Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rachel ten model co ja chce jest lekki tzn jak na tego typu wózek wcale nie jest cięższy niż inne, może to zależy od gondoli ?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sojan to dobra firma, mają fajne rzeczy dla dzieci, i ceny ok, ja ogólnie jestem za polskimi produktami. Jakość/cena wypada ciekawie. Tylko jak upolowałam wózek za 100zł z wielkimi kołami to trudno było nie kupić.
PS. Ja po lekarzu, wsio ok, serducho pika. Dostałam syrop na kaszel, witaminę c i jakoś to będzie. Kontrola w styczniu. Kurde ale mam dobry humor
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: rachel
ja mam xlander czerwony, wczesniejsza kolekcja i nie wyobrażam sobie go wnosić...
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jestem
Pod Częstochową robią te wózki, koło moich rodziców, jak zobaczyłam ich ofertę to żałowałam że przepłaciłam za jakieś bee bee co się rozwala, a kosztował dużo.
Gość: agasiam
agusia147 super że serduszko już słychać. Masz powody do dobrego humoru.
A ja spakowałam dziś prezenty dla rodzinki. Został jeszcze do spakowania prezent 4 prezenty ale to później bo synek bardzo pomagał w pakowaniu. a to efekt http://pokazywark...9xux/#zdjecie5592932
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My kupimy wózek taki dla dwójki dzieci, chyba używany, półtora roczny maluch może mieć jeszcze ochotę posiedzieć w wózeczku, a i wiadomo, że łatwiej upilnować przy dwójce mając wszystko pod kontrolą. Już mam nawet coś upatrzone.
Kupiliśmy za to pierwsze buty. mąż się uparł na ecco. sama bym nie kupiła ale..... butki pasują idealnie, panie nam wymierzyły i dopasowały. synek przespacerował się w sklepie i już został w nich. wyszedł ze sklepu w nowych butach dosłownie:) cieszę się że mam to z głowy bo to nasze trzecie podejście do zakupu. dwa poprzednie to była totalna porażka. synek nie chciał współpracować.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no pewnie, bardzo mi się te wózki podobają. Jedno będzie sobie leżało, drugie siedziało.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A który masz model ? My myślimy na xa ze skrętnymi kołami koniecznie. Nawet jeśli będzie ciężki to u mnie nie ma problemu, mogę zabierać gondole do góry lub nawet cały wózek zostawiać, bo my mieszkamy na terenie strzeżonym dodatkowo z kamerami, więc o to nie muszę się martwić
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko, że my nie mieszkamy w typowy bloku;) U nas są 3 mieszkania, reszta to teren szkoły i obok klatki jest portiernia. Ja na klatce trzymam wygrane rowery, pralki , czy nawet inne rzeczy i nigdy nic nam nie zgineło
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mega ciężkie musi być te opatulanie noworodka i fakt, że nie pospaceruje się długo na dworze.
Rodziła któraś w kwietniu ? Chyba wystarczy jakaś cieplejsza kurteczka wiosenna ( tzn np taka polarkowa) dla noworodka ? (zakładając, że nie mam zamiaru grzać dziecka niepotrzebnie)
Gość: dianek
nie miał kombinezonu
mieliśmy taki śpiworek do fotelika - wsadzałam go do niego w polarowym ubranku i tyle
do wózka było polarowe ubranko + kocyk
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie tak myślałam, że kurteczka styknie jeśli będzie jeszcze chłodno, zwłaszcza, że my też nosimy w kwietniu wiosenne kurtki, a u dziecka jako dodatkowa warstwa będzie kocyk.
Jedną kurteczke już kupiłam, jeśli wpadnie mi w macki jeszcze jakaś fajna to może dokupie
Gość: rachel
ja mam właśnie xa ze skrętnymi kołami i fajnie sie prowadzi...a co do kamer itd to znajomym ukradli wózek na osiedlu strzeżonym i nagrał się moment kradzieży i auto, nie dało się tylko odczytac tablić ale marke i wszystko bez problemu i policja powiedziała ze to dla nich nie jest dowód... i umożyła sprawę:.