Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy mogłyście pić glukozę z cytryną?? bo koleżanka jest w ciąży i na zapas jej powiedziałam o Waszych doświadczeniach, że jak będzie miała test glukozy, to żeby wzięła cytryny, to będzie łatwiej jej wypić
ona mówi, że wzięła sporo (wspominała o kilogramie
a ona teraz ma uraz do słodkiego po tym całym badaniu
więc jak to jest? cytryna fałszuje wyniki czy nie? czy to tylko zależy od laboratorium?
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quaqua
dla dziewczynki, ale niebieskie i inne chętnie też spojrzę
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś kto twierdzi inaczej musiał przespać kilka zajęć z biochemii...
Gość: emilka1705
Gość: quaqua
emilka a mogłabyś podesłać jakąś fotkę tego małego? Na PW adres napiszę
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby któraś chciała mam dużo ciuszków dla dziewczynki od rozmiaru 50 tak do 92, część zdjęć zrobione,część będę robić
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wpływa na wynik. W niektórych laboratoriach po prostu pracują jeszcze baby, które jak się 40 lat temu czegoś nauczyły tak do teraz to kultywują i ciężko im zrozumieć, że można inaczej. Jak ja w poprzedniej ciąży przyszłam bez cytryny to babka w laboratorium bardzo się zdziwiła, mówiąc, że przecież z cytryną to lepiej się pije i mniej mdli, a tak godzinę zmulona siedziałam.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No pewnie, a jak łatwiej przełknąć, bo przynajmniej smak się trochę neutralizuje. Cieszę się, że na razie cukier mam wzorowo, bo inaczej musiałabym robić ten test. A na samą myśl rzygać mi się chce.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To czas najwyższy się przyjrzeć. Co to znaczy, że są paskudne- nie podobają się Tobie, czy wizualnie odbiegają od wyglądu pieprzyka?
U mnie też chyba nie pozwalali z cytryna, ale mnie to interesowało czysto teoretycznie, bo i tak zapomniałam zabrać.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No bo nieco odstają i czasem przeszkadzają, np. przy czesaniu, albo ten na ręku haczy czasem ubranie. Ale wyciąć się boję, boję się skalpela, bólu itp.
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...mp;type=1&ref=nf
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój na razie bardziej tłuszczowy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda,że do 27, bo na sesję chce się umawiać dopiero w lutym
Chyba,że sama coś wykombinuje zwłaszcza,że brzuszek mam już duuży
lilithbb
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko że znów zaobserwowałam kilka nowych - w tym na stopie a nie mogę się wziąć do lekarza...
tu dzieci, ciąża - a tak kolejki jak nie wiem co...
lilithbb
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane