Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pola731
spróbuj tym - Spybot Search & Destroy - też bezpłatny - polecił mi go znajomy serwisant
fryteczka
Postów 4303
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
robie tym kodem co tam jest..niby wlaczyl sie ten proces usuwania i narazie nie wyskakuje nic..teraz tym esetem sprobuje to wyplewic calkiem
Gość: friq
http://www.dobrep...m,Windows,13117.html
Pobierz i tym przeskanuje tylko tej pełne skanowanie, jak malware nic nie wykryje oraz eset to udało Ci się go wyplewić
fryteczka
Postów 4303
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja próbuję tylko esetem. jak eset nie wykryje tzn ze nie mam wirusa?
Podczas skanowania ? A Ty używasz ekrseta antywira czy ten sam skaner co ktoś podawał link ?
Raczej tak, wiadomo nigdy nie ma 100% pewności nawet jak mamy kilka programów, lecz ja tam ufam esetowi, mam go od kilku lat i mnie nie zawiódł. Ja w chwili obecnej skanuje 3 programami: Esetem, Emergency Kit 1.0 oraz Malwarebytes Anti-Malware, malware nic nie wykrył, ESET też oraz emergency nie pokazuje śladów wirusa. Mimo, że wyłączyłem ochronę stron, to widać ESET nic na kompa nie wpuścił. Jak pisał pionas, Ci co mieli lepsze antywirusy to raczej syfu nie złapali, lecz można dla pewności zmienić hasła.
fryteczka
Postów 4303
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: grancias
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
wczoraj na winiarach też szybko poszło
To dobrze, pewnie za jakąś +/- godzinę skończy skanować, wyświetli log. Potem wystarczy dać usuń i sam komputer zrestartuje, a jak nadal wirus będzie to nić już nie pomogę. Zostaje forum.dobreprogramy.pl i logi z OTL.
fryteczka
Postów 4303
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
tylko skad mam wiedziec,ze akurat to usunelo..po wpisaniu tego kodu nie wysiwetla sie ten niby antywirusowy program ,ktory jest wirusem ale to nie zmienia faktu,ze gdzies na kompie jest...juz pokazuje 4 zainfekowane..
baxter
Postów 2790
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po skończeniu skanowania wyświetla się log, tam pisze co usunęło, skąd i jak się nazywa. Prawdopodobnie będzie tam nazwa twojego wirusa, a jak nie to znaczy, że sobie wcześniej z nim jakoś poradziłaś
fryteczka
Postów 4303
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie trzeba
Gość: maro
Gość: natie
Gość: wsciekly
zamiast nie polubię, nie głosuję, nie klikam anons Wściekłego Mikołaja
i od razu prośby o kliki, głosy...