Pomocy!!!!

Gość: marlenkalw

#4564324 Napisano: 26.07.2011 07:45:40
marlenkalw napisał(a):

Pilnie poszukuje osoby, która wie ile mniej więcej może zarabiać specjalista ds reklamy i ma jakieś info o tej pracy emotka

0 0

ziolko

#4564331 Napisano: 26.07.2011 07:47:42
wsciekly napisał(a):

a kontaktowałaś się z tym całym disabled@facebook.com emotka

nie kontaktowałam się ;/

po angielsku nie umiem ;/
ale napiszę po polsku, może się uda emotka
0 0

ziolko

#4564343 Napisano: 26.07.2011 07:50:10
aa.. poczekam do jutra.. jeśli będzie tak samo to będę pisać

skoro mówicie, ze samo przejdzie, to zobaczymy
0 0

Gość: zanetkaa

#4565351 Napisano: 27.07.2011 08:50:10
Na przyszły czwartek potrzebuję ok 15-20 próbek koszmetyków (damskich i męskich ) - mozecie mi jakos pomoc?????
0 0

mia

#4565385 Napisano: 27.07.2011 08:58:46
zanetkaa napisał(a):

Na przyszły czwartek potrzebuję ok 15-20 próbek koszmetyków (damskich i męskich ) - mozecie mi jakos pomoc?????

emotka
Nie bardzo rozumiem. Przejdź się po kilku aptekach i drogeriach i będziesz mieć... emotka
0 0

isiulka

#4565413 Napisano: 27.07.2011 09:08:54
mia napisał(a):

zanetkaa napisał(a):

emotka
Nie bardzo rozumiem. Przejdź się po kilku aptekach i drogeriach i będziesz mieć... emotka

na allegro możesz sobie kupić próbki jakie tylko chcesz, jeśli chodzi ci o coś konkretnego. Albo kup sobie Cosmopolitan, tam teraz są jakieś próbki emotka
0 0

Gość: zanetkaa

#4565415 Napisano: 27.07.2011 09:09:53
mia napisał(a):

zanetkaa napisał(a):

emotka

Ehh, nie bardzo mogę bo mam maleńką córcę w domu, mąż w delegacji i do tego mieszkam daleko o d centrum. Moze jakieś firmy wysyłają próbki? chociaż pewnie na czwartek nie da rady emotka
0 0

mia

#4565463 Napisano: 27.07.2011 09:21:22
zanetkaa napisał(a):

mia napisał(a):

zanetkaa napisał(a):

emotka

Ehh, nie bardzo mogę bo mam maleńką córcę w domu, mąż w delegacji i do tego mieszkam daleko o d centrum. Moze jakieś firmy wysyłają próbki? chociaż pewnie na czwartek nie da rady emotka

Na czwartek to i z allegro raczej nie da rady, nie mówiąc już o kosztach przesyłki...
Napisz skąd jesteś, może się znajdzie ktoś z tej samej miejscowości, kto Ci jakieś próbki podrzuci... emotka
0 0

Gość: postscript

#4565632 Napisano: 27.07.2011 10:00:21
arta napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

marlenkalw napisał(a):

Pilnie poszukuje osoby, która wie ile mniej więcej może zarabiać specjalista ds reklamy i ma jakieś info o tej pracy emotka

ja też z chęcią się dowiem, kto to jest specjalista do spraw reklamy... własnie przeglądam ogłoszenia i widzę takie emotka

to jest bardzo giętkie stanowisko, często niestety tylko ładnie wygląda. Zazwyczaj osoba tak zatrudniona zajmuje się sprzedażą powierzchni reklamowych. Więc wisi na słuchawce, rozsyła setki maili i ma nadzieję na prowizję.

gorzej. placa minimalna, ktora sobie miesiecznie trzeba wyrobic prowizjami ze sprzedanych powierzchni reklamowych/czasu emisji, a dopiero gdy sie przekroczy te kwote (czyli minimalna liczac z ZUSami) mozna miec nadzieje na prowizje od innych sprzedanych reklam.
to nic innego jak pracownik reklamowy blagajacy innych, by kupili jakis produkt. albo sie na tym znasz i umiesz sprzedac kazdemu chocby cegle, albo sobie daruj, bo beda cie tylko wykorzystywac
0 0

Gość: arta

#4565714 Napisano: 27.07.2011 10:16:54
Jak wygląda procedura Unieważnienia komentarza w Allegro? Wyjątkowy młot mi się trafił, który nie dość, że nie oddał mi pieniędzy (paczka nie doszła, poczta zgubiła, dostał odszkodowanie, ale o mnie zapomniał), to w komentarzu negatywnym dla mnie zasugerował, że byłam w tej stronie SPRZEDAWC¡, po czym skopiował moje słowa flegmatyk i oszust.

Kurna, ja nikogo nie oszukałam, to mnie oszukano. Spodziewałam się komentarza negatywnego (w ramach zemsty), ale nie takiego...
0 0

Gość: goralecka

#4566318 Napisano: 27.07.2011 12:47:43
zrobiłam dzisiaj sok marchewkowy i zostały mi te wiórki. Może ktoś z Was ma przepis na jakieś proste ciasto marchewkowe co by mi się marchewka nie zmarnowała emotka wiem, ze google nie gryzie ale ja nie ufam tym przepisom z sieci i komentarzom pod nimi emotka Chyba, że ktoś już wypróbował to chętnie przygarnę takiego linka emotka
0 0

kundzia87

#4566351 Napisano: 27.07.2011 12:54:59
goralecka napisał(a):

zrobiłam dzisiaj sok marchewkowy i zostały mi te wiórki. Może ktoś z Was ma przepis na jakieś proste ciasto marchewkowe co by mi się marchewka nie zmarnowała emotka wiem, ze google nie gryzie ale ja nie ufam tym przepisom z sieci i komentarzom pod nimi emotka Chyba, że ktoś już wypróbował to chętnie przygarnę takiego linka emotka

4 jajka
2 szkl maki
2 szkl cukru
2 szkl startej marchewki
2 łyżeczki sody
2 łyżeczki rposzku
2 łyżeczki cynamonu (lub przyprawy piernikowej)
1,5 szkl oliwy
garść bakalii
najpierw ubić białka, dodać żółtka, oliwę i po kolei resztę.. można po upieczeniu polać polewą czekoladową i na wierzch bakalie emotka
170stopni ok. 45 min (ale to wiadomo- zawsze się na oko robi emotka )

baardzo dobry, puszysty i ten kto nie lubi marchewki, nie wiedząc nie zgadnie, że tam jest emotka
0 0

Gość: polec

#4566362 Napisano: 27.07.2011 12:56:51
goralecka napisał(a):

tylko te wiórki, to są kompletnie bez smaku emotka . Jak trociny, wszystko co dobre jest w soku!
0 0

Gość: nineczka17

#4566390 Napisano: 27.07.2011 01:06:08
arta napisał(a):

Jak wygląda procedura Unieważnienia komentarza w Allegro? Wyjątkowy młot mi się trafił, który nie dość, że nie oddał mi pieniędzy (paczka nie doszła, poczta zgubiła, dostał odszkodowanie, ale o mnie zapomniał), to w komentarzu negatywnym dla mnie zasugerował, że byłam w tej stronie SPRZEDAWC¡, po czym skopiował moje słowa flegmatyk i oszust.

Kurna, ja nikogo nie oszukałam, to mnie oszukano. Spodziewałam się komentarza negatywnego (w ramach zemsty), ale nie takiego...

trzeba wejść do Allegro
zaloguj się wejdź
moje konto
Komentarze i ocena sprzedaż
Unieważnienie komentarzy - nowy wniosek -po prawej stronie u góry
0 0

Gość: hittmanka

#4566454 Napisano: 27.07.2011 01:19:28
poda ktoś w odpowiednim topie wyniki z dzisiejszych mydłek? mi fb nie działa emotka
0 0

Gość: goralecka

#4566466 Napisano: 27.07.2011 01:24:36
polec napisał(a):

goralecka napisał(a):

tylko te wiórki, to są kompletnie bez smaku emotka . Jak trociny, wszystko co dobre jest w soku!

no ja wiem ale zawsze można dodać do nich trochę soczku jednodniowego. Trociny trocinami ale ciastu nie zaszkodzą a to co najlepsze i tak już trafiło do mego brzuszka:)

kundzia87 dzięki emotka
0 0

barszcz

#4566482 Napisano: 27.07.2011 01:28:57
Może mi ktoś doradzi jak uzyskać należny mi bon z Urinala.Nikt nawet nie odpowiada na maile!!
0 0

Gość: polec

#4566494 Napisano: 27.07.2011 01:32:14
goralecka napisał(a):

polec napisał(a):

goralecka napisał(a):

no ja wiem ale zawsze można dodać do nich trochę soczku jednodniowego. Trociny trocinami ale ciastu nie zaszkodzą a to co najlepsze i tak już trafiło do mego brzuszka:)

kundzia87 dzięki emotka

heheh i słusznie emotka
0 0

Gość: pola731

#4566508 Napisano: 27.07.2011 01:37:48
Niech mnie ktoś oświeci - kupiłam 3-pack soków Tymbark z kartką z kodem w środku - ale nie mogę dodać przez stronę , bo ma 1 znak więcej niż miejsca na wpisanie kodu...
0 0

Gość: pola731

#4566514 Napisano: 27.07.2011 01:39:42
pola731 napisał(a):

Niech mnie ktoś oświeci - kupiłam 3-pack soków Tymbark z kartką z kodem w środku - ale nie mogę dodać przez stronę , bo ma 1 znak więcej niż miejsca na wpisanie kodu...

to są 2 różne promocje ???
0 0