Wkurza mnie...

Gość: swibek

#2021286 Napisano: 13.12.2008 09:32:47
cb656 napisał(a):

julia84 napisał(a):

...we wtorek muszę iść do ginekologa. Kto w ogóle wymyślił lekarza tej specjalności

...tego specjalistę wymyśliła perwersyjna kobieta lub nienasycony mężczyzna
emotka

a wiesz co mówi ginekolog jak wychodzi z pracy na ulicę? emotka
0 0

ziolko

#2021289 Napisano: 13.12.2008 09:34:02
swibek napisał(a):

cb656 napisał(a):

julia84 napisał(a):

...we wtorek muszę iść do ginekologa. Kto w ogóle wymyślił lekarza tej specjalności

emotka

wreszcie widzę twarze?? emotka
0 0

Gość: swibek

#2021308 Napisano: 13.12.2008 09:40:18
ziolko napisał(a):

swibek napisał(a):

cb656 napisał(a):

julia84 napisał(a):

emotka

dokładnie.. nareszcie głowy.. emotka
0 0

mama2006

#2021313 Napisano: 13.12.2008 09:40:53
ziolko napisał(a):

swibek napisał(a):

cb656 napisał(a):

julia84 napisał(a):

emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: julia84

#2021399 Napisano: 13.12.2008 10:04:48
mama2006 napisał(a):

ziolko napisał(a):

swibek napisał(a):

cb656 napisał(a):

julia84 napisał(a):

emotka

emotka emotka emotka

Wy się śmiejecie a mnie naprawdę wkurza, że jakiś facet będzie mi... no wiecie...
Zresztę ja wogóle nie cierpię chodzić do lekarzy. Za to dostałam ostatnio zdrowy ochrzan od swojej okulistki. Powinnam ją odwiedzać co pół roku a ja się wybieram co trzy lata.
0 0

malutka456

#2021423 Napisano: 13.12.2008 10:10:47
julia84 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

ziolko napisał(a):

swibek napisał(a):

cb656 napisał(a):

julia84 napisał(a):

emotka

emotka emotka emotka

Wy się śmiejecie a mnie naprawdę wkurza, że jakiś facet będzie mi... no wiecie...
Zresztę ja wogóle nie cierpię chodzić do lekarzy. Za to dostałam ostatnio zdrowy ochrzan od swojej okulistki. Powinnam ją odwiedzać co pół roku a ja się wybieram co trzy lata.

zawsze możesz wybrać kobietę - ginekolog, ale z doświadczenia wiem, że faceci są delikatniejsi, a przynajmniej sympatyczniejsi (oczywiście w wieku 40-55 do mlodszegi nie pojde) emotka
0 0

Gość: cb656Old

#2021534 Napisano: 13.12.2008 11:53:45
Dokończ zdanie:

Siada baba na fotelu u ginekologa, lekarz spojrzał babie głęboko w oczy, a powinien......

c.d.n. emotka
na razie proszę umieszczać swoje propozycje.
Prawidłowa odpowiedź w niedzielę wieczorem, gdy wrócę z randki emotka
0 0

Gość: cieja

#2021545 Napisano: 14.12.2008 01:08:32
Dzisiaj w sklepie kajerka powiedziała mojej znajomej żeby więcej nie cwaniakowała emotka
Chodziło o sytuację kiedy ta sama BABA pracowała w kawiarence i o dziwo(albo proszę pani) rzucała pieniędzmy(resztą) do tej właśnie mojej znajomej..
Brak słów do takich ludzi...
0 0

beataa81

#2021554 Napisano: 14.12.2008 06:14:36
malutka456 napisał(a):

julia84 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

ziolko napisał(a):

swibek napisał(a):

cb656 napisał(a):

julia84 napisał(a):

emotka

emotka emotka emotka

zawsze możesz wybrać kobietę - ginekolog, ale z doświadczenia wiem, że faceci są delikatniejsi, a przynajmniej sympatyczniejsi (oczywiście w wieku 40-55 do mlodszegi nie pojde) emotka

co prawde to prawda...pOł roku temu urodziłam dziecko więc miałam często wizyty u mojego (pana) ginekologa...naprawdę nic mu nie mogę zarzucić...starał się chłopina jak mógł emotka za to przed samym porodem badała mnie baba i masakra jak mnie wkurzyła....normalnie rzezniczka....
0 0

#2022118 Napisano: 14.12.2008 12:00:26
beataa81 napisał(a):

....przed samym porodem badała mnie baba i masakra jak mnie wkurzyła....normalnie rzezniczka....

...a co, poznałaś ją, bo pracuje teraz w mięsnym na osiedlu?

....tak to już jest, jak ktoś nie sprawdza się w zawodzie
(albo gdy wybrany zawód sprawia zawód emotka )

P.S. Czy istnieje taka specjalizacja, jak męski ginekolog?

...tak tylko pytam, dla jaj emotka
0 0

#2022166 Napisano: 14.12.2008 12:18:24
kadjas123 napisał(a):

a powinien to robić okulista emotka

BRAWO emotka

Prawidłowa odpowiedź, w nagrodę kadjas otrzymuje pakiet promocyjny:
zestaw dodatkowych dziurek do durszlaka + bilet wstępu do ustępu emotka
0 0

zdolnabestia

#2022381 Napisano: 14.12.2008 02:03:01
Znowu dostałam zbiorowego maila dotyczącego kliknięcia w 3D, tym razem od matej0s <matej0s@.....>

I jeszcze jakieś dwie świąteczne kartki od chbasiula@.....

:(
0 0

isiulka

#2024201 Napisano: 15.12.2008 10:02:07
Wkurza mnie pazerność i brak mózgu u ludzi. Na allegro jak pewnie każdy z Was zauważył są prowadzone charytatywne aukcje misiów, jeden miś kosztuje 50 zł, ale bardzo ciężko go zalicytować bo idą jak świeże bułeczki i sprzedają się w ciągu 5 s. Oczywiśćie znalazły się już cwaniaki co kupują misie za 50 zł a sprzedają za 150. Przecież to akcja charytatywna!! a Ludzie wszedzie doszukują się zarobku, szkoda że ofiarami są chore dzieci emotka emotka emotka
0 0

isiulka

#2024888 Napisano: 15.12.2008 02:17:26
Wkurza mnie ze w okresie przedswiatecznym na 50 kas czynnych jest tylko 10 i kolejki na pol sklepu
0 0

Gość: AgaAga

#2024910 Napisano: 15.12.2008 02:24:42
isiulka napisał(a):

Wkurza mnie pazerność i brak mózgu u ludzi. Na allegro jak pewnie każdy z Was zauważył są prowadzone charytatywne aukcje misiów, jeden miś kosztuje 50 zł, ale bardzo ciężko go zalicytować bo idą jak świeże bułeczki i sprzedają się w ciągu 5 s. Oczywiśćie znalazły się już cwaniaki co kupują misie za 50 zł a sprzedają za 150. Przecież to akcja charytatywna!! a Ludzie wszedzie doszukują się zarobku, szkoda że ofiarami są chore dzieci emotka emotka emotka

Mnie też to wkurza, ja nie kupuję misiów, trochę za dużo kosztują, ale pazernośc faktycznie nie zna granic.

A do marketu już przed świętami chyba nie pojadę. emotka
0 0

Gość: haz0r

#2024922 Napisano: 15.12.2008 02:28:30
isiulka napisał(a):

Nie są żadnymi ofiarami, bo dostają tyle i założył sobie organizator.

Brak mózgu... i wpadł na pomysł jak powiększyć sobie budżet, chyba coś się komplikuje?!

Pazerność? buahah nie rozmieszaj... to jak z konkursami, po co komuś 40xkoszulek z leona pff xD

Tyle na ten temat emotka

Pozdro

0 0

isiulka

#2024955 Napisano: 15.12.2008 02:36:42
haz0r napisał(a):

isiulka napisał(a):

Nie są żadnymi ofiarami, bo dostają tyle i założył sobie organizator.

Brak mózgu... i wpadł na pomysł jak powiększyć sobie budżet, chyba coś się komplikuje?!

Pazerność? buahah nie rozmieszaj... to jak z konkursami, po co komuś 40xkoszulek z leona pff xD

Tyle na ten temat emotka

Pozdro

Wiesz ja bym chciałą kupić takiego misia żeby się również przyczynić do pomocy tym chorym dzieciom , ale nie moge . dlaczego? bo hurtowo wykupuja je ludzie którzy pozniej je sprzedają drożej, do wlasnej kieszeni. Myśle ze to nie jest dziedzina w ktorej sie powinno zarabiac, wiec twoje porownanie do jakis konkursowych koszulek jest nie trafne. I to jest moje zdanie. Nie musisz sie ze man zgadzac.
0 0

Gość: AgaAga

#2025084 Napisano: 15.12.2008 03:24:55
W sprawie miśków to ja zgadzam się z isiulką. Jak ktoś umie, to niech ugra i 100 koszulek leonowych, czy 50 par kapci. Potrafi, to niech zarabia.

Ale są pewne dziedziny życia, gdzie po prostu nie wypada handlować. Można, nikt tego nie zabrania, ale fajnie, jak ktoś potrafi wyczuć tę granicę.
0 0

mama2006

#2025115 Napisano: 15.12.2008 03:32:56
Wkurza mnie,że kolejna wygrana płyta przychodzi w pękniętym pudełku.Oj, ta poczta.
0 0

#2025747 Napisano: 15.12.2008 07:10:10
wkurza mnie, że wieje po nogach od otwartego okna, a mnie się nie chce wstać i zamknąć....

emotka
0 0