Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kingaa
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja chcem pomieszac 2 kolory ale na zasadzie bardziej refleksow nie pasemek 2 odcienie tego koloru normalnie chora jestem
zrobilabym sobie sama ale wtedy to by byly pasemka bo na refleksy zrobione samemu mam za dlugie wlosy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa no tak jak wszystko pojdzie po naszej mysli to łoczywiscie
to ja szykuje pompony, będę waszą cheerleaderka
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
buahaha kto wstydu narobi ten narobi
haha jak mój mąz zdecyduje sie ze mna pojechac to bedziecie na miescie udawac ze w inna strone idziecie takiego wam wstydu narobimy
no ja nie wiem, takie akcje już były, że wstyd się przyznać
Kurde a ile się czeka na ten występ? Rok? dłużej? Bo ja to bym już jechała
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha najpierw musimy zgloszenia wyslac
lepiej zimą wpakuj dupsko do fontanny
Ja to się tego nie doczekam, trza coś wymyślić poza tym. A tak w ogóle to dalej mieszkać to już nie mogłaś
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a no serio serio mi ciezko jest gdzies ruszyc sie , no chyba ze male spotkanko w szczecinie w końcu jest tez nas tutaj troszke
że was dużo, to nie znaczy, że fajnych
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to przyciagniesz jeszcze kogos wiesz ja z okna widze takie wielkie boisko troche namiotow tam sie zmiesci
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no kurtka nie pomieszcze nikogo ewentualnie ciebie wpakuje w synka wypasionego lozka- auta
a z hydromasażem? Bo inaczej moja stopa tam nie zamoknie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podlacze ci pomke z akwarium i bedziesz miala jakuzi
tylko bez glonów proszę!
Ale bredzę
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam za 2 tygodnie zaliczenia cwiczen tylko ze nawet nie wiem z czego mam wkuwac i czekam na jakies wiesci
Ty idz trać cenne 4 minuty życia, a ja lecę spać, bo dziś wielki dzień będzie