Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
Gość: rachel
u mnie tez nie ma
Gość: allice
Jestem w 29 tyg. Tak mi powiedzieli, że jak już raz miałam cc to jest to przesłanka do kolejnego cięcia i jeżeli będę chciała to bez marudzenia zrobią mi drugie. Z tym, że ja rodzę w prywatnej klinice więc nie wiem jak to praktykują w szpitalach.
Tak czy inaczej nastawiam się spróbować sn. Choć jak przy pierwszym dostałam bóle z krzyża to tylko ściany gryźć.
Gość: dianek
62 tylko
Gość: dianek
Zaglądaj tez w noworodkach bo czasem zanim przerzuca do niemowlaków to w noworodkach sa numery 68, 74 już tam nie znajdziesz
Zadna nie doszła
qrde ja w zamówieniu z czwartku miałam same za 7,90 to pewnie nic nie dojdzie
to nadzieja jest:)) Moje łowy chhyba się właśnie skończyły bo Dominisia wstała:) lece kamic:))
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patrzyłam dla Was Grusia i Dianek ,ale albo strony nie było, albo juz numeru
A gdzie tam jest wogóle rejestracja, bo ja wpisuje w to pole bez rejestracji, bo jakoś nie widzę tej rejestracji
dzieki za pamiec
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane