Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
Mamy takie łozeczko http://www.ceneo....3r5rECFcUNfAodcA0Aew
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, zasugerowałam się postem Size, w którym pisze o zabezpieczeniu
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Materac dam z łóżeczka szczebelkowego.
Dokupię te uchwyty.
Dziś znów rano było obijanie, dałam kocyki wokół łóżeczka to znów bałam się, że sobie na głowę ściągnie
Moja bratanica jakoś nie miała takich problemów jak Kubuś, jakoś powoli wstawała, siadała i nie obijała się, a Kubuś siada, próbuje wstać i wtedy BAM w szczebelki, no koszmar jakiś. Jeszcze oidkrył zabawę taką, że z pozycji raczkującej rzuca się do przodu
Aha, chcę kupić teraz na jesień (będzie taniej może, bo sezon spacerowiczów dobiega końca)
Co polecacie? bo na allegro wybór ogromny i im więcej oglądam, tym głupsza jestem. Dodam, że szukam takiego z dobrymi kółkami, bo trzeba jeszcze dziury omijać
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eh, zazdroszczę
Gość: bubulina
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mleczna kaszka manna
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas była to kasza manna ugotowana na wodzie.
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Racja... U nas też
Co do glutenu to mozna dac np biszkopta skoro karmisz piersia
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Etap I - podawanie niewielkich dawek glutenu, jako dodatku do posiłku: 2-3 g produktu (to płaska łyżeczka od herbaty) glutenowego (np. kaszki manny) na 100 ml posiłku (np. zupki, mleka).
Gość: bubulina
Kupie kaszke manne i małą łyzeczke będe dodawać do deserku lub kaszki mleczno-ryżowej.
Gość: size
No, będzie wesoło
Ps. Super, że wszystko ok
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Owsianka z Hipp.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: kreatives
Gość: agasiam