Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mama.adasia
Z góry dziękuję za wiadomości i rekomendacje
Gość: kluseczka
agicho
Postów 2922
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn?
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj nie, ale bardzo często nie mogę wykonać połaczeń (wyskakuje błąd i zaraz zasięg znika...). Czekam aż skończy mi się umowa i spadam z tej sieci
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli wszystko ok u mnie
Gość: kluseczka
Założyłam konto na twitterze, i wydaje mi się, że wszystko zrobiłam ok, wstawiłam tam fotę, a ten tekścik „Oto ja i mój rower #weride #Bruksela” wstawiłam do opisu. I teraz nie jestem pewna czy właściwie... ale prawdę mówiąc to nigdzie nie widzę miejsca gdzie wstawić by to jako tagi. Niech mi ktoś pomoże
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możliwe, że dysk twardy albo pamięć.
Gość: wsciekly
sprawdź czy nie masz wciśniętego jakiegoś przycisku na myszy lub klawiaturze
Gość: spin
Blue screen. Spróbuj uruchomić w trybie awaryjnym.
Gość: mariolakal
1.W poprzednim tygodniu dostałam info, że przez 7 dni będę dostawała bezpłatne SMS-y i MMS-y na temat pogody... Codziennie przychodziły dwa... W poniedzialek napisali mi, że promocja została przedłużona o kolejne 7 dni, opłata 0,10 zł. + VAT. Jeśli chcesz zrezygnować, wyślij SMS-a o treści POS ANULUJ na nr 8717. Takiego SMS-ka wyslalam od razu i mam potwierdzenie : Anulowales wlasnie dostep do uslugi POGODA SMS-promocja... Jednakowoz ciagle przychodza do mnie te SMS-y pogodowe... Co mam zrobic? Nie chodzi mi tu o te 0,10 zl., ale o sam fakt, a przede wszystkim o to, ze mnie strasza tymi SMS-ami, gdyz lece do telefonu sprawdzac, czy cosik nie wygralam...
2. Od kilku dni wlaczyala mi sie /sama/ jakas muzyczka, gdy ktos do mnie dzwoni... Ani jej nie ustawialam, ani nie zamawialam... O co kaman? Jak to usunac?
3. Podczas pisania tego postu pojawil sie kolejny problem /nie jest zwiazany z t-mobile/: nie moge uzywac polskich liter... HELP ME!
PS. Wlasnie zauwazylam, ze w Word-zie wyskakuja mi polskie litery, a na e-konkach nie... O co kaman ???
Gość: awi
Kurde, a co sie stalo? Ja wlasnie 2 tygodnie temu podpisalam z Nimi nastepna umowe na 2 lata...
netka2000
Postów 881
Data rejestracji 30.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
ctrl + shift
Nie pomaga...
pw
Ja nie lubię jak ktoś za mnie podejmuje decyzje lub jest natarczywy i nie rozumie słów nie skorzystam. A na tym własnie polegały moje kłopoty z T-mobile, ciągle musiałam coś odkręcać, blokować w końcu wyrzuciłam kartę sim i zmieniłam sieć.
Gość: rachel
tygrysek82bu
Postów 1017
Data rejestracji 10.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie trzeba, aktywujesz w bankomacie bzwbk i nadajesz nowy pin.