Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: chochliczka
Siostra sformatowala sobie kompa i teraz net z orange jej nie dziala , o co kaman? ja mam radiowke i nie bardzo wiem jak jej pomoc ;/
notta
Postów 8826
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
musi sobie pewnie zainstalować jakieś sterowniki do modemu.
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 |
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam taki sam problem.. ale siedząc przy kompie, zadzwoniłam do (wtedy jeszcze) tp i pani mówiła mi krok po kroku co mam zrobić.. nic wtedy nie musialam instalować.. najlepiej siora niech też tak zrobi
Gość: chochliczka
baxter
Postów 2769
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja wysylam abc.mars.12234.haslo
i pisze mi ze w zlym formacie
mia
Postów 17551
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 26
Dzisiaj nie wysyłałam, ale kilka dni temu słałam w identycznym formacie i przyjęło.
Tyle, że u mnie 6 cyfr w paragonie, ale chyba to bez znaczenia...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
pistacja9
Postów 303
Data rejestracji 22.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok. Już mam. Narwane ze mnie babsko
baxter
Postów 2769
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jednak o to chodziło, teraz wysłałam nr parargonu z zerami na poczatku(czyli 6 cyfr) i poszło
dzięki
Gość: mariolakal
Gość: kluseczka
Acha i jeszcze kwestia kosztów, orientujecie się mniej więcej jakie są koszty nauki w skali roku? i czy można płatność rozłożyć na miesięczne raty.
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiele zależy od nauczyciela, a nie samej szkoły. Oczywiście są szkoły bardziej oblegane, mają największe sukcesy itp. Podam może przykład. Przez 3 lata byłam bardzo zadowolona z Empiku, niestety,później zmienił się wykładowca - jak poprzedni był miły, kulturalny, znał się na rzeczy, ale coś nie zaiskrzyło - w końcu zrezygnowałam. Może ktoś ze Śląska poleci Ci konkretną szkołę w Twojej okolicy....
masza
Postów 7668
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dobra jest seria młodzieżowa Nivea Young lub nieco droższe ale naprawdę rewelacyjne Effaclar La roche-Posay
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: aka
podobno działa szare mydło w kostce
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja kiedyś używałam mikstury z olejkiem pichtowym i była rewelacyjna. Tylko strasznie wysuszała skóre...
Jeśli zmiany są mocne - najlepiej iść do dermatologa. Jeśli to sporadyczne przypadki, wybrałabym coś polecanego na wizażu kwc:
http://wizaz.pl/k...;next=1&sort=999
zawsze tam zaglądam przed kupnem kosmetyku i nigdy nie kupiłam bubla
ten ma świetne opinie, polski i niedrogi krem:
http://wizaz.pl/k...ukt=13386&next=1
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pereka
Postów 275
Data rejestracji 06.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ktos teraz testował obecny Koncentrat Yves Rocher?
Nie otwiera mi się ankieta do testów, miał ktos kiedyś taki problem?
Pisałam do nich, i kazali się wpierw zalogowac, a ja przeciez tak robie i nic
Ciekawe co będzie jak im opini nie odeslę?
Gość: koza18