Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No u mnie to samo
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
Jasne, że nie, zawsze można schudnąć
Gość: agulecece
i ja dołaczam sie do tych wymiarów
Gość: dianek
niestety przytyć dla pewnych osób jest znacznie trudniej niż schudnąć
a teraz z moimi 49 kg przy 162cm czuję się jak słoń, za to wyglądam normalniej
no i tłuszczyk się pojawił - u mnie to zjawisko dość nietypowe, zawsze chciałam mieć go troszkę na zimę, bo podobno cieplej - w ogóle śmieszny jest - taki... flakowaty
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale łatwiej schudnąć niż chudemu utyć
agusia147 święta racja, niektóre osoby są kościste, płaskie, i nie mają szans na przytycie, choćby tonę słodyczy jadły (i często jedzą), a ja np. sobie troszkę pofolguję i to już widać.
Po cichutku marzy mi się, że po porodzie schudnę
patyczak jestem straszny - ale wśród rodzinnego grona się nie wyróżniam, same chudzielce u nas
a ilość słodyczy czy fast foodów kompletnie nie wpływa na moją wagę - raczej nawet jak nie miałam czasu i jadłam takie dziwne rzeczy na mieście to... schudłam
a tak z dzieciowych - trochę się matrwiłam, bo maluch przez kilka dni coś się nie bardzo ruszał, lekarz wczoraj mówił, że spoko, pewnie odpoczywa i się znów zaczną kilkudniowe harce - no i się zaczęły - wczoraj zaraz przez zaśnięciem tak wariował, że aż mąż czuł jak miał przyłożoną rękę do mojego brzucha
To ja marzę o rozmiarze 38
Co do dzidzi to masz urwisa w brzuszku, moje nie jest bardzo ruchliwe, nigdy mnie nie kopnęło mocno, teraz z racji tego, że ma rączki przy moich żebrach to czuję jak się rozpycha nimi, albo jak ma czkawkę.
U nas jest radocha jak mi brzuch wędruje z prawej do lewej strony, już nie jest śmiesznie jak mi nogę w pęcherz wepchnie, bo wtedy szybko na siku.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jeśli chodzi o dół to zazwyczaj najwygodniejsze są getry, teraz gdy zimno to spodnie ciążowe.
Generalnie na boki mnie nie rozsadziła ciąża a do przodu mi poszedł brzuch - mam nadzieję że po porodzie znów będzie jak kiedyś a jak nie to się będzie nad tym pracować
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
Gość: grusia
pięknie, gratulujemy
Ma, i to ze 2-3 razy dziennie, mi też się żal robi, ale ponoć dziecko nie cierpi przy czkawce.
Ja wyczuwam czkawkę najczęściej z rana, gdy obrócę się na brzuch i wieczorem gdy też się położę.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ej dziewczyny? A czy jak śpię na brzuchu to nie robię dziecku krzywdy?
jeśli jest Ci wychodnie, nic cię nie boli, nic nie cierpnie - to jest ok!
W późniejszej ciąży nie powinno się spać na plecach - bo jest gorszy przepływ krwi - najlepszy jest jak się śpi na lewym boku
Natomiast na brzuchu - jeśli tylko Ci wygodnie