Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
mix nowych i używanych (ale ciuszki w tak małym rozmiarze są praktycznie zawsze jak nowe, bo tego się mega krótko używa) - mi wychodziło za paczkę z ok. 30 ciuszkami max 30zł + KW
a trafiły się też mega paczki poniżej 10zł
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: quaqua
Ja też miałam większość 62 (najbezpieczniej), niewiele 56, a okazało się, że córa do największych nie należy i na 56 jechaliśmy do 4 miesiąca! Musiałam na cito dokupować ubranka dla wcześniaczków (choć moja terminowa, tylko drobna), bo nawet w 56 rękawy trzeba było do łokci wywijać, a przykurczone nóżki potrafiły zaplątać się w jedną nogawkę
Więc zaopatrz się w kilka ciuszków z 56 i 62, a więcej na szybko dokupisz po porodzie.
Gość: et1978
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147 gratki tytułu
Jejku ale napisałyście postów kiedy wy macie czas na siedzenie na necie ja przy moim młodym nic nie mogę zrobić rozrabiaka nie śpiący prawie wogóle z niego
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ewachem
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skonczyłam na tym bo jestem do tyłu to jutro doczytam resztę. Ja też teraz od poniedziałku po pracy ani nie gotuję tylko od razu z Małym na spacer bo chce wykorzystać promienie słoneczne i tak do 17, potem cycek i mały śpi, o 18 robię jakieś jeść na szybko i robię kompoty małemu na zinę, między czasie pranie i po pobudka małego by po 22 dalej spał. Na kolację tylko soczek robię czy coś zdrowego. I Ani się nie oglądam i już po 23, a o 5,45 rano wstawanie do pracy. Dziś to już do 18,30 byłam bo ostatnie dwa dni ciepła mają być i tak samo pranie, zrobić soczek i już 23. Straszne to wszystko jeśli chodzi o prasowanie to mam ładną skrzynkę na pranie wyprane od małego jak na zabawki, że od razu na bieżąco nie muszę prasować a ubrań ma dużo więć bałaganu z tego nie widać. Filmu to od 3 miesięcy żadnego dla siebie całego nie zobaczyłam , bo te zaraz nie ma kiedy non stop coś do roboty, a czasu coraz mniej.
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na jutro mam już u mamy zamówioną zupę do nas:), to po żłobku zjem i zabiorę małego, bo przyjaciółka i koleżanka z małymi mają przyjść do mnie na spacer a potem soczek. Kupiłam w końcu tą sokowirówkę i na razie mam chęci robić soki by moją anemię trochę zbić.
Gość: size
Za dużo ćwiczysz
ps. Co tu dzisiaj jak makiem zasiał?
Gość: bubulina
Uff noc za nami,na szczęście przespana ale z gorączką
czopek pomagał na około 4-5 godzin a potem gorączka znów narastała
biedny ten mój synek,tyle musia przecierpieć,ale mama nadzieję,że dzisiaj to już ostatni dzień z gorączką i skończy się ta paskudna trzydniówka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mieszkamy przy męża pracy i wykupujemy ze stołówki obiady
Też musze podskoczyć jeszcze na ogród porobić porządki i zebrać do końca warzywa i do słoików władować. Dzisiaj mieliśmy na grzyby jechać, ale coś nie moge mojego staruszka z wyrka ściągnąć
Ehh dzisiaj 3 dzień bólu głowy ;(
Kochana jakie ćwiczenie, nie ma na to czasu, jedynie chyba muskuła się nabawię w lewej ręce od noszenia Małego.
U nas katar okropny od wczoraj wieczora. Mały ma 37,3 czyli norma, cieknie Mu z noska, kicha i wtedy gluty wylatują, a resztę wyciągam choć się drze. Daję wapno, wit.C, dicoflor, smaruję klatkę piersiową i robię inhalacje z Olbasu.
Noc mam pół przespaną, bo Kubuś budził się z płaczem
Teraz MAły spi i oddycha noskiem, ale tak to sie bawi a glut leci, eh, dobrze, że je normalnie. Oby jutro było lepiej.
Kiedyś lekarka mówiła mi, że mogę dac Lipomal,a le MAły maił 6 miesięcy i jednak dała Prospan. Dobry jest ten Lipomal, bo dziś sama będę leczyć, a jak jutro nie bedzie lepiej toz bieramy sie do lekarza.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Działa na stany podgorączkowe, przeziębienia, anginy itp
Gość: dianek
u nas cisza
znaczy młody łapał jakiś katar, trochę kaszlał - ale zaserwowałam mu 3 dni ze spacerami po prawnie 3h i przeszło
za to ta nasza sąsiadka która ma 9,5 mies była pierwszy raz w życiu chora teraz
trzydniówkę złapała
z tym że jej trzydniówka trwała całe 1,5 dnia
chociaż sąsiadka na początku trochę była wydygana co to, bo jak wszystkie dzieciaki z osiedla ubrane w bluzy, czapki itd to nasze latają (znaczy Benio to mało biega w przeciwieństwie do Róży:P) w koszulkach z długim rękawem i bez czapek - nie była przekonana czy jej nie przeziębiła i coś poważnego wyjdzie
ale gdzie tam
myśmy porządnego kataru jeszcze nie zaliczyli i mam nadzieję, że nie szybko zaliczymy (a jeśli już to byle w zimie - na mrozie umiem katarek szybko leczyć