Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
nospa nie szkodzi, ale przenika do łożyska i może mieć wpływ na rozwój maluszka - we wczesnej ciąży wiadomo może to być bardzo groźne, ale w późniejszej zaczynamy kalkulować - czy większym ryzykiem jest nie branie żadnych medykamentów i narażanie się na przedwczesny poród z komplikacjami, czy branie leków, które w późnej ciąży mają niewielki wpływ na rozwój malca, lecz zawsze niosą jakieś tam ryzyko
w Twoim przypadku chyba zdecydowanie lepsza jest opcja druga i myślę, że lekarz właśnie dlatego zalecił ci taką dawkę
a mnie rozkłada przeziębienie całkiem
różyczki nie robiłam, bo miałam szczepienie w gimnazjum, które zadziałało
za tokso zapłaciłam 35zł (badanie czy teraz choruje, nie mam kotów więc się do końca ciąży nie zarażę, na przeciwciała nie było potrzeby robić)
HIV - 40zł
o kile nic nie wiem
Gość: cytrynkowa
ja robiłam toxo, hiv, zółtaczke, wr, morfologie, mocz i crp i za to było 170 zł
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie za to samo zawołali prawie 500zł... Podziękowałam, zrobię może drugie podejście jak zapiszę się do zwykłej przychodni.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emilka1705
właśnie dziś szukałam jakiś opinii na fotach na ten temat i zgłupiałam
luimig
Postów 559
Data rejestracji 03.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też będę w 2012 roku szczęśliwą mamą
codziennie Was podczytuje... bo pisanie jakoś mi nie idzie
czy może któraś z Was wygrała pieluszki Huggies New Born przez zbieranie głosów? czy oni to weryfikują? bo co zbiorę tyle że wyrównam z 2 uczestniczkami to mi odskakują w 1min po 10-15 głosów, które ja zbieram przez 1h
Czytanie to najlepsze uzależnienie, zapraszam do nas:

https://www.instagram.com/mamo_czytamy/
The sky is the limit
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie też nad tym myślę, bo jeśli ma mi pomóc i kręgosłup od tego nie boleć to też się skuszę. Znalazłam w necie coś takiego: http://www.dbamok...zowy-firmy-oppo.html
Na kiedy masz datę? Ja niestety jeszcze się nie zebrałam by wysłać zgłoszenie.
luimig
Postów 559
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i czekam na ukochaną córeczkę
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahaha to tak jak ja
luimig
Postów 559
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja byłam na 4D - fantastyczna sprawa, lekarz 40min. robił badanie wszystkich organów (serduszka, kręgosłupa, nerek, pęcherza, itd.) a mała taka grzeczna była i uśmiechnięta...
i stwierdził, że to na 100% dziewczynka bo było dobrze widać w tym czasie kilka razy zmieniła ułożenie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ile mniej więcej kosztuje takie USG? Bo podobno nie refunduje go żadne ubezpieczenie? A nie bardzo wiem z jak dużym wydatkiem się liczyć?
Gość: grusia
luimig
Postów 559
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ceny dokładnie takie jak mówi Grusia
Gość: agulecece
ja po pierwszej ciazy mialam pas ciazowy zapinany na rzep to badziewie kosztowalo mnie 4 lata temu 60 zl i po zalozeniu wygladalam na jeszcze grubsza i nic nie dawal,nie wiem jak sprawuje sie ten wciagany
sorki chodzilo mi o poporodowy
mój ortopeda polecał mi tylko i wyłącznie pasy w tym stylu: http://bismed.pl/...cizowy,belly,up.html lub w tym: http://www.medpat...s-Ciazowy-NIXIE.html
wąskie pasy nie rozkładają odpowiednio sił, a naciskają tylko na inne części pleców, co nie jest dobre i średnio pomaga
warto też przejść się do sklepu medycznego i po prostu przymierzyć który nam na prawdę pomaga - bo nie każdy pas będzie w stanie zniwelować napięcie mięśni które akurat nas bolą