Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czego miałaby dotyczyć ta ankieta?
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
ciasssteczko
Postów 1373
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ale Ty potrzebujesz z kotem, nie może być królik?
Gość: mariolakal
Czy tylko Warszawa może być ??? Mam kilka osóbek pod ręką...
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mają kota? No chyba, że w głowie
Gość: marcinek1985
obecnie tylko Warszawa...
Pozdrawiam Mariolka
Gość: mariolakal
Marcinek, gdzie Cię tam poniosło ???
PS. U nas na prowincji przeprowadzają obecnie ankiety za 10 browarków, ale mój wiek Im nie pasi...
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby ktoś chciał pomóc Mikołajowi spełnić marzenia maluchów, to zapraszam! Może przyłączycie się do akcji?
Ps. Może ktoś ma jeszcze zalegającą piłkę z Euro? Jeden chłopiec marzy o piłce Adidasa i tylko niej.. ja niestety już nie mam, bo porozdawałam po dzieciach znajomych
Poczytajcie listy, niektóre dzieci marzą o butach, kurtkach czy ubraniach, może coś Wam zalega (w dobrym stanie) w szafie i się tego pozbędziecie? Może kupujecie słodycze na konkursy ale nie chcecie ich jeść? Jest tyle marzeń do spełnienia!
ps. tu są listy dzieci do poczytania: http://www.pomaga...ajowi.pl/?page_id=30
isetta
Postów 276
Data rejestracji 01.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Świetna akcja, szukałam czegoś ze swojego regionu i nic takiego nie organizują... Tzn jest 15 rodzin, ale żeby im podarować laptopa to mnie nie stać. Znalazłam dwójkę dzieciaków, którym byłabym w stanie pomóc, w pon. zadzwonię czy można wysłać paczkę, jeśli tak to na jaki adres. Dziękuję bardzo za ten post
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...m/PomagamyMikolajowi
Możesz zadać tutaj pytanie
Dziękuję za zainteresowanie moim postem. Nie trzeba spełniać wszystkich marzeń dziecka, z ich - czasami dość długiej - listy można wybrać jedną rzecz
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo Ci dziękuję za link! Napisałam maila już i czekam na odpowiedź, bo chciałabym wysłać wszystko jedną paczką i żeby sobie na miejscu już rozdzielili, oczywiście popakowane osobno rzeczy z podpisem, co dla kogo.
Jeszcze raz bardzo dziękuję!
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nasz adres: Rozmaitości Ostrołęckie, ul. Hallera 13, 07-410 Ostrołęka.
Gdzie jeszcze możesz zostawić prezenty:
Łomża: Restauracja „Cztery Pory Roku” przy ulicy Piłsudskiego 85.
Warszawa – w siedzibie partnera akcji: Fundacja Drabina Rozwoju, ul Dobra 5/2, (22) 646 48 38
Warszawa: Hostel Fabryka, ul 11 listopada 22
Jeżeli chcesz w inny sposób włączyć się w akcję napisz lub zadzwoń: rafal@informedia.pl, tel. 29 760 91 92
to jest informacja ze stronki, może się komuś przyda
My oczywiście też przyłaczymy się do akcji, jak co roku
Dziękuję Wam za odzew, dziękuję w imieniu dzieci oczywiście
fryteczka
Postów 4230
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
slonecznik1309
Postów 3966
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie gram w konkursy klikane, bo oszczędzam nerwy, ale moi znajomi muzycy z zespołu Coolers walczą o nominację w kategorii debiut roku 2012 Jeśli ktoś mógłby bezinteresownie oddać na nich głos to będę bardzo wdzięczna Przypominamy o głosowaniu na COOLERS w kategorii DEBIUT ROKU 2012! PROSIMY O GŁOSY
https://www.faceb...ons/450350331691808/
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: basiulka12
fryteczka
Postów 4230
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no niestety zdarzają się takie listy... dwulatek proszący o laptopa, roczniak o aparat czy - tak jak w tamtym roku - czterolatek o drukarkę... Na szczęscie jest ich tylko kilka
Ja wiem, że nie każdy może pomóc, bo niektóre dzieci mają na prawdę drogie marzenia (ale to przeciez list do Mikołaja, prawda?), jednak jest kilkanaście listów gdzie proszą np. tylko o piłkę, o wyposażenie plecaka czy same słodycze
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaraz będę dopasowywać rzeczy do listów i jeszcze jutro udam się na zakupy, czegoś poszukam dla dzieciaków
fryteczka
Postów 4230
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kredki, kolorowanki, książki