Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bc14
https://www.faceb...p;type=3&theater
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale mnie małz wkurzył. Pamietacie temat tego wozka na 2 kołkach nad morze co kupywałam, w ogole go nie uzywałam przez to koło, małz jakos naprawił jak do Nas dojechał, poprosiłam zeby mi go przyniosł z garazu, zebym nie dzwigała zakupów jak go nie bedzie 2 tygodnie etc.. a co sie okazuje nei ma wozka? z garazu raczej nikt nie ukradł, po powrocie z nad morza chyba jak sie rozpakowalismy zostawił przy aucie...
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fotosi...ee99ab72ad03165.html
http://www.fotosi...adeda40dab1998a.html
Gość: martynakr
Warto wziąć udział? Zawsze tam w sumie można było sobie coś naprawić:)
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myslimy, że topy pomyliłaś i zalogowałaś się by promowac jakis konkurs. W czasie ciąży, zeby sie same prostują, że mogłybysmy wziac udział w reklamie, takze za aparat dziekujemy
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A post martynakr to chyba pomyłka 1 post ani cześć ani .... i jeszcze link z konkursem
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bannn!!!! Zgłosić to trzeba adminom, niech się z nią pobawią.
Btw po co mi aparat? Uważam, że mam na tyle ok zęby, że takiego badziewia mi nie potrzeba. Mąż nosił w młodości i na g**** mu się to zdało, po kilku latach zęby wróciły do siebie.
Ehh wypad na basen przeniesiony na czwartek - opona się w aucie przebiła
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia super Twój synuś - naprawde słodziak:))
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gorzej, że 6 stów za oponę jak w pysk strzelił - jeździmy na dość drogich całorocznych oponach... Okazało się, że wkręt nam się wkręcił w oponę i ją przedźgał, nie do odratowania ;(
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To była jazda bez trzymanki, Dominik chciał się popisać, poszedł na klatke i skoczył ze schodów, jego kuzyn przybiegł do mnie,że młody złamał sobie kostke - chyba pobiłam rekord na około 100 m tak wystrzeliłam tam, całe szczęście tylko chwile go bolało .... i poleciał dalej szaleć.
Gość: katrin22
Kali Twoja podpowiedź podziałała, chociaż sumienie mnie gryzło. Po śniadanku dałam Młodemu bidon z rurką, a że Go suszyło, to ładnie się napił, nie dużo, ale zawsze coś. Potem mleko już pił z butli ze smokiem (ale to przeboleję jeszcze), popołudniu też podpijał soczek przez rurkę. Myślę, że powoli przełamie się i będzie lepiej.
Gość: size
Wyselekcjonowany jod, specjalnie dla Agusi
Buziaki
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na prawde polecam uczyć picia przez coś innego niż butelka ze smokiem nawet już od pół roczku. Wtedy idzie to płynnie i nie ma tak wielkiego szoku.
Matko teściowa wróciła z odwiedzin u rodziny ze swoją siostrą, a kuzyn już ma zaciesz,że teraz to jego obecność będzie dla mnie nagrodą jak poczuje co to są odwiedziny ciotki
Jutro musze hmmmmmm jechać do banku i na działkę - normalnie do nocy mi to zejdzie, pojutrze hmmm cos w urzędach, a na kolejne dni już ja coś wymyśle
Gość: katrin22
Powiem Wam, że bidon z rurką to jest strzał w 10- tkę. My mamy z Canpola z miękką rurką, ale niestety można chlapać, póki co mój jeszcze tego nie odkrył.
A jak wrócimy z wczasów to biorę się za nocnikowanie, bo póki co na trawce moje dziecko sika na zawołanie, to chyba skumał o co w tym chodzi i sam mówi wtedy do siebie "siii"
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miki ma bidon ale kupiłam swego czasu w Inter taki disneya z pokrecona rurką i jak przechylał to się wylewało wiec póki co schowalam - on zreszta ładnie sam potrafi pic z szklanki, z watera i z zwykłej słomki
No i niby mam dziecko które ładnie załatwia potrzeby ale jednak pampersy muszę kupowac bo czasem nie zdazymy w domu dobiec jak powie albo jak zacznie robic kupe dopiero powie i wtedy lecimy do lazienki i tam kończy na nakladce robić...
Za to na dworze pięknie wszystko robi wołając
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Size kochana jesteś! Miłego plażowania