Pomocy!!!!

efelinkaaa

#4558651 Napisano: 24.07.2011 08:37:40
hmm.. czy może ktoś z Was korzysta z Internetu stacjonarnego (po kablu emotka ), nie mając przy tym telefonu? wiem, że tpsa oferuje takie cos, ale drogo wychodzi (ok 30zł za utrzymanie linii + koszt internetu). Rozglądam sie za takim dostępem do sieci.. tylko nie wszystko tu jest dostępne (tpsa, netia i vectra chyba - tylko czy oni nie wymagają telefonu?).
Może ktoś z Was coś poleci? Albo podopowie na pw?

Nie interesuje mnie żaden Iplus, iplay itd emotka
0 0

Gość: bc14

#4558656 Napisano: 24.07.2011 08:39:29
mariolakal napisał(a):

Siada mi laptop, wyłącza się co jakiś czas tzn. nieraz są to minuty, a nieraz godziny... Trwa to już od około 3 tygodni... Co może być przyczyną??? Nadmieniam, że w ogóle nie znam się na tajnikach komputera... emotka

a ja miałam na wejściu kabelka do laptopa brak styku i sie komp wyłączał, nie łądowała sie bateria
0 0

Gość: ewaewa

#4558788 Napisano: 24.07.2011 09:42:41
wydaje mi się, że laptop sie przegrzewa i się wtedy wyłącza emotka

Ja mam internet z UPC, super sprawa, bez telefonu, nie wiem jak cenowo w porównaniu z innymi firmami, ale ja naprawdę polecam UPC.

Co do tych akcji z bluzami, kubkami, itp. emotka nie wierzę, że ludzie jeszcze się na to łapią, aż mi ich szkoda jak czytam na MDW o tych ich wygranych bluzach emotka
0 0

Gość: friq

#4558817 Napisano: 24.07.2011 10:07:44
mariolakal napisał(a):

Siada mi laptop, wyłącza się co jakiś czas tzn. nieraz są to minuty, a nieraz godziny... Trwa to już od około 3 tygodni... Co może być przyczyną??? Nadmieniam, że w ogóle nie znam się na tajnikach komputera... emotka

Najlepiej ściągnij Everest i napisz temperaturę dysku i procesora. Jeżeli jest koło 80 - 90 stopni to się przegrzewa a jak nie możliwe, że wirus jakiś emotka Jak lapek nie jest gorący stawiam na wira. Pobierz Malwarebytes' Anti-Malware i przeskanuj kompa, jeżeli nic nie wykaże lub coś się pojawi można też sprawdzić logi OTL'em emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4558820 Napisano: 24.07.2011 10:10:04
isiulka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Opisz coś więcej, po prostu nagle się wylogowuje, czy nagle robi się czarno, czy wyskakuje jakieś okienko? Może być zarówno techniczna usterka, co wirus.

kammaro napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Miałam to samo ze swoim lapkiem. Okazało się,że wiatrak był zawalony. Napisz, czy głośniej chodzi, czy wentylator pracuje normalnie. Zwróć uwagę czy długość pracy lapka zależy od temperatury. [/quote
Gdy chcę się zalogować to na chwilkę pokazują mi się moje dane i zaraz znikają... Czarna stronka...
wentylatora w ogóle nie słyszę, wię chyba pracuje normalnie... PS. Nie chodzi o długość pracy lapka bo to pojawia się na początku... Po kilkunastu próbach się włącza i śmigam... Później wyłącza się najwyżej 3 razy... emotka

0 0

#4558822 Napisano: 24.07.2011 10:12:46
friq napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Najlepiej ściągnij Everest i napisz temperaturę dysku i procesora. Jeżeli jest koło 80 - 90 stopni to się przegrzewa a jak nie możliwe, że wirus jakiś emotka Jak lapek nie jest gorący stawiam na wira. Pobierz Malwarebytes' Anti-Malware i przeskanuj kompa, jeżeli nic nie wykaże lub coś się pojawi można też sprawdzić logi OTL'em emotka

Dzięki, ale jak dla mnie to czarna magia... emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4558834 Napisano: 24.07.2011 10:25:25
mariolakal, według mnie to problem z zasilaniem - może na styku kabel-laptop, a może głębiej

niestety, nie obejdzie się bez serwisu

jak za długo będziesz zwlekać, może być późno
0 0

#4558835 Napisano: 24.07.2011 10:29:19
wsciekly napisał(a):

mariolakal, według mnie to problem z zasilaniem - może na styku kabel-laptop, a może głębiej

niestety, nie obejdzie się bez serwisu

jak za długo będziesz zwlekać, może być późno

uuuuuuuuuuuuuuu /brak kasy na serwis.../...
0 0

Gość: justyna93

#4558845 Napisano: 24.07.2011 10:53:21
Mam pytanie!! Od której godziny będzie można dziś wpisywać kody tymbark na stronie internetoej w loteri tymbarka??? Proszę o odpowiedź emotka
0 0

tusiek

#4558887 Napisano: 25.07.2011 05:35:23
Hej mam pytanie.Dostałam na ibeauty wiadomosc z pytaniem czy ktos korzysta z mojego komputera bo istnieje mozliwosc nieuczciwego wygrywania.Cały czas grałam sama a ostatnio mama się wciągneła.Tez tak ktoś z was miał? emotka
0 0

mia

#4558991 Napisano: 25.07.2011 07:18:08
tusiek napisał(a):

Hej mam pytanie.Dostałam na ibeauty wiadomosc z pytaniem czy ktos korzysta z mojego komputera bo istnieje mozliwosc nieuczciwego wygrywania.Cały czas grałam sama a ostatnio mama się wciągneła.Tez tak ktoś z was miał? emotka

Tak, ja.
Tylko u mnie było jeszcze dziwniej, bo nikt z rodziny oprócz mnie się tam nie logował... Wyjaśniło się, że wtedy korzystałam z komputera w pracy i widocznie ktoś jeszcze tam pisał na IB, a oczywiście IP jest jedno na całą firmę.
Ostatnio na IB robią ostry monitoring po IP, ścigają lewe konta i lecą bany, np. za sprzedaż na allegro testowanych produktów. emotka
0 0

tusiek

#4559039 Napisano: 25.07.2011 07:45:44
mia napisał(a):

tusiek napisał(a):

Tak, ja.
Tylko u mnie było jeszcze dziwniej, bo nikt z rodziny oprócz mnie się tam nie logował... Wyjaśniło się, że wtedy korzystałam z komputera w pracy i widocznie ktoś jeszcze tam pisał na IB, a oczywiście IP jest jedno na całą firmę.
Ostatnio na IB robią ostry monitoring po IP, ścigają lewe konta i lecą bany, np. za sprzedaż na allegro testowanych produktów. emotka

hej,dzięki
0 0

Gość: friq

#4559456 Napisano: 25.07.2011 10:00:34
Czy dostał już ktoś kosmetyki z Loreala ? Bo minęły już ponad 3 tyg i nic ;/ Nie wiem czy poczta u mnie znowu szwankuje czy co ;/ ?
0 0

Gość: maro

#4559484 Napisano: 25.07.2011 10:10:08
mia napisał(a):

tusiek napisał(a):

Tak, ja.

chore
emotka
0 0

ela

#4559508 Napisano: 25.07.2011 10:18:08
czy działa wam poczta na onecie?
0 0

kurpianka

#4559513 Napisano: 25.07.2011 10:19:45
ela napisał(a):

U mnie działa.
0 0

Gość: zeida

#4559515 Napisano: 25.07.2011 10:20:18
ela napisał(a):

no właśnie nie przyjmuje mi hasła - zdziwiłam się !
0 0

adamaszek

#4559557 Napisano: 25.07.2011 10:33:12
zeida napisał(a):

ela napisał(a):

no właśnie nie przyjmuje mi hasła - zdziwiłam się !

mam to samo - co się dzieje????
0 0

Gość: iskierka

#4559600 Napisano: 25.07.2011 10:46:20
maro napisał(a):

mia napisał(a):

tusiek napisał(a):

Tak, ja.

chore
emotka

Ja tam od wielu tygodni mam problem z zalogowaniem, może mnie zbanowali(tylko ciekawe za co?) Pisałam do nich w tej sprawie to jak grochem o ścianę emotka
0 0

Gość: gabiks

#4560126 Napisano: 25.07.2011 01:11:53
Pomocy czy dostaliście list od K2 Internet z Warszawy za potwierdzeniem odbioru? co to może być??
0 0