Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryteczka
Postów 4254
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gość: nniewidzialnaa
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w polo markecie jest niby promocja za 39.99, ale nie wiem czy to dobra cena
fryteczka
Postów 4254
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
w polo u mnie zawsze tyle kosztuje... mam jeszcze 1 pudelko cale, duze na sprzedaz bo maly juz inne je
Gość: nniewidzialnaa
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak jeszcze kupowałam bebilon, to w promocji kosztował 30-32 zł
Gość: maro
http://www.facebo...lupl/241780389189104
powodzenia
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
następne szczepienie 14 czerwca i tylko 1 kłucie.
A co witaminy D3 to doktor mówił żeby dawać codziennie do 1 roku życia.
A tak w ogóle to pielęgniarka mówiła żeby malemu na dwór na spacer zakladać już krótki rękaw i kamizelkę, i krótkie spodenki i ciepłe skarpety
ale ja się boje żeby się nie przeziębił bo jeszcze jest kwiecień
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: agasiam
super że tak gładko poszły szczepienia. Dzielny chłopczyk.Ja też mam mętlik w głowie jak teraz ubierac dziecko. Jeszcze niedawno ubierałam małego na spacer w kombinezon wiosenny a pod spodem miał to co zwykle w domu, czyli body kr.rekaw i pajac lub spodnie i koszulka z długim rekawem. Ale teraz to już sama nie wiem. Myślałam o kurteczce- wiatrówce ale temperatura tak skacze że trudno nadążyć. Niby ciepło ale ....A co radzą doświadczone mamy?
Gość: katrin22
Ja swojego dziś wywietrzyłam na dworze i śpi od 10.30, teraz już w domku,ale przy otwartym oknie.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bubulina
bubulina ja na rota nie szczepiłam, tylko wzięłam zwykłą szczepionkę skojarzoną 5w1, teraz zastanawiam się, czy na pneumo szczepić, czy nie...
Gość: dianek
natomiast dziecko, które już siedzi ubieramy tak jak siebie
masa mam przegrzewa dzieci, a te przez to częściej chorują
my właśnie się zbieramy na spacer, ja idę w koszulce z krótkim rękawem założonej na długi rękaw, więc młody ma cienkie body z długim i na to cienką bluzę
spodnie mamy takie same - ja jeansy i on jeansy
do tego bawełniana czapka na uszy bo wieje i już
ostatnio w przychodni się pojawiliśmy w takim układzie, tylko z kocykiem i zostaliśmy skrzyczeni że przegrzewamy - no i święta racja
Gość: dianek
moja siostra miała rotawirusa, wiem jak to wyglądało, swojemu dziecku serwować tego nie chcę
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak samo ubierałam ale zamiast bluzy druga cienka bluzka a pod spod kaftanik.
na nogi to samo rajtuzki, skarpetki i spodnie.
a na dwor dodatkowo paputki, bluza lub wiatrowka, apaszka, czapka.
wiec teraz nie wiem sama juz
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko body?
Gość: agasiam
U nas dziś 18 stopni, na spacer raczej nie pójdziemy ale będziemy się wietrzyć na balkonie. Nałoże czapeczke i przykryje lekkim kocykiem i powinno byc dobrze. Mały ma półśpiochy, body kr. rekaw i bluze. Nie chciałabym go przegrzać ale też przeziębić - ciągle ma katarek.
Skarpetki u nas się niesprawdzają,musiałabym nałożyć je na szelki:)
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my nie szczepilismy - najgroźniejsze jest dla dzieci do 6 miesiecy a mały dziś ma 6 mies.
a poza tym dr mówił ze nie warto bo narazone sa dzieci które dużo są w szpitalu, choruja itp.
u nas koszt takiej szczepionki podobnie.
Natomiast szczepilismy na pneumokoki i sadze ze warto: chroni przed sepsa, zapaleniem opon mózgowych, płuc itp.
szczepionka tez ok 250zł - 3-4 dawki sie daje w zaleznosci kiedy sie zaczyna.
My dzis mielismy ostatnia i za darmo bo Mikołaj jako wcześniak się urodził to mu się darmowa należała.