Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bc14
mam podobną sytuacje, tylko paczka była naderwana ja tego nie zobaczyłam a czesci ze srodka wyleciały.
Co da mi protokół szkody? i jak naklonic kuriera aby przyjechał go napisać? bo odbiór podpisałam ;///
Gość: hittmanka
niektóre firmy kurierskie mają w regulaminie, że jest 7 dni na sporządzenie protokołu szkody i dlatego kurier nie czeka na rozpakowanie przesyłki.... napewno tak robi Siódemka więc dzwoń
Gość: czarna2318
Gość: goralecka
u mnie dziala wiec to cos u Ciebie ale niestety nie bardzo wiem jak pomoc. Moze zmiana przegladarki by pomogla?
Gość: czarna2318
Dzięki,zmiana przeglądarki pomogła
aga17
Postów 338
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gosia16
ja wysłałam 4 zera i dobrze a wysyłasz prefiks SMAKOWITA.kod?
aga17
Postów 338
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpowie ktoś?
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne
Gość: czarnygreg
dokładnie taki post miałam napisać, podłączam sie
drooogie te garnki, nawet po rabacie, tym 70 procentowym
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.grupy....roup,t,384171,2.html
http://tniemykosz...-i-gotuj-sie-na.html
Gość: bruxa
Gość: mosia29
pw
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
SMAKOWITA.kod promocyjny
I ciągle mi przychodzi informacja, że treść jest błędna. Co ja takiego złego robię???
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: nineczka17
może pomylilaś zamiast zero wpisalaś o
Gość: becia1973
pomocy kochani
dzięki Dolly. Chociaż nadal nie wypowiedział się tam nikt o tym jak się sprawdzają w kuchni ale będę zerkać może coś się pojawi
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę, że 4-5 GB by wystarczyło w zupełności, natomiast przy 2gb hmmmm... przeciętny.... trudno powiedzieć, może ktoś kto tyle ma się wypowie...
Goralecka, rzeczywiście niewiele tam informacji, myślę, że główna to taka, że cena po rabacie jest normalna