Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: swibek
a wiesz co mówi ginekolog jak wychodzi z pracy na ulicę?
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wreszcie widzę twarze??
Gość: swibek
dokładnie.. nareszcie głowy..
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: julia84
Wy się śmiejecie a mnie naprawdę wkurza, że jakiś facet będzie mi... no wiecie...
Zresztę ja wogóle nie cierpię chodzić do lekarzy. Za to dostałam ostatnio zdrowy ochrzan od swojej okulistki. Powinnam ją odwiedzać co pół roku a ja się wybieram co trzy lata.
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze możesz wybrać kobietę - ginekolog, ale z doświadczenia wiem, że faceci są delikatniejsi, a przynajmniej sympatyczniejsi (oczywiście w wieku 40-55 do mlodszegi nie pojde)
Gość: cb656Old
Siada baba na fotelu u ginekologa, lekarz spojrzał babie głęboko w oczy, a powinien......
c.d.n.
na razie proszę umieszczać swoje propozycje.
Prawidłowa odpowiedź w niedzielę wieczorem, gdy wrócę z randki
Gość: cieja
Chodziło o sytuację kiedy ta sama BABA pracowała w kawiarence i o dziwo(albo proszę pani) rzucała pieniędzmy(resztą) do tej właśnie mojej znajomej..
Brak słów do takich ludzi...
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co prawde to prawda...pOł roku temu urodziłam dziecko więc miałam często wizyty u mojego (pana) ginekologa...naprawdę nic mu nie mogę zarzucić...starał się chłopina jak mógł
...a co, poznałaś ją, bo pracuje teraz w mięsnym na osiedlu?
....tak to już jest, jak ktoś nie sprawdza się w zawodzie
(albo gdy wybrany zawód sprawia zawód
P.S. Czy istnieje taka specjalizacja, jak męski ginekolog?
...tak tylko pytam, dla jaj
BRAWO
Prawidłowa odpowiedź, w nagrodę kadjas otrzymuje pakiet promocyjny:
zestaw dodatkowych dziurek do durszlaka + bilet wstępu do ustępu
zdolnabestia
Postów 5306
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
I jeszcze jakieś dwie świąteczne kartki od chbasiula@.....
:(
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
isiulka
Postów 3498
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: AgaAga
Mnie też to wkurza, ja nie kupuję misiów, trochę za dużo kosztują, ale pazernośc faktycznie nie zna granic.
A do marketu już przed świętami chyba nie pojadę.
Gość: haz0r
Nie są żadnymi ofiarami, bo dostają tyle i założył sobie organizator.
Brak mózgu... i wpadł na pomysł jak powiększyć sobie budżet, chyba coś się komplikuje?!
Pazerność? buahah nie rozmieszaj... to jak z konkursami, po co komuś 40xkoszulek z leona pff xD
Tyle na ten temat
Pozdro
isiulka
Postów 3498
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: AgaAga
Ale są pewne dziedziny życia, gdzie po prostu nie wypada handlować. Można, nikt tego nie zabrania, ale fajnie, jak ktoś potrafi wyczuć tę granicę.
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane