Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
daj kropkę na końcu - załapie (ktoś tak pisał).
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
ania1234
Postów 1363
Data rejestracji 10.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki wielkie
Gość: tinagoni
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak przeczytasz regulamin, tam jest podany mail i jakie dane trzeba odesłać, jakbyś odesłała w dniu wygrania - już słoiczki by były w domu
anialistopad
Postów 14183
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
anialistopad
Postów 14183
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdolnabestia
Postów 5292
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A masz program do rozpakowywania plików? Bo ten plik jest spakowany.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rumianku sie niekładzie , nei wiem skąd sie to przyjeło, o mały włos dostałabym opr. Pogotowie, skierowanie na oczny, ostre zapalenie spojówek, czymogli m nie dzis zarazic na pokazie makijazu? czy tak szybko mogło sie ta infekcja rozwinac? niby pendzle dezynfekowała, ale moze to mało skuteczne?
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: kasia1600
wygląda nato ,że to po pokazie-moze jakiś alergen silny lub choćby cząseczka tuszu niechcący podrażnila powiekę w srodku i stan zapalny gotowy-nie sądzę ,że to od pędzla po rostu coś silnie podrażniło powiekę i stąd chyba stan zapalny-ale powinno tez szybko ustapić po zaaplikowniu odpowiedniego leku;)a może tam było jakieś silne oswietlenie???zyczę szybkiego powrotu do formy:)
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie kładzie i pędzle;)
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po 4 dniach mam isc do kontroli juz przeniosło sie na 2 oko, próbuje wyczytac co i jak, ale idac tam byłam zdrowa:/ najgorsze ze to zarazliwe , mam nadzieje ze dziecka nie zaraze...:/
Gość: rafi323raf
miałem coś podobnego przez soczewki, zapalenie rogówki o ile pamiętam, tak bolało że patrzeć nie mogłem i wzrok ciagle spuszczony musiałem mieć, poszedłem do lekarza przepisał 3 rzeczy, krem do oka krople i tabletki i po 2 dniach duży ból minął a po kilku dniach już zdrowy byłem, ale nie wiem czy to to samo, ale objawy chyba podobne
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie zdiagnozowano jako ropne zapalenie spojowek, oczy poklejone ze otworzyc nie mogłam, noc ciezka:/
awe
Postów 1699
Data rejestracji 31.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
jesli ropne to trudno zeby 2 godziny po pokazie rozwinely sie bakterie - wg mnie zbieg okolicznosci
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asiam
Postów 4104
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Należało odesłać dane do wysyłki.Do dziś nie otrzymałam opaski i nie wiem jak się skontaktować i z kim w tej sprawie.
Pan, któremu należało przesłać dane zniknął z moich znajomych .Jakby mnie wyhaczył po wysłaniu.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs mam do 24-ej potrzebne głosiki
kto jeszcze może
dzasmina
Postów 2370
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
głos został oddany
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: pantiktak
http://www.facebo...p;type=1&theater
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane