Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: marlenkalw
ziolko
Postów 10409
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie kontaktowałam się ;/
po angielsku nie umiem ;/
ale napiszę po polsku, może się uda
ziolko
Postów 10409
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro mówicie, ze samo przejdzie, to zobaczymy
Gość: zanetkaa
mia
Postów 17558
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 26
Nie bardzo rozumiem. Przejdź się po kilku aptekach i drogeriach i będziesz mieć...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
isiulka
Postów 3468
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
na allegro możesz sobie kupić próbki jakie tylko chcesz, jeśli chodzi ci o coś konkretnego. Albo kup sobie Cosmopolitan, tam teraz są jakieś próbki
Gość: zanetkaa
Ehh, nie bardzo mogę bo mam maleńką córcę w domu, mąż w delegacji i do tego mieszkam daleko o d centrum. Moze jakieś firmy wysyłają próbki? chociaż pewnie na czwartek nie da rady
mia
Postów 17558
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 26
Na czwartek to i z allegro raczej nie da rady, nie mówiąc już o kosztach przesyłki...
Napisz skąd jesteś, może się znajdzie ktoś z tej samej miejscowości, kto Ci jakieś próbki podrzuci...
Gość: postscript
gorzej. placa minimalna, ktora sobie miesiecznie trzeba wyrobic prowizjami ze sprzedanych powierzchni reklamowych/czasu emisji, a dopiero gdy sie przekroczy te kwote (czyli minimalna liczac z ZUSami) mozna miec nadzieje na prowizje od innych sprzedanych reklam.
to nic innego jak pracownik reklamowy blagajacy innych, by kupili jakis produkt. albo sie na tym znasz i umiesz sprzedac kazdemu chocby cegle, albo sobie daruj, bo beda cie tylko wykorzystywac
Gość: arta
Kurna, ja nikogo nie oszukałam, to mnie oszukano. Spodziewałam się komentarza negatywnego (w ramach zemsty), ale nie takiego...
Gość: goralecka
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4 jajka
2 szkl maki
2 szkl cukru
2 szkl startej marchewki
2 łyżeczki sody
2 łyżeczki rposzku
2 łyżeczki cynamonu (lub przyprawy piernikowej)
1,5 szkl oliwy
garść bakalii
najpierw ubić białka, dodać żółtka, oliwę i po kolei resztę.. można po upieczeniu polać polewą czekoladową i na wierzch bakalie
170stopni ok. 45 min (ale to wiadomo- zawsze się na oko robi
baardzo dobry, puszysty i ten kto nie lubi marchewki, nie wiedząc nie zgadnie, że tam jest
Gość: polec
tylko te wiórki, to są kompletnie bez smaku
Gość: nineczka17
trzeba wejść do Allegro
zaloguj się wejdź
moje konto
Komentarze i ocena sprzedaż
Unieważnienie komentarzy - nowy wniosek -po prawej stronie u góry
Gość: hittmanka
Gość: goralecka
no ja wiem ale zawsze można dodać do nich trochę soczku jednodniowego. Trociny trocinami ale ciastu nie zaszkodzą a to co najlepsze i tak już trafiło do mego brzuszka:)
kundzia87 dzięki
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: polec
heheh i słusznie
Gość: pola731
Gość: pola731
to są 2 różne promocje ???