Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: merkana
Na numery premium i konkursowe niestety nie pójdzie...
kachna1111
Postów 987
Data rejestracji 23.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
to po co taki starter?
doładowałam go nawet
czyli nic z nim nie zrobie?
Gość: endriu888
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
martuska11
Postów 42
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego co kojarze moze cie ubezpieczyć jeden z rodziców lub mąż. Jesli chodzi o UP to na pewno nie wolno miec umowy zlecenie z umową o dzieło nie wiem.
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedy dokładnie skończyłaś studia? Ubezpieczenie powinno być ważne jeszcze 3 lub 4 miesiące po ich ukończeniu.
ace
Postów 1986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No niestety (albo stety) męża nie mam, a z tego co wiem rodzice moga ubezpieczyc dziecko tylko do 26r zycia
monikar
Postów 3327
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jeśli już się nie uczysz to rodzic nie może Cię ubezpieczyć ale samo ubezpieczenie jest ważne 3 miesiące po zakończeniu studiów
ace
Postów 1986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1900
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłam w takiej samej sytuacji jak Ty 2 lata temu i nie mogę sobie przypomnieć czy byłam w tym czasie u lekarza ...
Może masz takie zaświadczenie z uczelni, że skończyłaś studia tego i tego dnia?
monikar
Postów 3327
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wydaje mi sie, że tak
a może ktoś zna jakiś inny sposób na ubezpieczenie zdrowotne pomijając UP jeśli mówimy o osobie bezrobotnej??
calliope
Postów 1900
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się niestety wydaje, że od dnia rezygnacji ze studiów ubezpieczenie wygasło od razu, choć pewności nie mam.
ace
Postów 1986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A moze ktos wie ile kosztuje meisieczne ubezpieczenie- tzn ktore bym sama oplacila? i czy po miesiacu moge zrezygnowac? Tzn oplacac je tylko wtedy kiedy potrzebije?
Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi
monikar
Postów 3327
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
z tego co wiem to ponad 300zł
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Niestety nie możesz być zatrudniona na umowę o dzieło i być zarejestrowana w UP. Ja miałam kiedyś sytuację, że chciałam podjąć pracę na jeden dzień właśnie na umowę o dzieło. W UP kazano mi się wyrejestrować, podjąć pracę i zarejestrować ponownie nawet w ten sam dzień!!! Oczywiście dałam sobie spokój.
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pracuję w PUPie - jakby co PW
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
Gość: grusia
Gość: dzikanimfa
podbijam pytanie