Pomocy!!!!

Gość: mariolakal

#3908595 Napisano: 28.11.2010 06:49:39
Poszukuję łóżeczka turystycznego /używanego oczywiście/ dla mojego wnusia/… Synowa od poniedziałku zaczyna pracę w Kauflandzie w godz. 13.00 – 21.00, a ja chciałabym mojego grubaska mieć w swoim domu bo oni nie mają internetu, a na tapczanie to On już raczkuje i wyskakuje… Mogę jedynie zapłacić koszty przesyłki + ewentualnie jakiś skromny prezencik… /PW/ emotka
0 0

dzasmina

#3908676 Napisano: 28.11.2010 07:13:16
magnus napisał(a):

Czy kody lecha sa 6 i 8 znakowe ?

6 znaków mają
0 0

mj156

#3908873 Napisano: 28.11.2010 08:01:40
magnus napisał(a):

dzasmina napisał(a):

magnus napisał(a):

6 znaków mają

Dzięki emotka
Mój otrzymany w sklepie m 8 znaków emotka

moje 8
0 0

Gość: monisi

#3908878 Napisano: 28.11.2010 08:04:28
mj156 napisał(a):

magnus napisał(a):

dzasmina napisał(a):

magnus napisał(a):

6 znaków mają

Dzięki emotka

moje 8

Są dwa rodzaje kodów duże i małę odpowiednio po małe 8 znaków duże 6 znaków
0 0

Gość: akika24

#3909120 Napisano: 28.11.2010 09:20:38
szukam 1 kodu Tymbarku, bardzo proszę om pomoc:)
0 0

Gość: ilus

#3909983 Napisano: 29.11.2010 10:15:33
kochani,

czy ktoś z Was gra na fb w Toshibobranie? emotka

Potrzebuję kontaktu z osobą, która jest w rankingu, z góry dziękuję emotka
0 0

Gość: judyta74

#3910005 Napisano: 29.11.2010 10:20:55
monisi napisał(a):

mj156 napisał(a):

magnus napisał(a):

dzasmina napisał(a):

magnus napisał(a):

6 znaków mają

Dzięki emotka

moje 8

Są dwa rodzaje kodów duże i małę odpowiednio po małe 8 znaków duże 6 znaków

te dawane w sklepie sa 8znakowe , te w zgrzewkach wewnatrz co sa w ośmiopakach maja inny kształt( podłużny z zawieszka emotka i są 6 znakowe
0 0

Gość: rachel

#3910770 Napisano: 29.11.2010 01:28:19
czy ktoś mjeszcze z Was dostal takiego maila??:>

Ze względu na nie wywiązanie się przez Pana do dzisiaj z zawartej z nami umowy z dnia xx.yy.2010 będziemy zmuszeni wystąpić przeciwko Panu na drogę sądową w celu wyegzekwowania przysługujących nam wymagalnych należności. Na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204) doszło do zawarcia wiążącej obie strony umowy.

Pozew przeciwko Panu zostanie skierowany do właściwego miejscowo sądu przez współpracującą z nami kancelarię prawną na podany przez Pana podczas zawierania umowy adres:
...

Przypominamy, że podawanie fałszywych danych osobowych mających na celu wprowadzenie w błąd drugiej Strony umowy stanowi przestępstwo oszustwa zagrożone karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat. Jeżeli podczas rejestracji podali nam Państwo fałszywe dane osobowe (otrzymamy wtedy zwrot listu z pozwem) o popełnionym przestępstwie niezwłocznie zawiadomimy właściwe organy ścigania. Do identyfikacji posłuży nam adres IP, z którego nastąpiło zawarcie umowy oraz jej dokładny czas i data. Polscy usługodawcy internetowi mają obowiązek zapisywania, który z klientów o danej porze korzystał z danego adresu IP, właśnie na wypadek ewentualnych przestępstw lub wyłudzeń dokonanych przez klientów.

Pana adres IP użyty podczas zawierania z nami umowy z dnia 20.12.2009 to xx.yy.zz.aa. W związku z powyższym zastrzegamy sobie prawo do wykorzystania zgromadzonych o Panu danych w celu wyegzekwowania należności wynikającej z zawartej umowy oraz ewentualnego przekazania ich właściwym organom ścigania w przypadku podania fałszywych danych.

Niniejszym pragniemy poinformować, że wyznaczamy Panu ostateczny termin na dobrowolną spłatę zaległości. Jeżeli usługa Pobieraczek5 nie zostanie opłacona w przeciągu 3 dni od dnia otrzymania tej wiadomości, wówczas zainicjujemy czynności prawne opisane wyżej, co wiązać się będzie dla Pana z dodatkowymi kosztami (sądowymi i windykacyjnymi) oraz w wypadku podania fałszywych danych zawiadomieniem właściwych organów ścigania i poniesieniem związanych z tym konsekwencji.

Zaległą kwotę w wysokości 94,80 PLN należy zapłacić w ciągu 3 dni od dnia otrzymania niniejszej wiadomości. Istnieją dwa sposoby opłacenia należności:

1. Poprzez usługę Dotpay dostępną pod następującym adresem:

...
Prosimy postępować zgodnie z instrukcją wyświetlaną na ekranie oraz podanie adresu email użytego przy rejestracji w serwisie Pobieraczek.pl.

2. Poprzez przelew bankowy na następujące dane:
Nazwa odbiorcy: Eller Service S.C.
Numer rachunku: 36 1600 1303 0004 1002 2832 0150
Tytuł przelewu: Pobieraczek5 – osoba@email.com
Gotowy blankiet wpłaty możecie Państwo wygenerować pod adresem

...

W razie pytań prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta pod adresem bok@pobieraczek.pl

Z poważaniem,
Zespół Pobieraczek.pl

Więcej
http://www.se.pl/...ie-prakt_127574.html
0 0

Gość: ksantypa

#3910783 Napisano: 29.11.2010 01:31:42
rachel napisał(a):

Ze względu na nie wywiązanie się przez Pana do dzisiaj z zawartej z nami umowy z dnia xx.yy.2010 będziemy zmuszeni wystąpić przeciwko Panu na drogę sądową w celu wyegzekwowania przysługujących nam wymagalnych należności. Na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204) doszło do zawarcia wiążącej obie strony umowy.

Pozew przeciwko Panu zostanie skierowany do właściwego miejscowo sądu przez współpracującą z nami kancelarię prawną na podany przez Pana podczas zawierania umowy adres:
...

Przypominamy, że podawanie fałszywych danych osobowych mających na celu wprowadzenie w błąd drugiej Strony umowy stanowi przestępstwo oszustwa zagrożone karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat. Jeżeli podczas rejestracji podali nam Państwo fałszywe dane osobowe (otrzymamy wtedy zwrot listu z pozwem) o popełnionym przestępstwie niezwłocznie zawiadomimy właściwe organy ścigania. Do identyfikacji posłuży nam adres IP, z którego nastąpiło zawarcie umowy oraz jej dokładny czas i data. Polscy usługodawcy internetowi mają obowiązek zapisywania, który z klientów o danej porze korzystał z danego adresu IP, właśnie na wypadek ewentualnych przestępstw lub wyłudzeń dokonanych przez klientów.

Pana adres IP użyty podczas zawierania z nami umowy z dnia 20.12.2009 to xx.yy.zz.aa. W związku z powyższym zastrzegamy sobie prawo do wykorzystania zgromadzonych o Panu danych w celu wyegzekwowania należności wynikającej z zawartej umowy oraz ewentualnego przekazania ich właściwym organom ścigania w przypadku podania fałszywych danych.

Niniejszym pragniemy poinformować, że wyznaczamy Panu ostateczny termin na dobrowolną spłatę zaległości. Jeżeli usługa Pobieraczek5 nie zostanie opłacona w przeciągu 3 dni od dnia otrzymania tej wiadomości, wówczas zainicjujemy czynności prawne opisane wyżej, co wiązać się będzie dla Pana z dodatkowymi kosztami (sądowymi i windykacyjnymi) oraz w wypadku podania fałszywych danych zawiadomieniem właściwych organów ścigania i poniesieniem związanych z tym konsekwencji.

Zaległą kwotę w wysokości 94,80 PLN należy zapłacić w ciągu 3 dni od dnia otrzymania niniejszej wiadomości. Istnieją dwa sposoby opłacenia należności:

...
Prosimy postępować zgodnie z instrukcją wyświetlaną na ekranie oraz podanie adresu email użytego przy rejestracji w serwisie Pobieraczek.pl.

...

W razie pytań prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta pod adresem bok@pobieraczek.pl

Z poważaniem,
Zespół Pobieraczek.pl

Więcej

swego czasu bylo o tym glosno w internecie naciagacze jakich malo
http://www.wykop....azaj-na-to-oszustwo/
0 0

Gość: ksantypa

#3910785 Napisano: 29.11.2010 01:33:28

Gość: nineczka17

#3910788 Napisano: 29.11.2010 01:34:36
ksantypa napisał(a):

rachel napisał(a):

...

...

...

Z poważaniem,
Zespół Pobieraczek.pl

Więcej

swego czasu bylo o tym glosno w internecie naciagacze jakich malo
http://www.wykop....azaj-na-to-oszustwo/

tu też
http://www.youtub.../watch?v=jfwOZUmjzG0
0 0

Gość: czarnygreg

#3910799 Napisano: 29.11.2010 01:37:29
Rachel, nie przejmuj się i nie płać to oszuści i wyłudzacze, głośno o nich było już wiele razy, był też program w TV, tam się dziennikarz pytał wobec ilu osób wystąpili na drogę sądowa, wobec żadnej, bo nie maja podstaw, obecny w studio policjant i prawnik potwierdzili że nie ma sensu płacić, a część ludzi wystraszona pismami takimi jak dostałaś daje się wkręcić i płaci,
jak wpiszesz w wyszukiwarkę słowa pobieraczek i oszuści to się dopiero naczytasz!
nie przejmuj się!
0 0

samantha22

#3912792 Napisano: 29.11.2010 09:28:51
czy ktoś może mnie poratować doładowaniami z play`a - 2x5zł - oddam jutro emotka
0 0

Gość: rachel

#3913192 Napisano: 30.11.2010 05:57:56
dzieki wielkie za odpowiedzi bo troche sie przestraszyłam, na tej stronie nie byłam nigdy... emotka
0 0

efelinkaaa

#3913452 Napisano: 30.11.2010 08:59:26
rachel napisał(a):

dzieki wielkie za odpowiedzi bo troche sie przestraszyłam, na tej stronie nie byłam nigdy... emotka

http://di.com.pl/...e_Pobieraczekpl.html

i tu - całe 28 stron emotka
http://forumprawn...cznosci-zaplaty.html
0 0

Gość: puma

#3913560 Napisano: 30.11.2010 09:35:20
Pomoże ktoś w domówce i posti???Bardzooo proszę... emotka
0 0

kristof23

#3915239 Napisano: 30.11.2010 04:11:59
mam pytanie - czy w tchibo carrefour trzeba miec paragon ze sklepu ktorego adres podalo sie w rozmowie ? emotka
0 0

ace

#3916279 Napisano: 30.11.2010 08:33:41
mam pytanko. Czy był kiedyś konkurs z Żubra że można było wygrać maskotke żubra? Bo poszukuje takiej emotka
0 0

Gość: sophie1

#3916353 Napisano: 30.11.2010 08:48:51
rachel napisał(a):

Moja siostra też to dostała i odpisała im... no w skrócie, żeby się trocinami wypchali (to tak oględnie i delikatnie). Nie przejmuj się! Było o nich głośno jakieś poł roku temu- hochsztaplerzy w ząbek czesani.
0 0

mia

#3916409 Napisano: 30.11.2010 08:58:40
kristof23 napisał(a):

mam pytanie - czy w tchibo carrefour trzeba miec paragon ze sklepu ktorego adres podalo sie w rozmowie ? emotka

Przecież już chyba w dziesięciu topach Ci powiedzieli, że tak! emotka
Nie trzeba było grać bez paragonu...
0 0