Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
Kinia raczkuje, siedzi bez podtrzymania, z checia staje ale butow nie zamierzam kupowac.
Ale masz racje kazdy robi jak uwaza. Dobrze zasiegnac porady np rehabilitanta zanim sie podejmie jakies kroki ktore moga dziecku krzywde zrobic. Nasz twiwerdzi ze uczyc chodzic dziecko powinno sie bez obciazonej nozki ( czyt obuwia ) a butki kupowac dopiero kiedy pewnie stapa po ziemi.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To się w 100% pokrywa z tym co powiedział mój lekarz. Synek miał pierwsze buty na nóżkach jak się nauczył chodzić. Wcześniej człapał w skarpetkach (nawet po trawie).
Ale przyznam się że gdyby nie lekarz uległabym presji otoczenia (i swojej niewiedzy
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prawda prawda
Gość: dianek
Benio zaliczył pierwsze wesele
nieźle było, trochę tylko w aucie przy powrocie marudził
no i oczywiście w sobotę zaczęło się z zębami
do mam karmiących piersią
znalazłam niezły sposób na katar u malucha - przeszedł w 2 dni
piłam herbatę z hibiskusa słodzoną miodem - ale nie taką podrabianą, tylko zalewałam prawdziwe kwiaty hibiskusa (kupione na allegro)
herbata taka zawiera bardzo dużo witaminy C, młodemu po każdym karmieniu było zdecydowanie lepiej, aż w końcu katar przeszedł
fryteczka
Postów 4252
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
chciałabym dla mojego maluszka.
Zbaczając z tematu u nas wlasnie rozpetala sie ulewa i burza. Dobrze ,ze malutki śpi i oby sie nie obudził . Nie chce sprawdzac czy sie jej boi
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam taką na stelażu, ale nie sprawdziła się - jak mały podrósł to stelaż przesuwał się po parkiecie podczas huśtania, nie mozna było huśtać zbyt wysoko... Przerzucilismy się na taką na linkach, zawiesiliśmy na drążku w futrynie i było ok. Można huśtać, obkręcać, więcej mozliwości
fryteczka
Postów 4252
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja kupiłam podobną do tej: http://allegro.pl...owa-i2399572558.html
aale kierowałam się sentymentem, bo sama miałam taką w dzieciństwie
młody ma chyba alergię na pyłki - dzisiaj cały dzień oczy zapuchnięte i załzawione... miała któraś podobny problem? udało się coś z tym zrobić?
nie mam jak do lekarki w tym tygodniu wyskoczyć
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wtedy co ty kupowałas agusia na allegro zamówiłam sobie 3 opakowania za 45zł
Gość: asik
może spróbuj przemywać mu oczka kropelkami ze świetlika, w aptece będą wiedzieli co najlepiej podać.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to nie zapalenie spojówek ? Mojemu tak się zaczynało, a później dochodziła ropka itp ...
Ja bym na twoim miejscu pojechała do lekarza, jak nie ma twojego to choćby dyżurny to zobaczył.
Na razie przemywaj oczka solą fizjologiczną
same powieki opuchnięte i zaczerwienione
wygląda jak ja, jak grusze pylą
jak jutro nie będzie lepiej to trzeba będzie do lekarza
Gość: katrin22
Mieliśmy podobnie, tzn Kuba kichał, lało się z noska i oczka były czerwone i załzawione (wtedy pyliły bodjaże wierzby), pojechaliśmy do lekarki i ona pow. że takie małe dziecko na pyłki nie może być uczulone, szybciej na kurz i alergie pokarmowe, a pokarmowe też mogą dawac objawy takie jak kichanie, smarkanie, zaczerwienione, załzawione oczy.
Dianek ja stawiałabym na jakieś zapalenie, nie koniecznie spojówek. Kubuś jak był mniejszy często miał opuchnięte pod brwiami i lekarz powiedzaił, że, gruczuły są jeszcze niedojrzałe.