Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karkocka
Postów 3886
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
kiedyś tak miałam i okazało się ,że ktoś się włamał na moją pocztę na onecie i usunął ją
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Weszłam... Ale dlaczego był taki zawias???
Gość: cytrynkowa
takto z tym netem bywa, albo koniec świata:)
Gość: ewaewa
Gość: skorpionka82
nie tylko Ty masz problem
Błąd połączenia do podsystemu (PWA).
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dalej to samo... I u mnie ten błąd...
mia
Postów 17561
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
To ciekawe, bo u mnie normalnie program pocztowy ściąga maile...
Może to zależy od końcówki, jaką się ma? U mnie jest vp.pl...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: spin
u mnie już działa
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: denis35
moze jakaś konserwacja serwera po jakimś czasie powinno być ok
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oby
Gość: aneti
Gość: eldcia
mam dokładnie to samo od samego pczątku....
Gość: siutek3
ja tam miałam w Explorerze. zainstalowałam google chrome i działa juz ok
Gość: aneti
w Chrome działa
Gość: estrella
Gość: ewaewa
Gość: mariolakal
SOK Z BURAKÓW (1 szkl. dziennie), sok (lub herbatka) z pokrzywy, Czerwone mięso, czerwone wino (co jakiś czas), dużo warzyw i owoców...