Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.zabawk...towa-Super-Truck/125
http://www.zabawk...otka-Super-Truck/119
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mamy taki zestaw z koparką i młody też lubi.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
idealnie takie mamy
Gość: ewachem
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiem szczerze, że mieliśmy szczeniaczka i była to jedna ze średniawek fisher price - mały zdecydowanie bardziej interesował się np puchatkiem swojej kuzynki
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nasz kocha szczeniaczka i uwielbia śpiewać z nim piosenki: umiesz zwiesić uszy w dół, by dyndały w tył i przód czy potarfisz je poplątać w supeł lub kokardę związać...
Jedna z ulubionych zabawek!
Podpowiedzcie, co kupić dziewczynce 9m-cy, tak do 50zł? Już zapomniałam czym się bawiło moje dziecię w takim wieku...
Gość: katrin22
Gość: dianek
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: size
To prezent grzecznościowy, mamy się spotkać a mała jest fajna. Nie musimy nic, ale chcę jakiś drobiazg, do 5-6 dych. Widziałam zestaw porcelany dla maluchów, Hello Kitty, takie talerzyki, filiżanki, imbryczek, cukierniczka.
Myślicie, ze mogłoby być? Ja wolę kreatywne zabawki, do 4.12 w smyku był zestaw do malowania Smiki w skrzyni w promocji, teraz znów za 99 kurde. Czy może lepiej jakaś ramka do samodzielnego zdobienia, koraliki do wyrobu biżuterii, konstruktor kartek okolicznościowych, ciastolinę itp. już dostała kiedyś... Puzzle też.
Zestaw do tatuaży... Czy za młoda?
Te koraliki do samodzielnego zrobienia biżuterii to fajny pomysł
No myślę, ze mogłoby pasować, w końcu stara już jest, ale wszystko oceniam z punktu: zje czy nie zje
Dzięki, kochany Kasiulku <cmok> A'propos, proponowałaś mi zakup tych ozdóbek z masy solnej - boję trochę, że Młoda się za nie zabierze
a może wspólnie z Małą upieczecie jadalne pierniczki, ale miałybyście frajdę
Zobaczcie sobie
My kupimy duplo tu bo nawet najtańsza oferta z all wychodzi drożej.
I jeszcze ku przestrodze: w stacjonarnym smyku możesz dokonać zwrotu - w zamian nie zwrócą równowartości produktu w zł., ale KARTÊ PODARUNKOW¡ opiewającą na tę kwotę. Ważną przez rok.
Kasia
Jesteśmy tu od marca, mamy zrobioną górę, kuchnia, salon leżą. Jest tak aby było powiedzmy przyjemnie...
Moja kuchnia poczeka na następny rok - w projekcie istnieje. A że piekarnik ma wisieć, to póki co go nie ma...
Strasznie mi tego żal...
Nawet nie wiesz jak chciałabym robić ciasteczka -mam parę sprawdzonych przepisów, piernik - ten dojrzewający. I teraz Olcia by pomogła. A tak to mam kuchenkę na dwa palniki - zal.pl. Mąż mnie pociesza, ze z reguły wszyscy co się budują to tak mają. Ale żal jest.