Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
Gość: utropek
Oby
Gość: utropek
ale u mniedochodzi jeszcze miesiączka która jest bardzo nieregularna i średnio raz na 2,5 miesiąca jest
Gość: dianek
wg moich wyników badań, które odebrałam będąc już w ciąży mam ciężką niepłodność i praktycznie nie mam żadnych szans na dziecko, a jeśli już to po dłuuugim leczeniu hormonalnym
podkreślam
odebrałam je będąc już w ciąży, bo wcześniej jakoś nie miałam czasu
uszy do góry, nie spinaj się, wyniki wynikami, a życie życiem
jeszcze dodam, że my o dziecko staraliśmy się całe 2 miesiące
btw
do dziewczyn które używają wielo - odkryłam jak zrobić żeby kieszonki nie przeciekały! i.. zakochaliśmy się w kieszonkach totalnie
wymieniam stos prefoldowy na kieszonkowy
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Toteż jesteś dowodem na to, że nie ma co się przejmować za wczasu
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek co to za sposób, mów, ale już
Ja będe miała kilka kieszonek noworodkowych w tym min 2 od franiszki, w ogóle czego ja nie będe miała, takie stosidło już uzbierałam,że szok
Aaaa używałaś może te teterki bambusowe od kokosi mini ? tzn 33x33 i jej wkłady bambusowe ? Bo zamówiłam komplet teterek i kilka wkładów i tak myślę, czy warto ?
tetry nie używamy w ogóle bo ja nie lubię składać
wkładów używamy, bardzo bambusowe lubimy
co do kieszonek
mam 3 chinki od lulajbaby i blueberry teraz na stanie
składam ręcznik z ikei ten mały (co 1zł kosztuje) w poprzek (wychodzą 4 warstwy), do tego dokładam mały wkład bambusowy lolipop (taki noworodkowy), do tego wkład bambus lub mikrofibra - często zawijam z przodu też
no i przez ten ręcznik wszystko się równomiernie układa, nic nie zwija, nie jeździ i leży idealnie!
zero przecieków, sucho przy pupie bo polarek, wygodnie i w ogóle wypas
cieszę się bardzo, bo młodego do żłobka raczej z aio lub kieszonkami
aio nie lubię bo długo schną, więc tylko kieszonki wchodzą w grę
zaraz na bazarku będę szukać jakichichś męskich - koniecznie musimy kupić czarną w czaszki i jakąś w dinozaury ^^
jak się do lata nie odpieluchujemy to będzie hicior :>
nie używaliśmy ich jako pieluch, bo młody od początku dużo lał
do tej pory sprawdzają się jako myjki i wycieraczki przy przebieraniu
dla noworodka wg mnie będą dobre jako dodakowy wkład np. tak jak ten nasz lolipop
Gość: katrin22
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Później napiszę Ci co mam dokładnie ,to jakbyś mogła spojrzysz, czy jeszcze cokolwiek potrzebuje teraz word mi ześwirował i nie chce mi moich notatek otworzyć
Aaa ręczniczki mam tylko nie krama, a te bardziej puszyste, nie pamiętam z jakiej kolekcji
a liste podsyłaj, pewnie
kasiu - ojtam ojtam, troche pieluchowego slangu i już że po chińsku
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek ja mam jakies na H nie pamiętam dokładnie, takie milusie, ale tylko 8 szt, odkupiłam nowe od dziewczyny, bo nie mam na razie dostępu do ikea.
Krama jest chyba cieńsza ?
Myślę, że będą fajne do gdiapersa, bo będe miała 1.
Gość: katrin22
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aniaaaa
no ja zrobię dzień przed bo chyba zawriuje. to znaczy ja mam ogromną nadzieję, że będzie jedna kreska...