.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już gały mi wychodzą a nic nie widzę
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej -na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
Gość: gosia16
niestety u mnie też się nie pojawia,może to zależy od przeglądarki
Gość: wsciekly
dzwoń do działu windykacji, opisz sprawę i proś o nr faxu lub maila, żeby przesłac dowód wpłaty
Gość: doma83
Klikacie Wywróż sobie nagrody, na następnej stronie jest napis POWRÓŻ i pod nim ukazuje się wizja, czyli zestaw herbat. Wizja ukazuje się co 3 minuty albo wielokrotność 3 min. Sprawdzacie w zwycięzcach o której była ostatnia wygrana, jak o 17 to następna może być o 17.03 albo 17.06 itd. Nie trzeba odświeżać strony, wizja i tak się pojawi.
Gość: gosia16
niestety ,wpatruję się ciągle i pod tym napisem nic się nie pojawia ,wydaje mi się że to wina przegladarki spróbuję na innych
jak ja wygrałam w pierwszym dniu te herbatki
xena
Postów 684
Data rejestracji 03.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wielkie dzięki wszystkim za podpowiedzi
Gość: netka
karkocka
Postów 3886
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
http://www.facebo...29?v=app_23744633048
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...