Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mariolakal
joan
Postów 18706
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Tym osobnikiem był bezdomny.
joan
Postów 18706
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Na wycieraczce leżał poborca podatkowy.
joan, idę kąpu, kąpu i aasiu /jak mówi 10-letnia córka mojej koleżanki/... Jutro rozwiążę konk, o ile Dawidek dopuści mnie do laptopa...
PS. Mój zakłada gang tylko na wesele, a ten bezdomny to był domny... PS. Straciłaś już poczucie płci...
joan
Postów 18706
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Poczucie płci straciłam przez tę-jak-mu-tam w sejmie, ale spróbuję je jeszcze dziś odnaleźć
Do jutra!
Gość: awi
ów człowiek z wycieraczki obudził się w środku nocy, nacisnął klamkę i otwarły się wrota przez które wtarabanił się do Waszego przybytku. Ponieważ miał deprechę, delirium tremens i czkawkę bał się zostać sam więc przytulił się do Was. Ok. 14 synuś wszedł do pokoju i zdziwił się, tym jak rzeczy wyglądają a mianowicie, że uprawialiście seks w trójkącie, co wcześniej nie zdarzało się.
Ty się obudziłaś, spojrzałaś w twarz człowieka i okazało się, że to jest kobieta, mało tego, to kumpela Twojego byłego z przedszkola.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mariolka, sex na ławce, toż ja jeszcze niepełnoletnia i o takich cudach czytam
Cóż takiego wygrałam
awi: wygrałaś 2 kodziki z paluszków felix... Idziesz na to ?
Tymczasem wprowadzę małe poprawki:
Ów człowiek z wycieraczki obudził się w środku nocy, nacisnął klamkę i otwarły się wrota przez które wtarabanił się do Waszego przybytku. Jednakowoż skorzystał z pokoiku mojego synusia i przykrył się kołderką... Synuś nie załapał gdy wrócił na drugi dzień, o co kaman i przyszedł mnie obudzić... Owym osobnikiem okazała się moja była fryzjerka, która kiedyś wykiwała mnie w dzień komunii św. tego synusia, a wzięła w zastaw 50 zł... I tak oto nasze drogi się splotły... O3wiście, była bez grosza i tylko przeogromnie mnie przeprosiła... PS. Sąsiadowi nie daruję... Ponoć Ją zaprosił, a nie było Go w domu... Ewentualnie nie chciał Jej otworzyć...
Jeśli zachowasz opakowania paluszków z tymi kodami, to chętnie przygarnę kodziki.
Może wreszcie coś wygram
awi, zaraz Ci wyślę tylko znajdę lupę...
Ten brzydki pan to Marcin P.
Podp: ten brzydki Pan nie jest wcale aż tak brzydki... To jest w rozumieniu wnusia negatyw, a On takich lubi... Ma to po babci...
Gość: krycha6337
Pozdrawiam wnusia który zabiera babci kompututer.
Dzięki, przekażę...
Podp: ten film/bajka leci też w TV, ale gdy akurat jej nie ma na wizji to wnusio mnie molestuje cobym w laptopie włączyła...
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
brzydki pan - strażak Sam
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TO może hm...szpieg z krainy deszczowców
Kaski to insza inszość.... Ma w domu 4 sztuki, więc Mu styka... PS. Ten film/bajka leci na Disney Junior....